Categories
Uncategorized

Eva Herzigova Haar, kapsel, kapsel, haarkleur

Eva Herzigova 2015 amfAR Cinema Against AIDS Gala
Eva Herzigova komt naar het amfAR Cinema Against AIDS Gala 2015.

Geboren naam

Eva Herzigová

Leeftijd

Eva werd geboren op 10 maart 1973.

Geboorteplaats

Litvínov, Socialistische Republiek Tsjechië, Tsjecho-Slowakije

Bezetting

Model

Natuurlijke haarkleur

Licht blond

Sociale aanwezigheid

Je kunt haar volgen Instagram.

Line Break voor Trendy Celeb

1.

Eva Herzigova kapsel 2016

Eva Herzigova benadrukte haar tijdloze schoonheid en onberispelijke stijlgevoel door zich te verkleden in een zwart broekpak met rode borduursels over de randen en een algehele pyjamastijl, terwijl ze op de rode loper liep tijdens de première van Antropoïde gehouden in Cineworld op 31 augustus 2016 in Dublin, Ierland. De film is gebaseerd op het echte verhaal van de missie die werd uitgevoerd om SS-officier Reinhard Heydrich, de belangrijkste architect achter de Final Solution tijdens de Tweede Wereldoorlog, te vermoorden.

Haarkleur

Honingblond

Het 43-jarige Tsjechische model en actrice besloot haar glanzende honingblonde lokken in een chique kapsel te dragen, wat perfect paste bij haar verfijnde en elegante ensemble met een donkerblauwe blazer met een bijgesneden zoomlijn en aansluitend ontwerp, dat haar slanke figuur benadrukte. en een magere broek, die de aandacht vestigde op haar lange spelden.

Haarlengte

Medium

Het veteraanmodel koos ervoor om haar zijdeachtige middellange blonde lokken in een vastgebonden kapsel te stylen voor haar stijlvolle optreden bij de première van de actiethrillerfilm op woensdag in de Ierse hoofdstad. De film heeft Jamie Dornan en Cillian Murphy in hoofdrollen.

Haarstijl

Rommelige knot

Eva koos ervoor om haar fijne en glanzende blonde lokken in een rommelig knotkapsel te dragen. Ze had de lokken lichtjes naar achteren geborsteld en weg van haar gezicht en had het net onder de kruin van haar hoofd verzameld. Ze had ook haar haar naar achteren en achter haar oren gladgestreken, wat haar stijlvolle oorringen liet zien. Ze had enkele lokken losgelaten aan de zijkanten en in de nek van haar nek.

Markeer kleur

Geen

Haarsoort

Rommelig rechtstreeks

Voor haar stijlvolle uitje had ze ervoor gekozen om haar zijdezachte, honingkleurige lokken te stylen in een rommelig, recht gestructureerd kapsel, dat goed werd aangevuld door haar stijlvolle make-up met een veeg felroze tint op haar lippen en een vleugje roze getinte blos op haar wangen en een vleugje nauwelijks zwarte eyeliner.

Haaraccessoires

Onbekend

Professionele tip

Breng hoogglansolie aan op je vochtige lokken. Gebruik een medium ronde borstel om je haar recht te föhnen. Gebruik vervolgens je vingers om je haar terug te pakken in een paardenstaart. Maak je geen zorgen over losse lokken of het stylen van een schone paardenstaart. Trek enkele strengen los aan de zijkanten en in de nek van haar nek. Wikkel een paardenstaart om zichzelf heen om een ​​knot te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *