Categories
Uncategorized

Achterkant van het hoofd, voorkant en zijkanten

Kaalgeschoren ontwerpen zijn in stijl en ze zijn een geweldige manier om uw individuele creativiteit te tonen en uw kapsel uniek te maken. Kappers over de hele wereld hebben zich gespecialiseerd in deze ontwerpen en we hebben er haarkunst aan te danken.

Als je op zoek bent naar iets nieuws om te proberen of als je je kapsel uniek wilt maken of een statement wilt maken, dan is een haarontwerp zeker de manier om het te doen. Je haar groeit terug, dus het is geen permanente verplichting.

Omdat er zoveel verschillende dingen zijn die u kunt doen, heb ik de taak op mij genomen om naar 20 verschillende opties te zoeken die u kunt overwegen.

Geschoren achterkant van het hoofdontwerpen

Deze optie is geweldig voor mannen die het feest achterin willen houden en indruk willen maken als ze weglopen. Sommige ontwerpen aan de voor- of zijkant kunnen voor sommige mannen een beetje intimiderend en misplaatst lijken, dus het is een goede strategie om de kunst achterin te houden.

Bovendien heb je veel meer ruimte om aan te werken als je het achterhoofd scheert, en kappers kunnen daar zeker veel plezier mee hebben. Sommige kappers nemen haarkunst super serieus en ze kunnen zelfs beroemde schilderijen recreëren, zoals Het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci. Maar dat is teveel! We houden het vandaag simpel.

Hier zijn de beste achterhoofdontwerpen die u zou moeten overwegen!

1. Veerontwerp

Veren geschoren hoofdontwerp voor mannen

Als het je niet uitmaakt de aandacht op jezelf te vestigen en je echt iets extreems wilt proberen, kun je kiezen voor een meer gecompliceerd ontwerp voor geschoren haar. Dit veerontwerp is een gewaagde keuze en je kunt ook een blad proberen en elk ander ding dat je interessant en uitvoerbaar vindt.

2. Funky patronen

Geschoren hoofdontwerp op de achterkant van het hoofd

Dit is weer een geschoren achterhoofdontwerpoptie voor die mannen die grappige patronen willen zonder te ver te gaan. Dit soort funky ontwerp combineert rondingen en lijnen om een ​​interessante look te creëren.

De lijnen kunnen zo dik of dun zijn als u wilt en u kunt eenvoudig uw eigen ontwerp maken om uw individualiteit en uniciteit te tonen.

Coolste korte rechte kapsels voor mannen

3. Funky geschoren ontwerp met details

Funky geschoren hoofdontwerp met details

Je zult merken dat veel ontwerpen voor geschoren hoofd aan de zijkanten beginnen en de afwerking aan de achterkant van je hoofd. Als je dat leuk vindt, kun je de funky stijl aanpassen om van je zij naar je nek te gaan. Dit ontwerp is een beetje eenvoudiger dan het bovenstaande, en nogmaals, de lijnen kunnen zo dik of dun zijn als je wilt.

4. Eenvoudige driehoek met huidvervaging

driehoekig ontwerp op de achterkant van het hoofd

Huid vervagen kapsel is een groot onderdeel van haarontwerpen omdat het alles samenbrengt en het zorgt voor een mooie, strakke look. In dit geval is dit echt een subtiel ontwerp dat er geweldig uitziet in zijn eenvoud. De vervaging van de huid voegt veel complexiteit toe aan het kapsel en de omgekeerde driehoek ziet er super gaaf uit.

5. Korte krullen + Vervaagd ontwerp

vervaagd geschoren hoofdontwerp voor mannen

Deze kijk op het haarontwerp is geweldig en het is super subtiel. Ze creëren de vormen door in de huid te vervagen en het is een geweldige optie als je niet wilt dat je ontwerp eenvoudig maar opvallend is.

Populaire geschoren haarontwerpen op de voorkant

Geschoren hoofdontwerpen aan de voorkant zijn erg populair en omdat ze precies aan de voorkant zitten, zijn ze meestal heel subtiel en super rechttoe rechtaan. Ze maken niet teveel dons op je hoofd en geven net dat beetje extra aan je kapsel.

6. Kapsel aan de zijkant

Het moeilijkste is misschien wel het meest populaire geschoren ontwerp ooit. Het werkt op alle soorten haar en het zorgt ervoor dat kapsels aan de zijkant er veel eleganter en netter uitzien dan normaal.

7. Parallelle lijnen

hoofdontwerp met parallelle lijnen

Parallelle lijnen zijn een geweldig klein detail en ze zorgen voor een supereenvoudig en subtiel patroon. Ze gaan goed samen met de vervaging van de huid en ze kunnen zo kort of lang zijn als je wilt.

8. Zijlijnontwerp

Zijgeschoren ontwerp met stekelig haar

Over-the-top ontwerpen zijn echter zeker erg leuk. Ze zijn niet voor iedereen weggelegd, maar als je het idee leuk vindt, zal deze stijl je zeker aanspreken. Zoals je kunt zien, speelt dit ontwerp met texturen en creëert het een heel interessant contrast.

9. Halve maan Crew gesneden

Dit ontwerp met gebogen geschoren hoofd aan de voorkant is super populair bij zwarte mannen en het ziet er over het algemeen geweldig uit op krullend haar. Het voegt net dat beetje extra detail aan de voorkant toe en je hebt verder niets nodig om in het oog te springen. Dit ontwerp is supergemakkelijk en eenvoudig en het is een leuke onderbreking van rechte lijnen.

10. Hard deel + Hoge kale vervaging

geschoren hoofdontwerpen voor jongens

Normaal gesproken volgt het harde deel de lijn van je haar, maar het rechte deel is een beetje indrukwekkender omdat de rechte lijn streng is en zo dik kan zijn als je zou willen om een ​​mooie scheiding te creëren. Combineer het met huidvervaging en je hebt een gedetailleerd en elegant kapsel.

11. Caesar Cut

We zagen het gebogen ontwerp al, maar deze keer is de curve kleiner en korter. Dit maakt het subtieler en eenvoudiger, maar voegt toch net dat beetje extra toe aan je kapsel.

Trendy, zijdelings geschoren ontwerpen voor jongens

Haarontwerpen aan de zijkant zijn super populair en omdat je met de zijkant van je hoofd werkt, heb je veel ruimte om verschillende nieuwe dingen te proberen. Hier zijn enkele van de beste haarontwerpen die u kunt overwegen!

12. Mannen paardenstaart

zijkant geschoren ontwerp met opstelling

De harde opstelling is een veelgebruikt geschoren ontwerp en kan helemaal naar de achterkant van het hoofd lopen. Wat hier interessant aan is, is dat je verschillende dingen kunt doen met het ontwerp van de lijn.

13. Bloemenpatronen

Floral geschoren hoofd ontwerp voor mannen

Dit ontwerp lijkt op een lotusbloem en door deze aan de zijkant van het hoofd te plaatsen, krijg je dit ongelooflijke, unieke kapsel. Het is elegant en cool!

14. Faux Hawk + Zijlijn

De line-up is een veel voorkomende keuze voor mannen omdat het een mooie aanvulling is op de vervaging van de huid en het geeft net dat beetje extra detail. De lijn kan zo dik zijn als je wilt en je kunt ook een subtiele curve maken.

15. Lang haar aan de bovenzijde, aan de korte zijde

zijgeschoren hoofd ontwerpen

De dubbele curve zorgt voor een leuk klein effect en het ziet er fantastisch uit. Het is een net en elegant patroon en met deze kun je gewoon niet fout gaan.

16. Lijn uit met parallelle lijnen

Het mooie van de opstelling is dat je details kunt toevoegen om het ontwerp complexer te maken. In dit geval kunt u parallelle lijnen gebruiken om het geschoren hoofdontwerp nog meer te laten opvallen.

17. Quiff + Kleine parallelle lijnen

Als je een haarontwerp wilt uitproberen, maar niet iets te opzichtigs wilt, dan zijn deze kleine parallelle lijnen een geweldig idee. Ze zien er geweldig uit en hoewel ze klein zijn, trekken ze de aandacht!

18. Lijnen en curven

Glad achterover haar met ontwerpen kan heel leuk zijn en deze is een perfect voorbeeld. Deze combinatie van lijnen en rondingen zorgt voor een geweldig klein ontwerp dat eenvoudig maar toch erg interessant en complex is.

19. Parallelle lijnen met Pomp

zijwaarts geschoren hoofdontwerp met lijnen

Als de rondingen te veel voor je zijn, vind je misschien de parallelle lijnen die aan de zijkant naar beneden gaan leuk. Dit is een geweldig ontwerp op geschoren haar en het ziet er ook erg elegant en cool uit.

20. Inductie gesneden + Boogontwerp

zijwaarts geschoren hoofdontwerp voor mannen

Boogontwerpen zijn erg interessant en ze zijn een geweldige optie voor mannen die van eenvoudige en subtiele ontwerpen houden. Het ziet er geweldig uit met vervaging van de huid en het is een leuke optie om te overwegen. Dit geschoren hoofdontwerp past bij elk kapsel en het ziet er geweldig uit op elk haartype.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *