Categories
Uncategorized

Dit zijn de beste SkinCeuticals-serum-duplicaten voor een klein deel van het prijskaartje van $ 166

De kracht van een geweldig vitamine C-serum in uw huidverzorgingsroutine wordt onderschat. Deze fantastische antioxidant helpt hyperpigmentatie, zoals littekens, te verminderen. Het kan ook veroudering vertragen en zelfs schade door vervuiling ongedaan maken. Als je een impactvol huidverzorgingsregiment wilt opbouwen, heb je een vitamine C-serum nodig op je schoonheidssalon.

Zodra u op zoek bent naar het juiste product om vitamine C in uw huidverzorging op te nemen, komt u de koningin onder de serums tegen, SkinCeuticals CE Ferulic Serum. Dit serum staat bekend om zijn kwaliteit, maar ook berucht om zijn prijskaartje van $ 166. Geen reden om je portemonnee leeg te maken – we hebben de beste dupes om je huid gelukkig te houden en tegelijkertijd je bankrekening tevreden te houden.

Paula’s Choice BOOST C15 Super Booster 15% vitamine C met vitamine E + ferulinezuur
In een wereld vol dupes is Paula’s Choice de real deal. Hoewel het misschien niet het prijskaartje of de bekendheid heeft als het SkinCeuticals-serum, doet dit vitamine C-serum het werk. Paula’s Choice is al lang een merk dat geliefd is bij zowel schoonheidsgoeroes als huidverzorgingsbloggers. Met uitstekende kwaliteit, krachtige formules en eerlijke prijzen, waar moet je niet van houden?

Wat maakt dit product de dupe-status van SkinCeuticals waardig? Je krijgt niet alleen een serieuze vitamine C, maar je krijgt ook een gezonde dosis peptiden. Als u niet bekend bent met dat huidverzorgingsjargon, denk dan eens aan peptiden, zoals vitamines voor uw huid, die u zeker nodig heeft.

Drunk Elephant C-Firma Day Serum
We houden van de naam van dit merk en we houden er ook van dat het echt werkt. Drunk Elephant is een uitstekende dupe voor het SkinCeuticals-serum omdat het veel goedkoper is. Het heeft ook nog een paar lekkers in het recept waarmee je geld kunt verdienen. Dit product wordt geleverd met de vitamine C die we nodig hebben. Bovendien geeft het ons de antioxidanten, granaatappelenzymen en vitamine E die we nodig hebben.

Tijdloze huidverzorging 20% ​​vitamine C plus E ferulinezuurserum
Onze laatste dupe staat bekend als een bijna perfecte kopie, ingrediënt voor ingrediënt. Dit serum van Timeless Skin Care komt zo dicht mogelijk bij het SkinCeuticals-recept zonder dat iemand in de problemen komt door inbreuk op het auteursrecht (de SkinCeuticals-formule is gepatenteerd, vandaar het hoge prijskaartje). Met dit parabenenvrije, dierproefvrije en geurvrije vitamine C-serum gaan we graag met de dupe mee die slechts een fractie van de SkinCeuticals-prijs is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *