Categories
Uncategorized

Chique en gemakkelijke kapsels voor kort haar

Om de paar jaar knipte ik mijn haar kort (grazende schouderlengte), daarna liet ik het groeien tot het erg lang was en de cyclus ging door. Pas onlangs besloot ik dat ik mijn haar permanent korter zou houden. Ik denk dat korter haar een geweldig idee voor mij is, omdat het beter handelbaar is, niet in mijn nek zit en er natuurlijk gezonder uitziet zonder de doodlopende wegen. Maar ik realiseerde me net dat ik meestal mijn haar los of in een paardenstaart heb, waarbij de laatste de meest voorkomende van de twee haarstijlen is. Ik bedoel, een paardenstaart is letterlijk ‘s werelds gemakkelijkste kapsel, maar al veel te lang de enige in mijn arsenaal. Dus hier is een lijst met gemakkelijke kapsels voor kort haar, zowel voor jou als voor mij, dus iedereen heeft meer dan één kapsel waar ze naar toe neigen.

1. Twee Franse vlechten:

Als je onlangs je haar hebt geknipt en geen vlecht draagt, maar je haar is te kort of gelaagd voor een enkele vlecht, dan is dit schattige en gemakkelijke kapsel iets voor jou. Soms mis ik het hebben van mijn lange zijvlecht. Het was mijn 2e meest versleten kapsel. Maar helaas is mijn haar net lang genoeg om één vlecht te maken en valt het allemaal binnen een paar minuten uit. Dit kapsel met dubbele Franse vlecht is supergemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is je haar in het midden scheiden en dan een franse vlecht naar de achterkant van je hoofd. Je kunt ook aan de zijkanten van elke vlecht trekken als je wilt dat deze er iets voller of losser uitziet. Hoewel dit een gemakkelijk kapsel is, kan het ook tijdrovend zijn, afhankelijk van hoe snel je vlecht, dus dat is altijd iets om in gedachten te houden. Ik ben super opgewonden om dit uit te proberen, omdat het er ontspannen maar ook chic uitziet en in elkaar gezet is voor een dagje boodschappen doen of lessen.

Chique en gemakkelijke kapsels voor kort haar

2. Gemakkelijke golven

Soms laat krullend kort haar ons eruit zien alsof we een slechte permanent hebben gekregen of dat we plotseling 10 jaar jonger zijn geworden. Ik heb ontdekt dat voor het krullen van mijn korte haar, losse krullen die snel in golven veranderen het beste zijn. Het geeft me een andere stijl, omlijst mijn gezicht en maakt mijn reeds geknipte kapsel niet korter. Je kunt deze stijl natuurlijk bereiken met een krultang of stijltang voordat je eropuit trekt, maar als je ‘s ochtends geen extra tijd wilt doorbrengen of je haar niet meer wilt verwarmen, is er altijd de optie om het de avond ervoor te doen. Draai voordat je naar bed gaat je haar in miniknotjes en speld ze vast met schuifspelden. In de ochtend heb je lichte en losse golven die bijna geen extra tijd in beslag namen van je toch al drukke dag.

Chique en gemakkelijke kapsels voor kort haar

3. Het dragen van een statement-haarclip

Als je het gevoel hebt dat je een bling of een kort kapsel nodig hebt, is de eenvoudigste manier om dat te doen met een statement-haarclip. Je zou de clip op een half-up stijl kunnen zetten of je zou de clip kunnen gebruiken om een ​​laag knotje te accentueren en zo te helpen vliegen. Of, als je net als ik bent en een zijwaartse knal hebt, kun je altijd een chique haarclip gebruiken om je pony terug te spelden. Een statement-haarclip ziet er meer gepolijst uit dan je toevlucht te moeten nemen tot de constante haarplooi of het opgeven en je haar in een paardenstaart gooien. Het is waarschijnlijk ook het gemakkelijkste en chicste kapsel op deze lijst. Letterlijk, alles wat je hoeft te doen is simpelweg een grote, opvallende haarclip erin doen, die zal fungeren als sieraden voor je haar, waardoor deze stijl zo chic en moeiteloos fantastisch wordt.

Chique en gemakkelijke kapsels voor kort haar

4. Halve vlecht:

Vaak is kort haar te kort om in één vlecht te passen. Als je haar net lang genoeg is om het kapsel eraf te trekken, vind ik het er heel schattig uitzien, maar voor de rest van ons moeten we een halve vlecht gebruiken. Ik vind deze stijl heel schattig en er zijn talloze variaties op het kapsel. In wezen scheid je je haar in twee hoofdsecties (een bovenste deel en dan een onderste deel dat onder de vlecht blijft). Vervolgens vlecht je het bovenste gedeelte in welke stijl je maar wilt, of het nu een 3-strengs, fishtail, dutch of een andere vlechtvariant naar keuze is. Deze stijl helpt bij mijn fascinatie voor gevlochten haar en wanneer ik deze stijl draag, lijk ik te vergeten dat ik ooit een lange zijvlecht heb gehad.

Chique en gemakkelijke kapsels voor kort haar

Zie ook

5. Half-Up Space Buns:

Als ons haar te kort is om te vlechten, dan is het ook te kort om allemaal in een knot te doen. Of in ieder geval een knot waar het allemaal bij elkaar blijft zonder blikjes haarlak. Een fantastisch kapsel voor knotjaloezie zijn half-up space buns. Dit Instagram-waardige kapsel is eigenlijk supergemakkelijk te kopiëren als je korter haar hebt. Eerst scheid je je haar in een bovenste deel en een onderste deel (het onderste deel blijft buiten de knotjes). Vervolgens scheid je het bovenste deel in twee gelijke delen. Nadat je een van die secties opzij hebt vastgemaakt (zodat het niet in de weg zit), draai je de haarsectie in je handen omhoog en wikkel je het haar in een knot. Zet dit broodje vast met haarbandjes of elastieken. Herhaal voor het andere bovenste gedeelte en je hebt je makkelijke half-up space buns! Je kunt het onderste deel van je haar normaal laten liggen of je kunt het krullen voor wat extra chic.

Chique en gemakkelijke kapsels voor kort haar

6. Zijde voorvlecht:

Dit zou een geweldig kapsel voor mij zijn, want, zoals ik al eerder zei, ik heb een pony aan de zijkant die altijd in mijn gezicht lijkt te komen. Dit ziet er ook uit als een gemakkelijk kapsel, omdat je gewoon het stuk van je pony dat je dwars zit naar achteren trekt, ze halverwege vlecht en ze dan weer vastmaakt met bobby-pinnen. Je kunt elke stijl van vlecht gebruiken en zelfs beide kanten van je haar gebruiken als je je ergens op moet concentreren en al je haar van je gezicht moet verwijderen.

Chique en gemakkelijke kapsels voor kort haar

Het is officieel. Mensen kunnen niet meer zeggen dat je niets kunt doen voor kort haar. Ik ben meer dan opgewonden om al deze gemakkelijke kapsels uit te proberen! Welke stijl is jouw favoriet? Reageer hieronder!

Afbeeldingen via Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *