Categories
Uncategorized

De 8 beste deodorants voor een roodharige gevoelige huid

We kunnen commissies ontvangen van links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan die we geweldig vinden en die we ‘roodharigvriendelijk’ vinden. Totale openheid.

Voor roodharigen, alles wat er op of nabij ons gebeurt gevoelige huid moet zorgvuldig worden overwogen om eventuele nadelige effecten te voorkomen. Deodorants zelf dienen om de geur te verminderen als we zweten. En anti-transpiranten zitten in veel deodorants om te dienen als zweetbeheersing terwijl ze toch de geur verminderen. Het probleem met anti-transpiranten is dat het belangrijkste actieve ingrediënt om zweet te verminderen aluminium is. Aluminium is gekoppeld aan schadelijke effecten. Hoewel de effecten niet allemaal wetenschappelijk zijn bewezen, kun je het beste veilig zijn en aluminiumvrije deodorantopties gebruiken.

Hier zijn meer ‘Redhead Friendly’ goedgekeurde natuurlijke deodorants die echt werken:

LEZEN: 6 ‘Roodharige vriendelijke’ natuurlijke deodorants

1. Ivoor Gentle Deodorant

De zachte deodorantlijn van dit merk biedt vier zacht geurende deodorants om je de dag door te helpen. Ze zijn niet alleen aluminiumvrij, maar ook vrij van kleurstoffen, parabenen en ftalaten om de “zachte” naam waar te maken.

2. Schmidt’s Naturals natuurlijke deodorant

Ze hebben drie deodorantlijnen en een grote variëteit om uit te kiezen. Hoewel alle drie de lijnen aluminiumvrij zijn, heeft de Sensitive Stick Formula (mijn favoriet) magnesium en de Jar Formula een basis van Shea Butter.

3. Tom’s of Maine Natural Strength Fresh Powder

Hoewel dit merk anti-transpiranten met aluminium in zijn mannenlijn aanbiedt, zijn de Prebiotic Line, Natural Strength Line, Long-Lasting Line, Original Care Line en Wicked Cool Line allemaal aluminiumvrij. Alle ingrediënten en hun doeleinden zijn gemakkelijk toegankelijk met meer informatie over specifieke ingrediënten met slechts een muisklik.

4. Stinkbug Naturals Tea Tree aluminiumvrije deodorant

Deze producten bieden een breed scala aan zowel gevoelige huid als biologische opties. Er is ook de keuze uit een pakket deodorants op reisformaat, een uit hun zomercollectie en een derde van hun bestsellers.

5. Elke en elke natuurlijke aluminiumvrije deodorant

Uitgelicht in de Summer Deluxe H2BAR Doosbevat deze deodorant lavendel en citroen zes eenvoudige ingrediënten.

6. Kiss My Face Liquid Rock Deodorant

Dit merk heeft een stick- en roll-on-optie. Beide presentaties hebben een sportformule, twee geparfumeerde en één ongeparfumeerde optie om uit te kiezen.

7. Zevende generatie niet alleen deodorant

Dit merk is een planeetbewust merk waarvan alle deodorantopties aluminiumvrij zijn. Ze hebben een geactiveerde houtskooloptie die direct beschikbaar is en geen van hun deodorants synthetisch geparfumeerd is.

8. Love, Beauty, and Planet Radiant Deodorant

De deodorant van dit populaire merk maakt gebruik van zuiveringszout in plaats van aluminium als geurbeheersing. Ze bieden vijf geuren om uit te kiezen die niet alleen aluminiumvrij zijn, maar ook veganistisch en alcoholvrij.

Rock het als een roodharige!

Abonneer u op de H2BAR Box: een maandelijkse en driemaandelijkse beauty-abonnementsbox voor roodharigen! Gebruik code: REDHAIR voor 10% korting. Abonneer nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *