Categories
Uncategorized

De beste middellange kapsels voor mannen van 2020

F.of een lange tijd, middellange kapsels waren het achterland van de haarwereld, zelden gezien buiten jongens die probeerden een ballsy buzz in een jaren zeventig shag te veranderen. Maar de opkomst van kapsels zoals de pompadour heeft ze zien overgaan van een ongemakkelijk tussenstadium naar een bonafide stijl, rechtstreeks uit het trimboek.

Of je nu je haar laat groeien, niet extreem wilt knippen of een manier nodig hebt om een ​​switch-up te stylen, er is geen tekort aan klassieke en trendy lokken om uit te kiezen dit jaar.

Om de look te krijgen, moet je er eerst voor zorgen dat je haar in goede staat is. Als het uit groeit een kortere stijl, dit betekent dat je regelmatig naar de kapperszaak moet gaan om de uiteinden te laten knippen. Naast het onderhoud geeft dit u de kans om uw kapper te raadplegen over welke lengte en stijl het beste bij u passen.

“Als het haar dik is, kun je een kapper vragen om het overtollige haar te verdunnen om het volume te verwijderen”, zegt Robert Grosvenor van de Britse salonketen Headmasters, “maar onthoud dat fijn haar niet ideaal is voor een middellange snit. het kan er uiteindelijk mager uitzien. “

Gelukkig voor de meerderheid van de mannen is haar dat zowel qua dikte als lengte halverwege het punt valt, het ideale scenario. “Ongeveer 80 procent heeft middelzwaar haar, en dit is de perfecte manier om de natuurlijke textuur te laten groeien”, voegt Steve Robinson van de meermaals bekroonde salonketen Electric toe.

Of de jouwe nu steil, gekruld of afro is, het type middellang kapsel waar je voor gaat, hangt af van factoren zoals je algehele stijl, gezichtsvorm en haartype.

Voor een makkelijke, hoogwaardige snit die naar de korte kant van medium neigt, is het moeilijk om fout te gaan met een strakke achterkant en zijkanten. Laat hiermee voldoende lengte over om door een product te werken voor een look die net zo relevant was in de tijd van je opa als die van jou.

Als alternatief, voor een look die in zowat elk kantoor zal vliegen, kies dan voor een pompadour. De stijl die Elvis in de jaren zestig populair maakte, heeft de afgelopen jaren een enorme heropleving gekend, met variaties variërend van klassiek tot taps.

Als textuur het uiteindelijke doel is, kan een warrige top – die kan worden gedragen als een losse kuif of naar beneden met een pony – is een vlijmscherpe keuze. Wees gewoon voorbereid op een lawine aan haarproducten elke keer dat u uw badkamerkast opent.

Waar je ook voor gaat, met deze lengte hoef je je niet langer vast te voelen in een middenweg. En als je wat meer inspiratie nodig hebt, zijn hier enkele van de beste bezuinigingen die er zijn, zodat je nooit te kort komt.

Meer galerijen:Korte kapselsLange kapselsKrullende kapselsKapsels voor zwarte mannenPompadoursQuiffsVervaagt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *