Categories
Uncategorized

Edward Hemmings – Maak van 2020 het jaar van succes · MHD

Er is geen ontkomen aan. 2020 staat voor de deur. En MHD Global Ambassador Edward Hemmings bevindt zich in de planningsmodus.

Lees verder om erachter te komen wat u te wachten staat op Alan d Hairdressing Education – en om een ​​exclusieve korting te bemachtigen die ervoor zorgt dat 2020 je beste jaar ooit wordt als het gaat om slagen als stylist of kapper.

Je vaardigheden opbouwen? Techniek raakt nooit uit de mode

Het bob-kapsel

Het is die geweldige tijd van het jaar waarin je niet anders kunt dan beginnen met inschatten wat je de afgelopen 12 maanden hebt bereikt – en nadenken over plannen voor de komende 12 maanden.

Wat heb je gepland? Wat is er dit jaar gewerkt en wat niet? Wat ga je anders doen in 2020?

Als opvoeders kijken we eerst naar wat we onderwijzen, hoe het wordt onderwezen en of er veranderingen nodig zijn. Mode komt en gaat met de seizoenen mee, maar bij uitzonderlijke kappers draait het altijd om techniek. Als dat er eenmaal is, is het eenvoudig om wat je weet aan te passen aan de laatste trends. Door ervoor te zorgen dat we techniek onderwijzen, geven we Alan d-studenten een robuuste basis van waaruit ze hun vaardigheden kunnen opbouwen en hun carrière kunnen ontwikkelen.

Het bob-kapsel is een goed voorbeeld. Vanuit modeperspectief varieert de lengte aanzienlijk, maar de technieken die u gebruikt om een ​​bob te knippen, blijven hetzelfde. Dus als je eenmaal afstuderen en gelaagdheid onder de knie hebt – en ook punt- en plaksnijden – is het relatief eenvoudig om aan te passen wat je hebt geleerd om je klanten trendy te houden. Evenzo is een goede föhn afhankelijk van het begrijpen van volume en borstelcontrole – en dat geldt of je nu een krul of een gladde afwerking creëert.

De focus op technieken is slechts een van de redenen waarom ik me aangetrokken voelde tot MHD. We gebruiken het als een leermiddel, omdat het ons de kracht geeft om toegang te krijgen tot elke techniek die we nodig hebben. Het fungeert ook als een geweldige bibliotheek met mode en trends.

Dankzij het MHD-platform – en de manier waarop we gepersonaliseerde leertrajecten hebben kunnen creëren met behulp van afspeellijsten – is 2019 een jaar geweest waarin onze leerlingen uitblinken als het gaat om eindpuntbeoordelingen.

Kom vooruit in 2020 met 15% korting op Alan d Refresher Courses

15% korting op Alan d Refresher Courses

Overweeg je om na een loopbaanonderbreking terug te keren naar de kapper of kapper? Misschien wil je de geruststelling die je krijgt als je weet dat je alles hebt, van houding tot lichaamspositie en afstuderen tot gelaagdheid, helemaal goed? Misschien zit je vast in een sleur en wil je je carrière een boost geven?

Het gaat niet alleen om leerlingen bij Alan d. We bieden ook opfriscursussen aan met een focus op techniek – cursussen die specifiek zijn ontworpen om uw zelfvertrouwen op te bouwen. En deze kerst zouden we graag van je houden boek een opfriscursus van een week met een enorme korting van 15%. Vermeld gewoon MHD wanneer u boekt om de uwe te claimen. Dit is wat je krijgt:

  • Een week waarin we foundationtechnieken onderzoeken – we behandelen alles van knotsknippen en puntknippen, wanneer afstuderen een laag wordt, en technieken voor kortere haartjes
  • Zorg ervoor dat uw houding en lichaamspositie correct zijn voor de techniek – onze deskundige instructeurs helpen u beide precies goed te krijgen
  • Het vertrouwen om terug te keren naar de salon – en klanten verbazen en verrassen met uw expertise

Deze cursus is ideaal als je vastloopt of vastloopt in een sleur, maar samen kunnen we van 2020 het jaar van je succes maken. Denk eraan, vermeld gewoon MHD en ontvang een unieke korting van 15% op al onze opfriscursussen.

Boek nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *