Categories
Uncategorized

Ga vooruit terwijl uw salon gesloten is met 1/3 korting op digitale visitekaartjes · MHD

Angstaanjagend genoeg is er geen ontkomen aan de coronaviruspandemie – of je nu een saloneigenaar bent, een stylist of een freelancer die een stoel huurt. Maar hoewel het verleidelijk is om je onder je dekbed te verstoppen, zijn er proactieve stappen die je kunt nemen om met je klanten in contact te komen en je bedrijf een boost te geven, zelfs als salons gesloten zijn.

Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat we een partnerschap aangaan Ga papierloos om u hun digitale visitekaartjes te bezorgen met een derde korting op de prijs. Lees verder om 5 redenen te ontdekken waarom ze de perfecte marketingtool zijn voor salons, stylisten en freelancers.

1 – Onderscheid je van de massa

Opvallen

Eenvoudig te maken en te delen, Ga papierloos digitale visitekaartjes geven u de mogelijkheid om uw volledige digitale voetafdruk te promoten vanaf één centrale locatie – een platform waarmee u indruk kunt maken op klanten en uw vaardigheden kunt demonstreren.

U kunt uw logo en foto toevoegen. Laat voorbeelden van uw werk zien. Vermeld uw locatie en openingstijden. En leid verkeer naar uw website of sociale kanalen.

Simpel gezegd, Ga papierloos digitale visitekaartjes onderscheiden u van de concurrentie en geven u de kracht om een ​​buzz over uw bedrijf te creëren.

2 – Verhoog de klantbetrokkenheid

Verhoog de klantbetrokkenheid

We weten niet hoe lang lockdown zal duren. Maar u kunt er zeker van zijn dat uw klanten er naar uitkijken om hun haar te laten knippen, kleuren of permanenten zodra het is gelift.

Wil je er zeker van zijn dat jij voorop loopt bij het boeken van die eerste afspraak? Ga papierloos digitale visitekaartjes zullen precies dat doen.

Sms of e-mail uw digitale visitekaartjes naar uw klanten (maak u geen zorgen, ze voldoen volledig aan de AVG.) Bij ontvangst slaan klanten uw pictogram (meestal uw logo) op op het startscherm van hun mobiele telefoon. En van daaruit kunnen ze contact met u opnemen via het kanaal van hun keuze.

Het andere verbazingwekkende eraan Ga papierloos (iets wat andere providers niet aanbieden) is dat ze het opnieuw delen van uw kaart volgen. Dat betekent dat elke keer dat een klant uw kaarten doorstuurt naar een van zijn contacten, u de gegevens van de ontvanger krijgt – waardoor u uw netwerk opbouwt en u de tools krijgt om een ​​oprecht geïnteresseerde nieuwe potentiële klant te bereiken!

3 – Breng uw vaardigheden, diensten en aanbiedingen onder de aandacht

Breng uw vaardigheden, services en aanbiedingen onder de aandacht

De Gallery-sectie van Ga papierloos digitale visitekaartjes kunnen alleen voor kappers en kappers zijn gemaakt. In deze sectie kunt u zoveel foto’s uploaden als u wilt, wat betekent dat het de perfecte plek is om uw werk te laten zien en indruk te maken op uw klanten.

Er is ook een gedeelte Over, dat u kunt gebruiken om details te verstrekken over de services die u levert. En als u een aanbieding of promotie uitvoert, kunt u uw digitale visitekaartje ook gebruiken om dat te laten zien.

Ga papierloos heeft een fantastisch Learning Resource Center – met korte videozelfstudies die u door elk deel van het proces van het maken en bijwerken van uw kaart leiden.

4 – Bespaar tijd en geld

Bespaar tijd en geld

Met Ga papierloos, hoeft u niet te blijven hangen voor dure (en tijdrovende) oplagen. Gebruik in plaats daarvan gewoon het dashboard om uw kaart gratis bij te werken wanneer uw gegevens veranderen of u iets nieuws wilt toevoegen.

En als u een saloneigenaar bent, hoeft u niet elke keer een nieuwe kaart te kopen als een teamlid verder gaat. Wijs de kaart eenvoudig opnieuw gratis toe aan uw nieuwe medewerker.

5 – Verminder uw ecologische voetafdruk

Verminder uw ecologische voetafdruk

Traditionele visitekaartjes zijn niet duurzaam. Digitale shouts naar de wereld dat u geeft om de toekomst van de planeet – uw ecologische voetafdruk verkleinen en tegelijkertijd uw groene reputatie vergroten. Plus, voor elke kaart die je koopt, plant Go Paperless een boom in samenwerking met hun partnerliefdadigheid World Land Trust.

We dachten dat we de laatste woorden aan Steve Turner van Six Salon Services zouden overlaten, die al aan het gebruiken is Ga papierloos.

‘Ga voor papierloze digitale visitekaartjes zijn een ongelooflijk effectieve marketingtool voor zowel ambitieuze saloneigenaren als kappers. Ze hebben indruk gemaakt op onze klanten en hebben ons geholpen met het voeren van succesvolle marketingcampagnes. Ik zou ze 100% aanbevelen aan iedereen die zijn bedrijf wil differentiëren. ‘

Wilt u meer weten en uw 1/3 korting claimen? Klik gewoon hieronder.

Meer te weten komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *