Categories
Uncategorized

Beste niet-tracking kattenbakvulling: 9 nestjes die blijven waar ze bedoeld zijn

Katten staan ​​bekend om hun reinheid, dus waarom maken kattenbakken zo’n puinhoop?

Als je net als veel kattenbezitters bent, heb je misschien het gevoel dat niets dat je probeert, helpt om de kattenbakvulling te houden waar het hoort: in de bak.

Als u moeite heeft om te voorkomen dat kattenbakvulling door uw hele huis wordt gevolgd, is de oplossing misschien eenvoudiger dan u zich ooit had voorgesteld. Blijf lezen om 5 eenvoudige tips te leren voorkomen dat kattenbakvulling wordt gevolgd en om onze top 9 keuzes te zien voor de beste kattenbakvulling met lage tracking.

5 tips om te voorkomen dat kattenbakvulling overal wordt gevolgd

Het hebben van een kat is geweldig, maar kattenbakvulling vinden die overal in huis wordt gevolgd, is dat zeker niet. Gelukkig zijn er enkele eenvoudige dingen die u kunt doen om tracking te verminderen. Hier zijn 5 simpele tips:

  1. Schep dagelijks uw kattenbak om klonten en vuile kattenbakvulling te verwijderen. Als uw kattenbak vuil is, zal uw kat meer tijd besteden aan het graven naar een schone plek, wat betekent dat er meer kattenbakvulling tussen zijn tenen blijft steken.
  2. Schakel over naar een kattenbak met hoge zijkanten zodat de kans groter is dat de kattenbakvulling van de poten van je kat valt als hij uit de bak stapt – het voorkomt ook dat hij tijdens het graven overal kattenbakvulling schopt.
  3. Leg een kattenbakmat buiten de kattenbak. De beste kattenbakmatten om sporing te voorkomen, zijn gemaakt van gestructureerde materialen zoals siliconen of PVC die kattenbakvulling aantrekken en ervoor zorgen dat het aan de mat kleeft in plaats van aan de poten van uw kat.
  4. Houd de poten van uw kat schoon en netjes. Voor langharige katten kan het handig zijn om de vacht op en tussen de tenen bij te knippen om te voorkomen dat kattenbakvulling blijft plakken, en trim de klauwen van uw kat ook regelmatig.
  5. Kies een kattenbak met een ingebouwd trackpad om het strooisel op te vangen wanneer uw kat de box verlaat – kattenbakken met boveninvoer helpen ook om het volgen te verminderen.

Naast het volgen van deze tips om te voorkomen dat kattenbakvulling overal wordt gevolgd, zou u moeten overwegen om over te schakelen naar een kattenbakvulling met lage tracking. Blijf lezen om onze top 9 keuzes te zien voor het beste kattenbakvulling dat niet bijhoudt.

De 9 beste kattenbakvulling met een laag spoor

Als het gaat om het kopen van kattenbakvulling, zijn er verschillende factoren waarop u uw beslissing kunt baseren. Na het kiezen tussen niet-klonterend en klonterende kattenbakvulling en geparfumeerd versus ongeparfumeerd, uw volgende stap is het vinden van een kattenbakvulling die niet volgt.

Als je niet zeker weet waar je moet zoeken, probeer dan een van onze top 9 keuzes voor de beste kattenbakvulling met lage tracking die hieronder wordt besproken:

Algeheel beste laagspoor kattenbakvulling: Dr. Elsey’s ultra-premium klonterende kattenbakvulling

Als u op zoek bent naar kattenbakvulling met een lage tracking, raden we Dr. Elsey’s Ultra-Premium Clumping Cat Litter aan. Deze premium kattenbakvulling bevat een unieke mix van zware, niet-speurende korrels en mediumkorrelige klei om de perfecte combinatie te bieden van lage tracking en geurcontrole. Deze kattenbakvulling biedt een harde klonterwerking en houdt vocht en geurtjes bij contact weg voor een frissere kattenbak. Bovendien zijn dichte klonten gemakkelijker te scheppen en helpen ze afval te minimaliseren. U zult ook genieten van het feit dat dit nest voor 99,9% stofvrij en hypoallergeen is, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel uw katten als uw gezin. Bovendien is het ontworpen voor huishoudens met meerdere katten, wat betekent dat het langdurige geurbescherming biedt.

Voordelen: Zware non-tracking korrels, premium klei voor harde klontering, houdt vocht en geurtjes buiten, multi-cat formule, 99,9% stofvrij en hypoallergeen

Nadelen: Klonten kunnen na verloop van tijd uiteenvallen, kunnen enigszins zwaar zijn (vooral als ze nat zijn)

Als het gaat om de meest populaire kattenbakvulling op de markt, komt dit Arm & Hammer Clump & Seal Multi-Cat Litter zeker in de lijst. Deze formule is uniek ontworpen om zeven dagen volledige bescherming te bieden, zelfs in huishoudens met meerdere katten. Het bevat een gepatenteerde mix van door vocht geactiveerde microkorrels die harde, dichte klonten vormen die de geur opsluiten en het scheppen van de kattenbak vergemakkelijken. Deze klonten houden niet alleen geurtjes weg, maar helpen ook om tracking te verminderen, waardoor uw huis schoon blijft en het ook fris ruikt. Dit is ook een formule met een ultralaag stofgehalte.

Voordelen: Vormt harde, strakke klonten, door vocht geactiveerde microgranulaat, houdt geurtjes tegen bij contact, vermindert tracking, houdt geuren 7 dagen lang buiten, multi-cat formule

Nadelen: Sommige katten houden niet van de geur, donkere kleur kan bosjes verhullen

Onze meest betaalbare keuze: Frisco Multi-Cat Scoopable Cat Litter

Als u op zoek bent naar kattenbakvulling van hoge kwaliteit die weinig wordt gevolgd, hoeft u daar niet per se een klein fortuin voor te betalen. Deze Frisco Multi-Cat Scoopable Cat Litter is een geweldige keuze die de bank niet kapot maakt. Dit klonterende kattenbakvulling biedt 24 uur per dag superieure geurbestrijding, werkt onmiddellijk om ammoniakgeuren te neutraliseren en vormt strakke, geur-eliminerende klonten. Dit strooisel is gemaakt van natuurlijke klei, is stofarm en bevat geen toegevoegde geuren, parfums of kleurstoffen. Bovendien is het ideaal voor huishoudens met meerdere katten.

Voordelen: Superieure geurcontrole, vormt strakke harde klonten, gemakkelijk te scheppen, formule voor meerdere katten, natuurlijke kleimaterialen, stofarm, laagspoorformule, geen geurstoffen

Nadelen: Klonten kunnen na verloop van tijd uiteenvallen

Nog 6 best beoordeelde nesten die niet volgen

Hoewel de drie bovenstaande opties onze meest populaire keuze zijn voor kattenbakvulling die niet bijhoudt, zijn er nog genoeg andere keuzes. Hier zijn nog zes best beoordeelde kattenbakken die niet volgen:

‘S Werelds beste samenklonterende kattenbakvulling

Als u op zoek bent naar een snel klonterende kattenbakvulling om het volgen te verminderen, overweeg dan ‘s werelds beste klonterende kattenbakvulling. Deze kattenbakvulling biedt geconcentreerde kracht voor langdurige prestaties, waardoor uw huis fris en schoon blijft ruiken. Het houdt geurtjes onmiddellijk vast en sluit ze weg door harde, dichte klonten te vormen die gemakkelijk te scheppen zijn. Bovendien is dit strooisel volledig vrij van silicastof omdat het is gemaakt van volledig natuurlijke gecomprimeerde maïs – dit maakt het een uitstekende keuze voor kittens en gevoelige katten. U zult ook genieten van het feit dat het milieuvriendelijk is en volledig kan worden doorgespoeld, zodat u het gemakkelijk kunt schoonmaken.

Voordelen: Geconcentreerde formule houdt geuren vast, vormt harde, dichte klonten, gemakkelijk te scheppen, neutraliseert ammoniak bij contact, gemaakt van natuurlijke kleimaterialen, 99% stofvrije formule, milieuvriendelijk

Nadelen: Heeft mogelijk geen controle over de geur en het strooisel van klei, sommige katten houden niet van de geur

Dr. Elsey’s Cat Trekt Multi-Cat Litter aan

Zelfs de best getrainde kat krijgt soms problemen met het gebruik van de kattenbak, waardoor je hele huis in een kattenbak kan veranderen. Als u op zoek bent naar iets om uw kat weer op het goede spoor te krijgen zonder het strooisel overal te volgen, overweeg dan deze Dr. Elsey’s Cat Attract Multi-Cat Litter. Dit kattenbakvulling is een formule met meerdere kattensterkte die harde, dichte klonten vormt voor superieure geurbestrijding. Het absorbeert vocht en geuren bij contact om uw huis fris te laten ruiken, evenals uw kattenbak. Met harde klonten is de kattenbak gemakkelijker te scheppen waardoor hij schoner blijft voor je kieskeurige kat. Bovendien heeft deze kattenbakvulling een 99% stofvrije formule en is het ook laag bij het volgen. Het heeft ook een natuurlijke kruidengeur en de ideale deeltjesgrootte en textuur om je kieskeurige kat aan te spreken.

Voordelen: Helpt bij het oplossen van problemen met kattenbakken, sterkte van meerdere katten, 99% stofvrije formule, superieure geurbestrijding, vormt harde, dichte klonten, werkt met het zeven van kattenbakken, ideale deeltjesgrootte en textuur

Nadelen: Sommige katten houden niet van de geur, er kunnen na verloop van tijd klontjes uitbreken

Fresh Step Extreme Odour Control Klonterend kattenbakvulling

Overweeg Fresh Step Extreme Odour Control Clumping Cat Litter voor een kattenbakvulling die uitstekende en langdurige geurbestrijding biedt, evenals een lage tracking. Deze kattenbakvulling tilt geurbestrijding tot het uiterste door geurtjes snel te neutraliseren, dankzij CarbonPLUS-technologie. Het absorbeert vloeistof bij contact en vormt harde, strakke klonten die de geur opsluiten – het heeft ook de frisse geur van Febreeze om je kattenbak en je huis fris te laten ruiken. Deze kattenbakvulling bevat ook antimicrobiële middelen om de groei van geurveroorzakende bacteriën te helpen stoppen. Al met al is het een uitstekende geurbestrijdende kattenbakvulling die ook weinig wordt gevolgd. Het is vooral goed voor huishoudens met meerdere katten waar geurbestrijding een must is.

Voordelen: Superieure geurbestrijding, CarbonPLUS-technologie neutraliseert geuren, frisse geur van Febreeze, antimicrobiële middelen doden bacteriën, vormen harde, dichte klonten, gemakkelijk te scheppen

Nadelen: Geur kan voor sommige katten te sterk zijn, verpakking is wat onhandig

Cat’s Pride Fris en licht geurvrij kattenbakvulling

Kattenbakvulling kan zwaar zijn, maar deze Cat’s Pride Fresh & Light geurvrije kattenbakvulling is licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren. Deze kattenbakvulling is niet alleen ontworpen voor lichtgewicht prestaties, maar het is ook gemaakt om uw huis fris te laten ruiken zonder het gebruik van kunstmatige geurstoffen. Dit strooisel vangt en elimineert geur bij contact door vloeistof te absorberen om harde, dichte klonten te vormen die gemakkelijk te scheppen zijn. Bovendien helpt harde klontering het afval van de kattenbak te verminderen. Je zult ook blij zijn te weten dat dit nest 99% stofvrij is en vrij van parfums en kleurstoffen, waardoor het een ideale keuze is voor kittens en gevoelige katten. Het is ook een formule met weinig tracking, zodat u niet overal in uw huis afval vindt.

Voordelen: Lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren, vrij van kunstmatige geurstoffen, vangt en elimineert geuren bij contact, vormt harde, dichte klonten, 99% stofvrij, lage tracking, betaalbare prijs

Nadelen: Natte strooisel kan aan de bodem van de bak blijven kleven, klonten kunnen na verloop van tijd uit elkaar vallen

Blue Buffalo natuurlijk vers, snel klonterend kattenbakvulling

Voor een volledig natuurlijke klontvormende kattenbakvulling raden we Blue Buffalo Naturally Fresh Quick-Clumping Cat Litter aan. Deze kattenbakvulling is gemaakt van walnootschalen, dus hoewel het een donkere kleur heeft, is het milieuvriendelijk en bijna volledig stofvrij. Deze kattenbakvulling absorbeert vloeistoffen snel om harde, dichte klonten te vormen die geurtjes opsluiten om je huis en je kattenbak langer frisser te laten ruiken. Het is gemakkelijk op te scheppen en het is zo absorberend dat één zak het werk doet van drie zakken klei. Dit kattenbakvulling is geweldig voor huishoudens met meerdere katten en het kleeft niet aan de poten van je kat, waardoor het ook laag blijft.

Voordelen: Gemaakt van natuurlijke materialen, neemt snel vloeistof op, gemakkelijk klontjes te scheppen, ideaal voor huishoudens met meerdere katten, vrijwel stofvrije formule, formule met weinig tracking

Nadelen: Donkere kleur kan klonten maskeren, nat strooisel kan aan de bodem van de kattenbak blijven plakken

Yesterday’s News Ongeparfumeerde kattenbakvulling

Als u op zoek bent naar een absorberende kattenbakvulling gemaakt van gerecycled materiaal, overweeg dan Yesterday’s News Unscented Cat Litter. Deze kattenbakvulling is volledig gemaakt van gerecycled krantenpapier en is milieuvriendelijk en volledig niet giftig. Deze kattenbakvulling is volledig vrij van chemicaliën en geurstoffen en perfect voor kittens en katten met gevoelige pootjes. Hoewel het geen klonters vormt, neemt het wel zeer snel vloeistof op en is het een zeer kosteneffectieve optie. Het absorptievermogen helpt de geur onder controle te houden, hoewel het mogelijk is dat u de kattenbakvulling nog eens per week moet vervangen. U zult ook blij zijn te weten dat de grote pellets het volgen aanzienlijk verminderen en dit is een vrijwel stofvrije formule.

Voordelen: Gemaakt van gerecycled materiaal, neemt snel vloeistof op, grote pellets zijn zacht voor gevoelige voeten, formule met lage tracking, vrijwel stofvrij, zeer betaalbaar, vrij van kunstmatige geur- en chemicaliën

Nadelen: Vormt geen klonten, kan lastig zijn om op te scheppen of te zeven, nat strooisel kan aan de bak blijven kleven

Maak niet de fout te denken dat alle kattenbakken gelijk zijn gemaakt. Naast verschillen in textuur, geur en klonterend vermogen, zullen verschillende soorten kattenbakvulling eerder sporen dan andere.

Als je je huis schoon wilt houden (en je kattenbakvulling wilt houden waar hij hoort), probeer dan een van onze top 9 keuzes voor de beste kattenbakvulling die niet bijhoudt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *