Categories
Uncategorized

Bridal Braid Hairstyles 2019 Trends voor lang en kort haar

Nee makeover is compleet en perfect zonder een gracieus maar stijlvol kapsel. Vooral als het op de bruiloft aankomt, zorgen mooie kapsels ervoor dat de bruiden er prachtig uitzien in hun mooie kleding. Dus hier presenteren we u de beste van de 20 bruidsvlechtkapsels met bloemen en tiara’s. Dit zijn kapsels in westerse stijl dat zal zeker het aanzien van de bruid verbeteren. Zelfs het bruidsmeisje kan ze dragen om er fantastisch uit te zien.

Bridal Braid Hairstyles 2019 Trends voor lange en korte haren en ideeën om te volgen

Hier hebben we de beste kapsels van de jaren 20 verzameld voor bruiden om te volgen op hun grote dag. Ik hoop dat je deze geweldige stijlen en ideeën geweldig zult vinden.

1. ZIJVLEUGELS MET BLOEMEN HAAR UP-DO:

Bruiden met krullend en golvend haar kan dit mooie half haar proberen dat is vergrendeld met mooie vlechten. Het is een half-up stijl met de gekrulde lokken aan het einde. Je kunt elk van de prachtige delicate bloemen gebruiken die als kroon over de dikke vlecht spelen. Deze stijl ziet er even goed uit op zijdezacht steil haar.

ZIJVLEUGELS MET BLOEMEN HAAR UP-DO:
ZIJVLEUGELS MET BLOEMEN HAAR UP-DO:

2. FISHTAIL SIDE BRAID MET TIARA:

Fishtails met losse krullen breng een stijl en balanceert het mooie witte hoofddeksel van de bruid. Zorg voor een glamoureuze en blitse uitstraling met een mooie hoofdband met kleine bloemenkroon of een haarclip. Laat je vlecht in stijl stralen.

FISHTAIL SIDE BRAID MET TIARA:
FISHTAIL SIDE BRAID MET TIARA:

3. BLOEMEN GEVLOCHTEN BANDEN – Bruidsvlechtkapsels:

Een mooie gevlochten kroon is geliefd bij alle vrouwen tijdens hun bruiloft. Ofwel het is lente of zomer, deze gevlochten kronen lpassen ook perfect bij de bruidskroon van wit kristal. Personaliseer je kapsel door een sierlijke bloem aan de kroon toe te voegen die past bij de bloemen van je boeket.

BLOEMEN GEVLOCHTEN BANDEN
BLOEMEN GEVLOCHTEN BANDEN

4. GEVLOCHTEN BANDEN MET ZIJFISHTAIL:

Vooral deze stijl is de combinatie van Franse vlecht met fishtail hangende vlecht. Het voorste deel van het haar is ontworpen in Franse stijl, terwijl de rest van het haar is vastgebonden in een vissenstaart, die het dragen waard lijkt.

4- RAID BANDS MET ZIJFISHTAIL

5. DUBBELE KANTEN VLEUGELS:

Als je je stijl zacht en simpel wilt houden, dan is dit de juiste keuze voor jou. Ja! Deze kapsel draagt ​​een combinatie van losse vlechten met het haar losjes vastgebonden in een paardenstaart aan de zijkant.

5- DUBBELE ZIJVLEUGELS

6. GEVLOCHTEN BROODJE:

Een geweldige knot met bloemenkroon is een van de geweldige bruiloftskapsels die elk meisje ooit wilde hebben. Even fascinerend als de karakters van een sprookje, deze stijl draagt ​​een prachtige vlecht met een volumineus haarknotje met een vleugje sierlijke bloemen.

6-GEVLOCHTEN BROODJE

7. HALVE HAARVLEUGELS:

Wat kan de beste vervanging zijn voor een mooie, vergulde tiara dan dit kapsel? Door een dubbelgevlochten band over de voorkant van je haar te dragen, wordt deze stijl vorstelijker en koninklijker dan welke dan ook.

7- HALVE HAARVLEUGELS

8. BROODJE MET MEERDERE VLECHTEN:

Als je jezelf een klassieke en elegante look wilt op je trouwdag, dan is deze stijl de perfecte keuze voor jou. Omdat dit haarknotje gedraaide ranken heeft die in een omhoog zijn gestopt, gebruik je je vlechten als basislijn om je krullen in te stoppen.

8- BROODJE MET MEERDERE VLECHTEN

9. WATERVALVLEUGELS:

Het verkrijgen van een mooi kapsel was nog nooit zo eenvoudig als een mooie watervalvlecht. Het geeft je haar dat zachte en vloeiende uiterlijk. Het geeft de bruid een prachtig uitzicht als ze door het gangpad loopt in dit kapsel met een vlecht die aan één kant laag valt.

9- WATERVALVLEUGELS

10. ELEGANT BROODJE MET OVERLAPPENDE VLECHTEN:

Als je jezelf wilt, een fijne, verfijnde haarstijl voor de trouwdag, dan is het dragen van een klassieke chignon het beste met de meerdere vlechten. Met speciale zorg gebonden, zien deze vlechten er helemaal niet rommelig uit, maar zien ze er toch extreem trendy en aantrekkelijk uit.

10- ELEGANT BROODJE MET OVERLAPPENDE VLECHTEN

11. ZOETE EN EENVOUDIGE VOORVLEK:

Eenvoud is de koningin van schoonheid; dit gezegde is net zo waar als de elegantie van deze zoete en mooie gevlochten hoofdband die geweldig staat bij elke witte bruiloftskleding, vooral met het prachtige hoofddeksel van de bruid.

11- ZOET EN EENVOUDIG VOORGEVLOCHTEN

12. RONDGEVLOCHTEN ZIJDE:

Cool piekerige haarlokken in combinatie met de prachtige kroon met een bloem is een droomkapsel met verschillende vlechten in één enkele vlecht. Deze stijl heeft de rommelige touch die de meeste meisjes graag bij hun trouwjurk dragen.

12- RONDGEVLOCHTEN ZIJDE

13. HALF HAAR ROND HAIRDO:

Losjes gedraaide krullen met ranken in een aangenaam luchtig arrangement zijn alles wat deze stijl super mooi maakt. Het dragen van een delicate bloem over de ranken ziet er eenvoudigweg aantrekkelijk uit voor elke bruid.

13- HALF HAAR SLECHT HAAR

14. FISHTAIL BLOEMENSTIJL:

Een geweldige manier om je uiterlijk te verlichten, is door je zijvlecht te laten opvallen met lichte, losse krullen en bloemen van sierlijke bloemen. Het geeft je een romantische finish in een fascinerende stijl.

14- FISHTAIL BLOEMENSTIJL

15. ZIJVLEUGELS MET LAGEN:

Buitenbruiloften hebben speciale zorg nodig bij het stylen van het haar. Dus een fuss-Franse vlecht zou ideaal zijn om een ​​bloemenkroon te dragen en het er bovendien fantastisch uit laten zien.

15- IDE-VLEUGELS MET LAGEN

16. NETTE BLOEMEN FISHTAIL BRAID:

Het is zo’n nette gevlochten stijl met een fijne fishtail-vlecht versierd met mooie bloemen en veren die de aandacht van iedereen trekken.

16- NEAT BLOEMEN FISHTAIL BRAID

17. EENVOUDIG EN NETTE GEVLOCHTEN:

Als je zijdezacht, steil haar hebt, dan is een simpele haaropsteking geweldig door simpelweg een dubbellaagse kroon om de helft van je hoofd te wikkelen. De rest van je haar vrij laten vallen, zal er geweldig uitzien.

17- EENVOUDIG EN NETTE GEVLOCHTEN

18. MOOI HAARBON MET GEVLOCHTEN GEVLOCHTEN:

Nog een geweldige stijl van haarknotje versierd met wat vlechten en vlechten. Deze knot ziet er niet alleen prachtig uit, maar geeft je haar ook meer volume.

18- MOOI HAARBOOTJE MET GEVLOCHTEN GEVLOCHTEN

19. GEVLOCHTEN ZIJBANDEN:

Het is weer een half haar omhoog doen met zowel de gevlochten kroon in combinatie met een gedraaide krul. Om meer stijl toe te voegen, houdt u gewoon de balans tussen de twee, ofwel houdt u de vlecht dik met een slanke twist of omgekeerd.

19- GEVLOCHTEN ZIJBANDEN

20. VOORGEVLOCHTEN MET PRACHTIG BROODJE:

Dit huwelijkskapsel wordt beschouwd als een van de moderne opsteekkapsels, omdat ze een waaierbroodje met een fishtail-vlecht dragen, waardoor je stijl een perfecte elegante uitstraling krijgt die niemand zou willen missen.

20- GEVLOCHTEN VOORZIJDE MET PRACHTIG BROODJE

Zie meer als:

Bekijk Gerelateerde mode en stijl

Opmerkingen

opmerkingen

Fazeela Hussain 'src =

24, computerwetenschapper, ondernemer, fashion & style blogger sinds 4 jaar. Bloggen is mijn passie en ik vind het heerlijk om artikelen te schrijven over de laatste modetrends en moderne levensstijlen. Fijn om te weten of je iets interessants vindt op mijn blog.
Deel uw mening en werk met ons samen op: bloggerfazeela@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *