Categories
Uncategorized

De heetste gevlochten kapsels voor alle haarlengtes

Er zijn talloze kapsels die kunnen worden verbeterd door vlechten op te nemen. Vlechten zijn er in alle soorten en maten, zoals de Nederlandse vlecht, de Franse vlecht, de watervalvlecht en de vissenstaartvlecht, om er maar een paar te noemen.

Gevlochten kapsels kunnen voor letterlijk elk doel worden gedragen – om te sporten, te reizen, een bruiloft bij te wonen of gewoon om in huis te loungen. Het beste van vlechten is dat ze er geweldig uitzien op elke haarlengte en dat ze gewone haarlooks veranderen in ingewikkelde meesterwerken! Bekijk deze lijst met de heetste gevlochten kapsels voor alle haarlengtes en begin je dagelijkse look op te fleuren!

Siamese Nederlandse vlechten

Perfect voor elke haarlengte, deze look is een prachtige semi-formele favoriet die minimale inspanning kost. De Nederlandse vlecht is hetzelfde als de Franse vlecht, behalve dat het lijkt te zitten bovenop het hoofd in plaats van geweven in het omringende haar. Kijk voor een tutorial over het maken van Nederlandse vlechten deze video.

Om deze look opnieuw te creëren, moet je bij het maken van je eerste vlecht geen haar van slechts de helft van je hoofd grijpen, zodat je het harde deel in het midden verwijdert, zoals hieronder afgebeeld. Deze techniek zal in het begin slordig aanvoelen, maar het eindproduct is het waard! Als je beide vlechten hebt gemaakt, trek je wat haar uit elk gevlochten gedeelte om volume aan elke vlecht toe te voegen, en pluis je het haar in je “deel” zodat je hoofdhuid uit het zicht verdwijnt. Krul of krimp ten slotte de onderste laag naar wens om deze look af te maken!

De heetste gevlochten kapsels voor alle haarlengtes

2. Middelnederlandse vlecht met fishtail-accenten

Ideaal voor lang en halflang haar, deze look is veel gemakkelijker te recreëren dan dat hij eruitziet, dus laat je niet intimideren. Dit gevlochten kapsel is perfect voor informele bijeenkomsten, brunch met vrienden of een elfprinses Halloween-kostuum!

Maak om te beginnen de twee fishtail-vlechten in het midden van je hoofd. Laat 3 tot 4 inch ruimte tussen elke vlecht om ruimte te laten voor die middelste Nederlandse vlecht. Voor een korte tutorial over het maken van een fishtail-vlecht, ga je naar deze video.

Plaag vervolgens de bovenste paar lagen om wat volume te creëren en begin dan vanuit het midden een grote en losse Nederlandse vlecht te maken. Pak elk groot stuk helemaal vanaf de voorkant van je gezicht en stop met het pakken van nieuwe haarplekken op ongeveer tweederde van de bovenkant van je hoofd tot aan de basis van je nek. Zorg ervoor dat deze vlecht het beginpunt van elke vissenstaart lichtjes bedekt. Zodra je dit punt hebt bereikt, ga je door met het vlechten tot aan het gewenste stoppunt, waar je haar meestal te dun wordt om door te gaan.

Maak of krul het resterende haar, afhankelijk van de gelegenheid en de look waar je voor gaat, en voilà!

De heetste gevlochten kapsels voor alle haarlengtes

3. Verdwijnende kant Hollandse vlecht

Perfect voor kort en halflang haar, deze semi-formele look is perfect voor vakantiefeesten, eerste dates en zelfs bruiloften! Deel eenvoudig je haar opzij en maak een sectie van 3 tot 4 inch van je deel tot aan de basis van je nek. Probeer dit gedeelte in een hoek te plaatsen zodat het op natuurlijke wijze met de ronding van uw oor meegaat.

Maak een Nederlandse vlecht beginnend bij de uiterste rand van het onderdeel en probeer die lichte curve te volgen terwijl je naar beneden werkt. Pak het haar helemaal vanaf de voorkant van je gezicht en trek stevig aan bij elke sectie. Als je haarlijn rond je gezicht wat dun is, vul hem dan lichtjes in met wat oogschaduw als je klaar bent. Zodra de vlecht de basis van je nek bereikt, bind je hem vast met een elastiek en speld je hem op zijn plaats om de vorm van de vlecht langs de zijkant van je hoofd vast te zetten. Trek voorzichtig aan elke sectie om volume te creëren en maak deze look af door het omringende haar lichtjes te plagen en te krullen.

De heetste gevlochten kapsels voor alle haarlengtes

Geknoopte dubbele nepvlechten

Faux gevlochten kapsels zijn momenteel populair omdat ze volumineus, sprankelend en super veelzijdig zijn. Ze zien er bijna identiek uit als Nederlandse vlechten, maar ze kunnen zelfs nog meer volume opleveren omdat elke sectie is afgebonden met een elastiek, waardoor de hele “vlecht” extreem veilig is. Dit kapsel werkt perfect voor lang tot halflang haar. Kijk eerst eens deze tutorial over hoe je deze nepvlechten kunt maken.

Begin met je haar langs de zijkant te scheiden en maak dan je eerste deel helemaal bovenaan je hoofd. Werk helemaal tot aan de basis van uw nek en zet het haar dan vast met een elastiek. Wikkel een stuk haar van 1 inch rond het elastiek en stop het vervolgens in om het hieronder afgebeelde effect te creëren, en herhaal het proces aan de andere kant.

Trek het haar in elke sectie voorzichtig uit elkaar om die “bubbels” te creëren en style de resulterende paardenstaarten zoals je wilt!

De heetste gevlochten kapsels voor alle haarlengtes

Dubbele nepvlechten

Bijna identiek aan het vorige gevlochten kapsel, deze dubbele nepvlechten zijn prachtig op lang tot halflang haar. Uitchecken deze tutorial om te leren hoe u deze exacte look kunt recreëren met nog meer volume dan hieronder afgebeeld!

De heetste gevlochten kapsels voor alle haarlengtes

Visstaart aan de zijkant

Ideaal voor kort haar en A-lijn snitten, de fishtail aan de zijkant is perfect voor als je er schattig uit wilt zien voor een informeel uitje, maar niet veel tijd hebt om een ​​ingewikkeld kapsel samen te stellen. Geef wat je haar al doet wat pit door er een eenvoudige fishtail-vlecht in te laten vallen, beginnend bij je zijdeel. Pak het haar vanaf de voorkant van je gezicht voor een paar secties totdat je de gewenste dikte hebt bereikt, en vlecht dan ongeveer tweederde van de weg naar de onderkant van je langste laag.

Plooi het resterende haar snel of laat het zoals het is!

De heetste gevlochten kapsels voor alle haarlengtes

Zie ook

Formele kant Nederlandse vlecht gedraaid tot een losse knot

Dit prachtige kapsel met gevlochten knot is zeker aan de formele kant en kan worden gedragen op bruiloften, chique restaurants, luxe feesten en zelfs sollicitatiegesprekken. Hoewel dit gevlochten kapsel op de meeste haarlengtes werkt, is het ideaal voor lang tot halflang haar, omdat langer haar een dikkere knot betekent. Je kunt desgewenst ook een sokbroodje gebruiken om dikte toe te voegen.

Deze specifieke stijl heeft veel werkende onderdelen, dus kijk eens deze tutorial voor de best mogelijke kans om het precies goed te krijgen!

De heetste gevlochten kapsels voor alle haarlengtes

Dubbele Franse vlechten en rommelige knot

Dit gevlochten kapsel is de afgelopen jaren enorm populair geworden en is perfect voor informele uitstapjes, muziekfestivals en reizen! Dit kapsel is eigenlijk het gemakkelijkst op kort haar, omdat het knotje het moeilijkste is om precies goed te krijgen.

Verdeel je haar eerst in twee delen van 3 tot 4 inch en maak de rest van het haar vast met een elastiek om het uit de weg te houden. Ofwel Frans of Nederlands vlecht de twee delen recht naar achteren langs de bovenkant van je hoofd en zet dan elke vlecht vast met een elastiek op het gewenste stoppunt, ongeveer waar je een middelhoge tot hoge paardenstaart zou bevestigen. Je kunt de vlechten laten zoals ze zijn of de secties voorzichtig uit elkaar trekken om volume toe te voegen.

Maak vervolgens een knot maar werkt het beste, afhankelijk van je haarlengte en textuur. Style ten slotte het omringende haar zoals je wilt! Om het hieronder afgebeelde volume te creëren, plaag je een paar lagen aan de achterkant en aan elke kant. Breng wat haarlak aan en je bent klaar om te gaan!

De heetste gevlochten kapsels voor alle haarlengtes

Doorgesneden Franse vlechten

Franse vlechten zijn geweldig voor alle haarlengtes omdat ze veilig zijn, eenvoudig uit te voeren en in eindeloze variaties kunnen worden gestyled. Deze gedurfde gevlochten look is geweldig om naar het strand, muziekfestivals en informele uitstapjes te gaan. Als je niet bekend bent met Franse vlechten, bekijk dit dan snel en gemakkelijk tutorial.

Om te beginnen, deelt u uw haar eenvoudig in vier gelijke delen (of meer, als meer vlechten gewenst zijn) en maakt u elke sectie losjes vast met een elastiek om de secties gescheiden te houden. Vervolgens vlecht Frans elke sectie helemaal tot aan het gewenste stoppunt – zo simpel is het!

De heetste gevlochten kapsels voor alle haarlengtes

Welke van deze gevlochten kapsels zijn jouw favorieten? Laat je opmerking beneden achter!

Bron van uitgelichte afbeelding: https://www.pinterest.com/pin/620159811162829127/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *