Categories
Uncategorized

Beste krultang: hoe u thuis krullen van salonkwaliteit kunt krijgen

Veel vrouwen willen tijdens het stylen wat krul of volume aan hun haar toevoegen, wat bijna altijd gebeurt met behulp van een krultang. (Sommige stijltangen kunnen ook de klus klaren, maar dat is een ander artikel.) De traditionele krultangen met basisclips kunnen perfect effectief zijn bij het krullen van het haar, maar tegenwoordig zijn er verschillende opties voor elk haartype en het gewenste resultaat. Veel krultangen zijn nu ontworpen met unieke vormen en zelfs bewegende delen om het stylingproces gemakkelijker en effectiever dan ooit te maken.

Waar moet ik op letten in een krultang?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe krultang dan wil je rekening houden met het gewenste eindresultaat. Ben je op zoek naar een krultang om traditionele spiraalvormige krullen mee te maken, of misschien ben je op zoek naar een product dat snel wat strandgolven kan creëren. Misschien wil je zelfs iets dat kan multitasken en een verscheidenheid aan verschillende looks kan creëren. Dit is waarschijnlijk het belangrijkste om te overwegen.

Wat moet ik weten over warmte?

Goede vraag. Krultangen worden allemaal behoorlijk heet, maar er zit een bepaald bereik tussen. Verschillende soorten haar reageren op verschillende warmte-instellingen, dus het is niet een maat voor alle situaties. Zwaarder en dikker haar heeft meestal meer warmte nodig dan bijvoorbeeld dun, fijn haar. Dat gezegd hebbende, hoe heter een krultang wordt, hoe meer schade het haar kan aanrichten.

Als je van plan bent om warm te worden, is het misschien de moeite waard om te investeren in een krultang die is gemaakt om de hoeveelheid schade aan het haar te verminderen. Elke warmte die je op het haar aanbrengt, kan kroezen of beschadigde punten veroorzaken en zelfs je kleur sneller laten vervagen. Maar technologie maakt het tegenwoordig mogelijk om het haar te krullen zonder schade op te lopen, zelfs als het haar al aangetast of uitgedroogd is.

Ik heb niet veel stylingtijd, zijn deze gemakkelijk te gebruiken?

Het simpele antwoord op die vraag is ja. Sommige van de meer geavanceerde modellen van krultang kunnen even wennen zijn tijdens een leercurve, maar als ze eenmaal onder de knie zijn, zullen ze zeker tijd besparen. Als een krultang snel werkt bij het creëren van een blijvende krul, kan het je tijd van je stylingroutine scheren en het haar helpen beschermen door alleen zoveel aan te brengen als nodig is.

Lees verder voor onze top vijf van de beste krultangen om thuis krullen van salonkwaliteit te krijgen.

Ze bevatten klassiekers en nieuwe ontwerpen, en ze hebben elk duidelijke verschillen waardoor ze allemaal het overwegen waard zijn.

Conair Instant Heat Curling Iron

De Conair Instant Heat Curling Iron bestaat al een tijdje, en het feit dat de klassieker ongewijzigd blijft, zou een goede aanwijzing moeten zijn dat het een kwaliteitsproduct is. Deze krultang heeft een eenvoudig cilinderontwerp en een traditionele clip. Het vat wordt standaard geleverd in het formaat van één inch, dat is het formaat waar de meeste mensen voor kiezen als ze medium, alledaagse krullen proberen te creëren.

De krultang heeft 25 gemakkelijk te zien en te wijzigen warmte-instellingen, waardoor het een goede optie is voor elk haartype. Deze krultang kost slechts ongeveer $ 29, maar hij heeft nog steeds veiligheidsvoorzieningen, zoals automatische uitschakeling als je wegloopt en hem verwarmd op je aanrecht laat staan. Deze krultang heeft een opwarmtijd van 30 seconden, dus je hoeft niet eens na te denken over plannen tijdens het stylen. Het heeft ook een ontwerp in het vat dat helpt om de warmte gelijkmatig verdeeld te houden tijdens het stylen.

Deze curling is een favoriet bij fans voor eenvoudige krullen, maar het is niet de beste optie

Voordelen:

 • Lange, koele punt zodat u uw vingers niet verbrandt
 • Antisliphandgreep
 • Warmt snel op
 • Betrouwbaar model

Nadelen:

 • De staafklem kan het haar krimpen
 • Niet geweldig om de krulgrootte of -stijl te variëren

Beachweaver Co. Beachweaver S1

De S1-krultang van Beachweaver Co. is geweldig voor het creëren van drie verschillende stijlen van krullen en volume in het haar, gedefinieerde krullen, losse golvende golven en glamoureuze golven.

Deze krultang verschilt van een traditionele staaf van één inch omdat de vatklem erg klein is. Hierdoor kan de gebruiker alleen het uiteinde van het haar vastgrijpen terwijl het opwarmt op het strijkijzer, in plaats van het hele ding vast te klemmen. Dit vermindert dramatisch de kans dat er krimpen zal plaatsvinden, en het biedt ook meer vrijheid om de richting te veranderen waarin het haar op de staaf ligt.

Misschien nog unieker is het feit dat de krultang daadwerkelijk ronddraait met een druk op de knop, wat de moeite en het giswerk volledig kost om het haar op te winden. De knop opties links of rechts, maar ook snel en langzaam. Een homeknop brengt de klem terug naar de thuispositie, zodat je dat onderdeel ook niet hoeft uit te zoeken.

Deze krultang heeft een digitaal warmtescherm waarmee je aan het begin van het gebruik je favoriete warmte kunt selecteren.

De keramische staaf op de krultang is geweldig om ervoor te zorgen dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Dit helpt niet alleen om je haar in de gewenste look te stylen, maar het is ook veiliger voor het haar. Ongelijk verdeelde warmte kan verbranding betekenen, wat we uiteraard ten koste van alles willen vermijden. Over kosten gesproken, dit krultang komt aan de hogere kant op $ 129.

Voordelen:

 • Biedt opties voor zover het het resultaat van de stijl betreft
 • Heeft een uniek draaiend vat
 • Kleine clip om knikken te voorkomen
 • Verwarmt tot 410 graden

Nadelen:

Sultra Bombshell Cone Rod Krultang

De Sultra Bombshell Cone Rod Curling Iron ziet er een beetje anders uit dan de gemiddelde krultang, maar laat dat je niet afschrikken. Om te beginnen is het hele ding zwart, zelfs de verwarmde staaf. En als we het over de verwarmde staaf hebben, deze ziet er allemaal hobbelig uit als een augurk of zoiets. Die bultjes zijn er om textuur te geven, waardoor de mogelijkheid dat het haar halverwege de krul wegglijdt volledig wordt geëlimineerd. Uitglijden van haar is een van de belangrijkste redenen waarom mensen brandwonden oplopen tijdens het gebruik van een krultang, dus in dit geval functioneert het ook als een veiligheidsmechanisme. U hoeft nooit omhoog te reiken en het haar vast te pakken terwijl het halverwege de krul wegglijdt, wat stylingtijd kan besparen en uw vingers kan beschermen.

Deze krultang heeft ook een taps toelopende handgreep die ook helpt voor de grip van de basishand. Ze hebben de dingen echt naar een hoger niveau getild om elke vorm van uitglijden te voorkomen. Deze krultang heeft helemaal geen clip en is daarmee anders dan de eerste twee krultangen op de lijst. In plaats daarvan wikkel je het haar gewoon om het vast. Het eindresultaat zijn losse, prachtige, strandachtige golven zonder enige knikken. Als je clipvrij gaat, kan het hele curlingproces zelfs sneller verlopen, geloof het of niet.

Het keramische strijkijzer gebruikt verre infraroodstralen om het haar te verwarmen, waardoor het veilig te gebruiken is op elk haartype. Zelfs geverfd, overbewerkt en beschadigd haar kan deze krultang gebruiken zonder het haar verder te beschadigen. Dit is uniek voor krultangen, omdat de directe en zeer hete hitte een grote boosdoener kan zijn voor haar dat al gecompromitteerd is. Deze krultang kost $ 130, maar fans kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen.

Voordelen:

 • Beschadigt het haar niet
 • Antislip op meerdere manieren

Nadelen:

 • Duur
 • Soms moet je op een wachtlijst komen om er een te vinden

Hot Tools Curl Bar

De Hot Tools Curls Bar heeft een vat van 24-karaats goud en heeft meer de vorm van een “L” dan een traditionele krultang. Het ergonomische ontwerp maakt het curlingproces eenvoudig voor u en kan de pols-, elleboog- en schouderspanning die gepaard gaat met het oprollen en vasthouden van die dingen door het haar volledig verwijderen. Het is al moeilijk genoeg om het haar op een krultang te wikkelen als je in een rare hoek staat, maar het daar vasthouden terwijl het haar opwarmt, kan lastig zijn. Dit ontwerp van de krultang heeft dat soort ergernis volledig weggenomen.

Iets anders dat uniek is aan deze krultang, is dat deze eigenlijk een ingebouwde krultimer heeft om u te laten weten wanneer u het haar moet loslaten. De krultang trilt wanneer het tijd is om door te gaan naar het volgende stuk, waardoor al het nadenken volledig wordt weggenomen. Soms proberen mensen hun haar te beschermen door de krultang niet te lang te laten liggen, maar dan is er niet genoeg warmte om voor een echte krul te zorgen. Als je de hitte echter te lang laat aanstaan, kan het haar volledig verbranden en in sommige gevallen direct van de staaf afbranden.

Het hebben van die timerfunctie is in dit geval bijna cruciaal, aangezien deze krultang tot maar liefst 450 graden F verwarmt.Naast de vibrerende timer wordt hij ook geleverd met een hittebestendige handschoen die je aan je vrije hand kunt dragen, zodat je dat niet doet brand je hand terwijl je het gebruikt. Dit product heeft ook een veiligheidsfunctie die leidt tot een automatische uitschakeling na twee uur. Je wilt een krultang van 450 graden waarschijnlijk niet te lang onbeheerd laten rondhangen.

Deze krultang is te koop voor ongeveer $ 89.

Voordelen:

 • Uniek ergo dynamisch ontwerp
 • Verwarmt tot een hoog vuur
 • Duurzaam product

Nadelen:

 • Het kan een tijdje ongemakkelijk aanvoelen om aan het ontwerp te wennen.

Drybar 3-daagse Bender-krultang

Je bent misschien bekend met de naam Drybar vanwege de manier waarop ze een rol speelden bij het revolutioneren van de föhnindustrie voor salons. De salons bieden basisdiensten zoals blow-outs en curling-sessies zonder het haarknippen- en kleurelement. De salons zijn alleen bedoeld om te stylen, wat betekent dat het gemakkelijk en leuk is om in en uit te stappen als je gewoon een snelle oplossing nodig hebt. Omdat ze gespecialiseerd zijn in warmtestyling, is het logisch dat ze ook hun eigen tools en producten voor warmtestyling hebben. Een van die tools is hun 3-Day Bender-krultang, die belooft langzamere krullen te leveren dan die andere krultangen op de markt.

Deze krultang heeft een roterende staaf voor gemakkelijk krullen, evenals infraroodwarmte en ionentechnologie. Ze gebruiken NanoIonic ™ -technologie, die 32 verschillende mineralen gebruikt om de negatieve ionengeleiding te creëren. Dit is bedoeld om het haar gezond te houden en glans te creëren tijdens het stylingproces.

De 3-Day Bender kan worden gebruikt om traditionele krullen of zachtere golven te creëren. Traditionele krullen kunnen worden gemaakt door de staaf van de krultang verticaal te houden en het haar vervolgens ongeveer halverwege de schacht te wikkelen. Van daaruit wordt het haar op de staaf gedraaid en komt het los als de krul klaar is. Om een ​​golf te creëren in plaats van een krul, is het belangrijkste verschil in styling dat je de krultang verticaal houdt en het haar weghaalt van het gezicht.

Dit zijn dezelfde krultangen die de professionele haarstylisten gebruiken bij de Drybar salons, dus je weet dat ze een goed product zijn. Het kost $ 135 om een ​​van deze slechteriken aan je huiscollectie toe te voegen.

Voordelen:

 • Heeft een roterende staaf voor gemakkelijk krullen
 • Leuke gele kleur
 • Kan voor meerdere kapsels worden gebruikt

Nadelen:

 • Duur
 • Gebruikt een klem die fijn haar kan krimpen of wanneer de gebruiker een onjuiste techniek heeft

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *