Categories
Uncategorized

Bang voor kraaienpootjes? We hebben enkele praktische tips om te voorkomen dat ze verschijnen

Laten we eerlijk zijn, niemand wil er oud uitzien. Het voorkomen van tekenen van veroudering staat vaak bovenaan de takenlijst van veel vrouwen, met name meer volwassen dames. Hoewel er bij plastische chirurgie veel snelle oplossingen beschikbaar zijn om het uiterlijk van kraaienpootjes te verbeteren, zijn er ook veel praktische manieren om te voorkomen dat u ze in de eerste plaats krijgt.

Gebruik SPF Every. Single. Dag.
Als het gaat om antiverouderingsadvies, is SPF meestal de meest voorkomende tip, maar dat komt omdat het het belangrijkste is. Uw huid verzorgen en beschermen tegen de zon is een van de belangrijkste manieren waarop u niet alleen schade door de zon kunt voorkomen, maar ook tekenen van vroegtijdige veroudering, waaronder rimpels zoals kraaienpootjes. U vermindert ook het risico op het ontwikkelen van huidkanker, dus het is een goed idee om dagelijks een SPF 30 op uw gezicht te dragen.

Gebruik een vochtinbrengende, opvullende oogcrème
Een van de meest eenvoudige maar effectieve manieren om kraaienpootjes te voorkomen en te behandelen, is om zowel overdag als ‘s nachts een vochtinbrengende oogcrème aan te brengen. Dit werkt door uw huidcellen te hydrateren, waardoor rimpels worden verminderd. Let bij het kiezen van een oogcrème op ultrahydraterende ingrediënten zoals honing, hyaluronzuur en komkommerextract.

Draag UV-oogbescherming
Hoewel je je huid beschermt door een SPF-product te gebruiken, is het ook verstandig om te investeren in een zonnebril met UV-bescherming. Draag uw zonnebril wanneer u buiten in de zon bent, want dit helpt schade door de zon te voorkomen, maar het voorkomt ook dat u met uw ogen dichtknijpt, wat kraaienpootjes kan veroorzaken.

Probeer peptiden
Peptiden zijn eiwitten die kunnen helpen bij het bevorderen van een jonger uitziende huid. Met andere woorden: ze kunnen fungeren als een natuurlijk alternatief voor botox. Ze werken door natuurlijk collageen in de huid te creëren en eventuele rimpels in het gezicht te verminderen, terwijl ze ook de groei van nieuwe cellen stimuleren. Probeer peptiden in uw huidverzorgingsroutine te introduceren, ze werken niet alleen als een preventieve methode, maar ze kunnen ook helpen bij het behandelen van bestaande kraaienpootjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *