Categories
Uncategorized

Deze nieuwe föhn zal uw droogtijd halveren

Het verzorgen van haar en het gestyled en schoon houden kost tijd. Als je het niet leuk vindt om onnodig veel tijd te besteden aan het föhnen van je haar, dan is dit product perfect voor jou. De nieuwe Tineco MODA One slim föhn bespaart u tijd door de tijd die u nodig heeft om uw haar te föhnen met de helft te verminderen!

Als je het beu bent om dure föhns te kopen die je gewoon teleurgesteld of kapot maken, moet je de MODA One eens proberen. Wat deze föhn onderscheidt, is de gepatenteerde iLoop-technologie. iLoop is een sensortechnologie die de warmte en luchtstroom aanpast op basis van hoe nat het haar is. Door deze innovatieve functie te gebruiken, wordt uw haar beschermd tegen onnodige hitteschade en overmatige blootstelling aan hoge temperaturen. Deze slimme haardroger is gemaakt nadat hij is geïnspireerd door de slimme stofzuiger van het merk, die de zuigkracht aanpast aan de hoeveelheid stof en vuil op de vloer. Ze kwamen op het idee om deze technologie te gebruiken om een ​​innovatieve haardroger te maken, en zo is MODA One gemaakt.

Met dit apparaat kunt u de tijd die nodig is om uw haar te föhnen verkorten zonder hitteschade toe te brengen. De wasdroger is verkrijgbaar in twee zeer stijlvolle kleuren. Mokka is een mooie zilveren tint, terwijl Sangria prachtig bordeauxrood is met een vleugje bruin. Je kunt deze originele föhn kopen op Amazon of de Tineco website.

Bovendien is de slimme luchtstroom niet het enige kenmerkende kenmerk van Tineco’s MODA One-aanbiedingen. MODA One zal ook de gezondheid en het uiterlijk van uw haar verbeteren, aangezien het miljoenen negatieve ionen produceert die helpen de haarschubbenlaag te sluiten. Zodra de cuticula is gesloten, wordt deze beschermd tegen beschadiging en ziet het haar er glanzender uit.

De föhn wordt ook geleverd met een gekleurde LED-lichtring, die dient als indicator. Als de lichtring rood is, betekent dit dat het haar vocht bevat en moet worden gedroogd. Aan de andere kant, wanneer de lichtring blauw is, staat deze in de haarverzorgingsmodus omdat het vocht niet wordt gedetecteerd.

Wat deze droger extra slim maakt, is de mogelijkheid om verbinding te maken met de mobiele applicatie waarmee je verschillende droogmodi kunt gebruiken, zoals Pet, Styling, Cool, Kids en meer.

U hoeft zich geen zorgen te maken dat u iemand wakker maakt als u ‘s avonds laat of vroeg in de ochtend uw haar aan het stylen bent, want de föhn is erg stil. Het wordt ook geleverd met drie verschillende magnetische bevestigingen die het stylen een fluitje van een cent maken. Deze omvatten een gladmakend mondstuk, stylingconcentrator en diffuser. Je kunt ook de cool shot-knop gebruiken om ervoor te zorgen dat je haar op zijn plaats blijft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *