Categories
Uncategorized

Dit is hoeveel van elk huidverzorgingsproduct u zou moeten gebruiken

Er zijn eindeloze huidverzorgingsproducten die er zijn. Make-up remover, gezichtsreiniger, serums, toners, vochtinbrengende crèmes… de lijst gaat maar door. Om nog maar te zwijgen, het kopen van al deze huidverzorgingsproducten is echt de moeite waard. En als u zoveel geld uitgeeft aan huidverzorgingsproducten, wilt u absoluut niet dat er iets verloren gaat.

Het is gemakkelijk om het te overdrijven op producten, omdat je denkt hoe meer, hoe beter, maar in werkelijkheid gaat een klein beetje een lange weg. Dus voordat u snel het hele salaris doorloopt dat u aan nieuwe huidverzorging heeft besteed, is dit hoeveel u van elk product zou moeten gebruiken:

Reinigingsmiddel
De algemene regel bij gezichtsreiniging is om een ​​hoeveelheid ter grootte van een nikkel te gebruiken, die voldoende zou moeten zijn om het hele oppervlak van je gezicht te bedekken. Laat de reiniger 2-5 minuten intrekken en was hem dan voorzichtig af.

Exfoliërend
Omdat exfolianten irriterend kunnen zijn voor de huid als ze niet correct worden gebruikt, heb je niet veel nodig. Een dubbeltje of een hoeveelheid ter grootte van een nikkel gaat een lange weg.

Toner
Nadat je je gezicht hebt gewassen, breng je een toner aan. Om de juiste hoeveelheid toner aan te brengen, doet u 5-6 druppels op een wattenstaafje en zorgt u ervoor dat deze volledig verzadigd is.

Serum
Serums kunnen DUUR worden, dus u wilt zeker weten dat u niet te veel gebruikt. Ze verspreiden zich meestal gemakkelijk, dus alles wat je echt nodig hebt, is een hoeveelheid ter grootte van een erwt om een ​​gelijkmatige laag op je gezicht aan te brengen.

Vochtinbrengende crème
Ik ben absoluut schuldig aan het overdrijven met moisturizers, maar in werkelijkheid heb je niet zoveel nodig! Moisturizers verspreiden zich goed, dus een hoeveelheid van nikkel tot een kwart is voldoende.

Acne behandeling
Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik pas altijd een heleboel acnebehandeling toe, denkend dat het op die manier ‘beter werk’ zal doen. Absoluut niet waar. Breng eenvoudig een hoeveelheid ter grootte van een erwt aan op het besmette gebied. Te veel gebruiken is zinloos en verkwistend.

Zonnescherm
Voor het geval u een herinnering nodig heeft, zou u elke dag zonnebrandcrème moeten aanbrengen, regen of zonneschijn! Alleen voor uw gezicht is een hoeveelheid ter grootte van een nikkel acceptabel.

Masker
Maskers zijn een ander product waar ik zonder reden overboord ga. Maskers kunnen duur zijn, dus het heeft geen zin om het te verspillen! Een hoeveelheid van een kwart tot een kwart is genoeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *