Categories
Uncategorized

Beroemdheden zonder taillejurk om het te verbergen | Roddels over beroemdheden

We analyseren succesvolle en mislukte outfitopties aan de hand van het voorbeeld van beroemdheden. De wespachtige taille is een luxe waar veel meisjes van dromen, maar die helaas niet iedereen kan krijgen. De redenen kunnen verschillen – van het type “rechthoekige” figuur (smalle schouders en heupen) en eindigend met sporten, waardoor de buikspieren te ontwikkeld werden en de taille werd geëlimineerd.

De meeste schoonheden zijn zich bewust van deze eigenaardigheid en benadrukken hun taille met kleding. Iemand daarentegen selecteert afbeeldingen die de figuur benadrukken.

Natalie Portman

In de dagen van Star Wars en Black Swan zagen we dat actrice Natalie Portman een zeer gracieus en atletisch figuur had. De beroemdheid kiest vaak outfits met “een strakke top en een wijde onderkant”, gebruikt actief riemen, draagt ​​strakke coltruien met bananenbroeken, rokken en wijd uitlopende jurken met een donzige zoom.

Keira Knightley

Keira’s belangrijkste wapen zijn getailleerde A-lijn jurken of romantische jurken met gezwollen rokken. De actrice, wiens lichaamstype een pure rechthoek is, maakte ooit brute mode-mislukkingen en verscheen in korte topjes. In het afgelopen decennium zag ze er echter erg elegant en vrouwelijk uit op de rode loper.

Anna Kournikova

Tennisser en fotomodel Anna Kournikova is een goed voorbeeld van hoe sport je middel kan stelen. Het meisje pakt perfecte casual looks op en tekent rondingen met een riem of een overhemd in de taille.

Natalia Vodianova

Supermodel Natalia Vodianova draagt ​​wikkeljurken, A-lijn rokken en broeken met hoge taille, evenals riemen en riemen.

Jessica Alba

De garderobe-items van Jessica Alba omvatten A-lijn en hoge rokken, passende jassen en jurken met wijde zoom. En we moeten zeggen dat dit een goede keuze is.

Cara Delevingne

Het topmodel met een asthenische, jongensachtige constitutie, Cara Delevingne, stoort zich helemaal niet: ze past rustig doorschijnende kleding, strakke jurken en dingen met een uitsparing. Soms trekt ze zelfs oversized jassen en wijde broeken aan, waarbij taille, borsten en heupen niet te onderscheiden zijn.

Gwyneth Paltrow

Actrice Gwyneth Paltrow is helemaal niet verlegen dat haar figuur er niet smakelijk genoeg uitziet in strakke of, omgekeerd, losse jurken. De ster kiest outfits volgens het principe dat de schouders en heupen breder zijn dan de taille.

Heidi Klum

Het Duitse supermodel en actrice Heidi Klum heeft nogal wat mode-mislukkingen gehad. Het feit is dat de beroemdheid geen taille heeft, maar graag strakke jurken draagt ​​of, omgekeerd, haar figuur onder oversized gewaden verstopt. Waar is de middenweg? Hoe dan ook, we zijn dol op charismatische Heidi, wat ze ook draagt.

Lindsay Lohan

Brawler en provocateur Lindsay Lohan geeft niet om de mening van anderen. Als haar ziel naar strakke kleding verlangt, draagt ​​ze die gewoon heel vaak. Zo zal het zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *