Categories
Uncategorized

Coole korte kapsels voor vrouwen

Hoeveel haar wilt u opofferen als het erom gaat uw haar te laten knippen? Meestal zijn meisjes bang om te krijgen korte kapsels, in de overtuiging dat het hun uiterlijk minder vrouwelijk maakt. Maar het blijkt dat met specifieke kapseltips het eindresultaat is niet alleen vrouwelijk, maar ook heel schattig en fris. Maak kennis met onderstaande lijst met kapsels, uw voeten zullen u automatisch naar de kapsalon leiden. Kies de optie die past bij uw gezichtsvorm, haartextuur en uw individualiteit. Laat u inspireren door deze coole korte kapsels voor vrouwen!

Twisted Bob

De bob ziet er nog verbazingwekkender uit als je beide lagen aan de voorkant combineert met een flatterende achterkant. Het kapsel is gemakkelijk te maken en ook vrij snel. Breng een beetje boostende haargel aan op je haar. Droog het met behulp van een grote borstel. Om de uiteinden van het haar aan de voorkant om te draaien, heb je een stijltang nodig. De opties zijn twee: u laat het haar in en uit krullen, afhankelijk van de voorkeur, of u probeert het haar te krullen en de punten recht te maken. Beide versies zien er geweldig uit, vooral als je een rond of ovaal gezicht hebt.

Klassieke Pixie

Best-Pixie-Cuts-with-Bangs-You-should-Try-This-Year-main-image

Deze snit is voor degenen die niet bang zijn om extreem kort te gaan. De klassieke pixie heeft niet alleen lagen en randen, maar ook een reeks korte franjes. Om je haar te stylen, moet je het voorzichtig föhnen. Als je steil haar hebt, kun je je haar tijdens het föhnen met de vingers manipuleren. Anders is het goed om een ​​peddelborstel te gebruiken. Om het accent op de snit te leggen, vergeet niet een hoeveelheid speciale pommade of haarwax aan te brengen om het haar er glanzend uit te laten zien.

Curly Bob

krullende bob-kapsels voor herfst

Foto door @ natalieannehair / Instagram

De bobstijl die tot aan de kin reikt, is de beste snit om de jukbeenderen te accentueren en je look een verfijnde touch te geven. Hoewel het kapsel er meestal wat zwaar uitziet, kun je bij het gebruik van lichtere highlights op het haar een heel vrouwelijk uiterlijk krijgen. Wat betreft de styling, als het nog nat is, moet je het haar naar de gewenste kant kammen. Daarna kun je je haar föhnen of het op natuurlijke wijze laten drogen. Dan zul je een krultang moeten gebruiken om grote krullen te maken. De krullen zouden niet perfect moeten zijn, dus als je klaar bent met krullen, kun je met de vingers gaan en de krullen scheiden.

Rommelige Pixie

Korte kapsels voor vrouwen: volwassen krullende pixie

@adriannebrees

Pixie cut is super trendy als ze op een rommelige manier wordt gestyled. Door het kapsel kun je wat volume geven aan kort haar. Je begint met het aanbrengen van een noodzakelijke hoeveelheid haarmuis op de wortels. Daarna ga je verder met het föhnen van je haar met een ronde borstel. Het volume dat met de borstel wordt gecreëerd, wordt nog meer benadrukt bij het aanbrengen van textuurcrème op de uiteinden van het haar. Pas op dat u niet overdrijft met de textuurcrème, anders verliest u het volume. De stijl is vooral geweldig in combinatie met jongensachtige kleding in donkere kleuren. Vergeet toch niet om de outfit te accessoriseren.

Bob weggedraaid

bob met pony-kapsels

Foto door @ nadinecrocker / Instagram

Bob-haarstijlen bestaan ​​al een tijdje samen met omgeslagen uiteinden. Het duurt maar een paar minuten extra om de stijl te krijgen, vergeleken met de klassieke bob, maar het effect is gewoon geweldig. Je moet een middelgrote ronde borstel gebruiken om je haar te föhnen. Dan moet je een stijltang gebruiken om de uiteinden van het haar eruit te draaien. Het kapsel moet goed gestyled zijn met een lichte spray. Bobkapsels met omgeslagen uiteinden zijn geweldig voor ovale gezichten en zien er prima uit met elke haartextuur.

Edgy Bob-kapsels

Als je fijn haar hebt, zal het geweldig zijn laten stylen een beetje tijd doorbrengen. De stijl gaat niet over volume, maar meer over de strakke randen. Het enige wat je hoeft te doen is je haar föhnen met behulp van een middelgrote borstel. Wanneer je de kruin bereikt, kun je proberen om het haar naar achteren te kammen voor het volume. Het volume vormt hier een elegant contrast met het platte voorstuk. Als je aan de voorkant niet helemaal plat komt, kun je hier een stijltang proberen. Als je klaar bent met het stylen, moet je een lichte hold spray op het haar aanbrengen.

Zowel qua styling als qua trend, korte kapsels want vrouwen kunnen nauwelijks sterke concurrenten vinden. Als je hierin twijfelt, kijk dan rond en laat je inspireren door A-lijst beroemdheden en je trendsettervrienden!

U WILT OOK GRAAG:

51 fantastische gelaagde kapsels en kapsels voor kort haar

layered_haircuts_for_short_hair_ideas_Main_image_bob_with_bangs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *