Categories
Uncategorized

9 perfecte voorbeelden van Purple Box Braids

Paarse doosvlechten zijn de perfecte look voor Afro-Amerikaanse vrouwen die iets anders willen proberen. Vlechten is een geweldige manier om het haar er netjes en verzorgd uit te laten zien, terwijl er ook veel persoonlijkheden uitkomen. Paars is een prachtige kleur om uit te kiezen als je iets anders wilt.

Waarom Purple Box Braids de beste zijn

Paars staat bekend als een zeer koninklijke kleur. Historisch gezien kostte paarse kleurstof het meeste geld, dus alleen de rijkste mensen kozen voor paars. Als je je stijl en rijkdom wilt laten zien, dan kun je een paars kapsel kiezen voor je volgende kapsel.

# 1: Helder en vet

gewaagde Purple Box Braids-kapsel

Helder paars doos vlechten zijn helemaal in het oog springend. Combineer deze tint vlechten met tal van andere felle kleuren voor een echt vrolijk kapsel.

Leg een gerechtvaardigde verklaring af met Poetic Justice Braid

# 2: Subtiel middernachtpaars

Purple Box Braids-kapsel voor vrouwen

Middernachtpaars is een prachtige subtiele tint die bijna zwart lijkt. Dit is een perfecte kleur voor degenen die willen dat hun kleur minder opvallend lijkt.

# 3: Lange doosvlechten met blauwe en paarse mix

lang kapsel van Purple Box Braids voor zwarte meid

Geef je haar een heel andere look door verschillende tinten blauw en paars te mengen. Met vlechtextensies kun je je haar zo lang dragen als je zou willen.

# 4: Sweepover

Purple Box Braids haar voor meisjes

Veeg je haar alle kanten op, van de ene kant naar de andere. Dit helpt om het gewicht en de lengte van uw kapsel te veranderen.

# 5: Blokpatronen

mooi kapsel van Purple Box Braids

Met doosvlechten kun je veel verschillende patronen op je hoofdhuid laten zien. Nette en schone blokpatronen zijn erg populair bij Afro-Amerikaanse vrouwen met gevlochten kapsels.

# 6: Make-up Match

Als je een kleur paars kiest voor je doosvlechten, moet je een bijpassende lipstick kiezen. Het perfect matchen van je lippen met je haarkleur kan helpen om een ​​echt dramatisch effect te creëren.

# 7: Blauwe tinten

Blauwere tinten paars zijn echt een goede keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een helderdere tint. Voeg een paar blauwe lokken toe om de kleur nog meer te versterken.

# 8: Pastel paars

Pastel Purple Box Braids kapsel

Pasteltinten zien er geweldig uit bij vrouwen met lichtere huidtinten, omdat ze de drager er niet te bleek uit laten zien. Dusky paarse kleuren zien er ook geweldig uit.

# 9: Gevlekt paars

In plaats van een all-over paarse kleur te kiezen, kun je een paar paarse lokken door je vlechten mengen. Dit betekent dat uw kleur niet zo intens zal zijn.

Prachtige balayage in paars kapsel

Hoewel paars een geweldige kleur is voor boxvlechten, zijn er tal van andere keuzes voor Afro-Amerikaanse vrouwen. Kijk eens naar enkele van onze andere lijsten om te zien of die ideeën uw interesse wekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *