Categories
Uncategorized

Ellie Goulding Haar, kapsel, kapsel, haarkleur

Ellie Goulding Victorias Secret Fashion Show
Ellie Goulding op de rode loper tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show

Geboren naam

Elena Jane Goulding

Leeftijd

Ellie werd geboren op 30 december 1986.

Geboorteplaats

Lyonshall, Herefordshire, Engeland

Bezetting

Zanger, songwriter, producer

Natuurlijke haarkleur

Ze is van nature een brunette.

Maar ze verft haar haar graag blond.

Sociale aanwezigheid

Bezoek haar officiële website @ elliegoulding.com.

Maak contact met haar op verschillende sociale netwerken – Twitter, Facebook, Rdio, HypeMachine,Google+, YouTube, Mijn ruimte, SoundCloud, Instagram.

Line Break voor Trendy Celeb

1.

Ellie Goulding kapsel 2016

Ellie Goulding zag er zoals gewoonlijk stijlvol en prachtig uit toen ze naar buiten stapte in een beetje eigenzinnige paars getinte jurk met nude panelen ertussen, wat een verleidelijke glimp opving van haar slanke figuur en een laag uitgesneden halslijn, die de aandacht trok naar haar ruime decolleté tijdens het lopen het tapijt aan de 2016 GQ Men of the Year Awards op 6 september 2016 in Tate Modern in Londen, Engeland.

Haarkleur

Lichtbruin

De 29-jarige Engelse schoonheid koos ervoor om haar glanzende, lichtbruine lokken in een stijlvol kapsel te stylen, terwijl ze probeerde haar opvallende mini-jurk aan te vullen en af ​​te zwakken met een korte zoomlijn die op haar dijen raakte en haar gym-geslepen pinnen perfect liet zien en off-the-shoulder lage halslijn, die naast haar parmantige bezittingen ook haar afgezwakte schouders liet zien. Ook was haar basishaarkleur minder dominant dan de highlights.

Haarlengte

Medium

De Engelse zangeres en songwriter besloot haar middellange donkerbruine lokken in een warrig kapsel te dragen, dat goed werd ondersteund door haar gepolijste make-up met een vleugje glanzende roze getinte glans op haar lippen, een vleugje lichte oogschaduw en een flinke hoeveelheid roze blos. op haar wangen, die haar bedauwde teint aanvulden.

Haarstijl

Losse golven

Ellie had ervoor gekozen om haar zijdezachte en fijne brunette lokken in een losse golvende haarstijl te stylen. Ze had ervoor gekozen om haar lokken aan de rechterkant te scheiden en had haar lokken achter haar oren geveegd, waardoor haar sprankelende oorbellen perfect zichtbaar waren. Haar lokken aan de andere kant waren zo gestileerd dat ze naast haar gezicht vielen. Haar losse lokken waren over haar schouders geveegd.

Markeer kleur

Goudblond

Ze koos voor goudblonde highlights die veel dominanter waren dan de basiskleur. Ook verhoogden de highlights het stijlquotiënt van haar stijlvolle kapsel verder.

Haarsoort

Rommelig rechtstreeks

Ze koos ervoor om haar glanzende blonde lokken met highlights glad te strijken in een rommelig, recht gestructureerd kapsel vanwege haar stijlvolle uiterlijk tijdens het jaarlijkse prijsevenement dat op dinsdagavond wordt georganiseerd door het prestigieuze Britse tijdschrift.

Haaraccessoires

Geen

Professionele tip

Een van de gemakkelijkste manieren om je haar in losse golven te stylen, is door te scrunchen tijdens het föhnen. Bereid je haar voor door volumemousse aan te brengen en gaandeweg met de vingers te scrunchen. Dit geeft je natuurlijk ogende en prachtige golven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *