Categories
Uncategorized

Celebrity Looks & Winterkapsels 2018

Met de komst van koude saaie dagen, lijkt die inspiratie allemaal te verdwijnen. Je bent niet langer enthousiast over hoe je eruitziet, en nieuwe frisse ideeën komen gewoon niet langs. Maar maak je geen zorgen, er is een inspiratiebron die nooit uitdroogt en je op elk moment met ideeën kan opfleuren. Ik heb het over celebrity-looks. Om wat slimme ideeën voor te pakken winterkapsels 2018 je hoeft alleen maar een kijkje te nemen bij de recente verschijning als celebs bij verschillende gelegenheden. De geest van de winter is overal, sommigen gaan voor donkere warme kleuren, de anderen voor boterblond. De meest gewaagde volgen het beeld van Frozen Queen en krijgen het zilverblonde haar. Elke look om aan elke smaak te voldoen. Dus laten we deze winter in duiken haartrends wereld op dit moment.

# 1 stijlvolle lobbesnoeiing

Blake Lively nieuw lob-kapsel 2018
Blake Levendig

De actrice van The Weed, geliefd en bekend van vele andere films, heeft altijd het beeld gehad met lang haar, golvend strand en sensueel rommelig. Bij de première van haar nieuwe film verscheen ze echter met dit elegante en klassieke blonde bobkapsel. Hiermee is een oude maar frisse trend gezet.

# 2 Boter en honingblond haar

Jennifer Lawrence boterblonde halflange haarstijlen 2018
Jennifer Lawrence

In de zomer is het meest trendy haar de golvende strandstijl. We zien echter in dit bericht dat er voor de winter glad uitziet en dat steil haar geschikter is. Boterblonde kleur maakt het nog beter.

# 3 diep rijke donkerbruine tint voor winterkapsels 2018

Priyanka Chopra sterke donkerbruine haarkleuren 2018
Priyanka Chopra

Een andere onoverwinnelijke look onder winterkapsels 2018 is de diepe en rijke donkere haarkleur. Beter als het een aangeboren haartint is, zoals in het geval van Priyanka.

# 4 bronsbruin rechte middendelen

Jourdan Dunn diepbruin slank kapsel 2018
Jourdan Dunn

In het verlengde van haarkleuren, komt hier de brunette bronzen kleur. Dit is de donkere kleur ingespoten met bronzen glans.

# 5 haaraccessoires – fluwelen strikken en linten

lange kapsels met strik haaraccessoires 2018
groen fluwelen haarstrik

Een winnende trend voor herfst- en winterhaar is absoluut het fluwelen haaraccessoire. Eerst kwam de fluwelen haarlinten van Tory Burch, nu de fluwelen strikken.

# 6 zilverblonde kapsels 2018

Kim-Kardashian-zilver-blonde-kapsels-2018
Kim Kardashian

De zwarte pantera-look van Kim is nu vervangen door die van winterkoningin. Hoewel de olijfkleurige huid het twijfelachtig maakt, maar de gebleekte blonde kleur verzekert dat zij het is – de bevroren koningin.

# 7 volumineuze halve opsteekkapsels

Beyonce half opgestoken haarstijlen 2018
Beyonce

De titel van celeb met de beste halve opsteekkapsel lijkt nu te verschuiven van Ariana Grande naar Beyonce.

# 8 torenhoge knopen

Alessandra Ambrosio topknot kapsels 2018
Alessandra Ambrosio

Voor elke gelegenheid zal een torenhoge knoop je look afmaken.

# 9 golvende, dichte paardenstaartkapsels

Rihanna hoge paardenstaartkapsels 2018
Rihanna

De rommelige hoge paardenstaart van Pop Queen heeft miljoenen harten gewonnen, want in de winter is het nog steeds on-trend.

# 10 Glamour gevlochten paardenstaarthaar

Gigi Hadid gevlochten paardenstaart kapsel 2018
Gigi Hadid

En aan het einde, een beetje winterglamour – hoge gevlochten paardenstaart, bronzen huid en gele glanzende outfit, een stukje zomer in de winter.

Bob kapsels, Celebrity kapsels, Haartrends

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *