Categories
Uncategorized

De beste kapsels voor uw gezichtsvorm

Haar is een van de weinige dingen aan ons die we snel kunnen veranderen en we voelen ons automatisch geweldig of vreselijk over onszelf. Haar kan onze identiteit een nieuwe vorm geven, verandering in ons leven stimuleren of ons gewoon iets leuks geven om mee te spelen en te experimenteren. Er zijn echter enkele regels die samenhangen met het principe van haar en wat goed werkt voor elke individuele persoon. Enkele van de dingen die bij het haar komen, zijn de kleur die overeenkomt met onze huidskleur, hoe we ons haar het beste gestyled kunnen dragen voor elke gelegenheid en natuurlijk het kapsel dat het beste bij onze gezichtsvorm past. Lees verder om erachter te komen welke kapsels het beste bij uw gezichtsvorm passen en welke u moet vermijden om de wereld de koningin te laten zien die u werkelijk bent.

ovaal

Sommige van onze favoriete actrices en muzikanten in Hollywood hebben een ovale gezichtsvorm en rocken bijna alles wat ze proberen. Aangezien beroemdheden en mensen die we op sociale media zien, voornamelijk onze leidende invloed zijn in wat we experimenteren met betrekking tot ons uiterlijk, zullen we enkele van de meest verbluffende schoonheden van onze tijd bekijken om een ​​nieuw kapsel voor de ovale gezichten uit te proberen en te lopen. met opgeheven hoofden. Enkele beroemde beroemdheden met ovale gezichten zijn onder meer Jennifer Aniston en Rihanna, beide prachtige vrouwen die in de loop der jaren met verschillende kapsels hebben geëxperimenteerd. De kapsels die er bijzonder goed uitzien met ovale gezichten zijn ruiger, zoals lagen, een zijgevechte pony, pixiesnitten en een breed scala aan bobsnitten. Echt, dit is een solide gezichtsvorm om te hebben als je graag met je look wilt experimenteren, want elke warrige, golvende of korte stompe zal eruit zien en vuur op je voelen.

De beste kapsels voor uw gezichtsvormLangwerpig

Nogmaals, er zijn veel mooie vrouwen in Hollywood met deze gezichtsvorm, zoals Sarah Jessica Parker en Victoria Beckham. De sleutel tot langwerpige gezichten is het vinden van een kapsel waardoor uw gezicht er korter uitziet, omdat mensen met deze gezichtsvorm een ​​van de langste gezichten hebben. Sommige kapsels die deze look kunnen bereiken, zijn lange, volumineuze golven, een getextureerde bob en steil haar met stompe of zijdelings geveegde golven.De beste kapsels voor uw gezichtsvorm

Ronde

Ronde gezichten zijn de perfecte gezichtsvorm om te werken met kortere kapsels die het gezicht mooi omkaderen. Sommige mensen die je misschien kent die bekend staan ​​om hun schattige ronde gezichten, zijn Ginnifer Goodwin en Lucy Hale. Het ronde gezicht is een goede vorm om mee te werken, want je kunt ervoor kiezen om het te accentueren met korte kapsels, om het met lagen te omlijsten of om het te draperen met lange, losse golven. Sommige kapsels die je kunt overwegen als je een rond gezicht hebt, zijn een rechte bob, een fauxhawk, slank, steil haar en een pixiesnit.

De beste kapsels voor uw gezichtsvorm

Vierkant

Vierkante gezichten zijn leuk om mee te werken, omdat je met de botstructuur kunt spelen en ervoor kiest om het te laten zien met een korter kapsel of het verborgen te houden of de kaaklijn te verzachten met warrige golven. Enkele geweldige kapsels om uit te proberen als je een vierkant gezicht hebt, zijn een ruige, lange bob, een lange, opzij vallende pony, lange, losse golven, lagen met pony en een asymmetrische bob.

De beste kapsels voor uw gezichtsvorm

Hart

Als je een hartvormig gezicht hebt, zijn er veel kapsels die bij je gezichtsvorm passen en heel goed. Enkele van onze favoriete hartvormige meisjes zijn onder andere Reese Witherspoon, Jennifer Lawrence en Katharine McPhee. Als je een hartvormig gezicht schommelt, moet je kapsels uitproberen zoals een lange pony, de lob, een pixie, grote losse golven en lange lagen die je gezicht omlijsten en je mooie bottenstructuur en kin accentueren.

De beste kapsels voor uw gezichtsvorm

Diamant

De diamanten gezichtsvorm is ook een andere met veel kapsels waarmee je kunt experimenteren. Mensen die je misschien kent en waar je van houdt met een diamantvormig gezicht zijn onder andere Bella Hadid, Chrissy Teigan en Keira Knightly. Sommige kapsels die je misschien wilt uitproberen als je deze gezichtsvorm hebt, zijn onder andere een gevederde pony, een diepe pony aan de zijkant, een golvende bob.

De beste kapsels voor uw gezichtsvorm

Rechthoek

De rechthoekige gezichtsvorm kan soms lastig zijn om het juiste kapsel te vinden, omdat deze specifieke gezichtsvormen allemaal in grootte lijken te variëren. De kapsels waarmee je zou moeten experimenteren voor deze gezichtsvorm zijn pony’s met pony of zijgevechten, gelaagde volumineuze golven, opgerolde, veerkrachtige krullen, lange bobs en alles om een ​​harde kaaklijn te omlijsten of te verzachten.

Zie ook

De beste kapsels voor uw gezichtsvorm

Driehoek

Sommige mensen die je misschien kent met een driehoekig gezicht zijn Scarlett Johansson en Chloë Grace Mortez. De driehoekige gezichtsvorm moet worden aangevuld met een haarsnit die de kaak verzacht en een zwaarder onderste gedeelte in evenwicht brengt. Dat gezegd hebbende, kies voor lagen om je gezicht in te kaderen en te verzachten als je een knipbeurt gaat halen. Je kunt ook om een ​​pixiesnit vragen als je ervoor kiest om korter te gaan, wat er goed uitziet met de driehoekige vorm en een piekerige, zijgevechte pony als je besluit die route te gaan.

De beste kapsels voor uw gezichtsvorm

Heptagon

Veel beroemdheden die je misschien tegenkomt, lijken deze zeshoekige gezichtsvorm te hebben die bestaat uit een gestructureerde kaaklijn en een recht voorhoofd, een van die beroemdheden is Fergie. Mensen met zeshoekige gezichten moeten de richtlijnen volgen die zijn ingesteld voor driehoekige en vierkante gezichten en moeten kiezen voor kapsels die hun kaaklijn verzachten. Deze kapsels bevatten dikke lagen, lange bobs en slank, steil, lang haar.

De beste kapsels voor uw gezichtsvorm

Al met al is haar in het algemeen leuk om mee te experimenteren, of dat nu het kapsel, de snit of de kleur is. De sleutel is om zoveel mogelijk uit te proberen als je jong bent, voordat je een bepaalde stijl en kleur voor je kiest. Onderzoek uw gezicht en bepaal wat uw gezichtsvorm is, onderzoek kapsels waardoor u er op uw best uitziet en verzamel meningen van uw vrienden en familie en vooral uw kapper. Kijk naar beroemdheden en mensen op sociale media voor inspiratie en om een ​​idee te krijgen van wat er bij jou goed zou staan ​​op basis van hun kapsels. Haar hoeft niet moeilijk onder de knie te krijgen, neem de tijd, geniet van het proces en probeer zoveel mogelijk uit. Reageer hieronder welke look jouw favoriet was!

Bron uitgelichte afbeelding: https://www.pinterest.com/pin/175499716715499174/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *