Categories
Uncategorized

9 klassieke herenkapsels die nooit uit de mode raken

De meeste mensen zeggen dat het jouw schoeisel is dat het eerste is waar mensen hun ogen op richten – maar we zouden zeggen dat het, gezien de ligging op het lichaam, jouw haar is. En, in tegenstelling tot een paar brogues of een paar gehavende witte leren sneakers, kun je niet gemakkelijk uit een twijfelachtig kapsel glippen.

Met dat in gedachten loont het om voorafgaand aan uw volgende bezoek aan de stoel kennis te maken met een paar klassieke bezuinigingen. Zoals deze negen, gekozen door de beste van het VK kappers, die belofte om voor zowat iedereen te werken, en die zes maanden later niet hopeloos uit de gratie zal raken.

Het Franse gewas

Daniel Davies, algemeen directeur bij Pall Mall kappers

Het witte T-shirt met kapsels, de Franse crop, is een stijl die bij de meeste gezichtsvormen past, maar is vooral ideaal voor mannen die dunner worden van boven. Omdat je het haar hier iets naar voren trekt, kan het laten om de pony langer te laten zijn om eventuele terugwijkende plekken te bedekken.

Het is een onderhoudsarme stijl die perfect is voor iemand die de sportschool in en uit gaat zwembad, omdat je het zonder stylingproduct kunt dragen, door het gewoon op natuurlijke wijze op zijn plaats te laten vallen.

Als u het product toch wilt gebruiken, probeer het dan een beetje haarlak, aangezien het Franse gewas een stijl is die natuurlijk moet worden gelaten. Het onderhoud van deze snit zit niet in het stylen, maar in het maken van een punt om het elke drie weken te laten trimmen.

Franse Crop-kapsels voor mannen

LABEL.M HAIRSPRAY - click to buy BAXTER OF CALIFORNIA GROOMING LOTION - click to buy MURDOCK LONDON SEA SALT SPRAY AND TEXTURE PASTE BUNDLE - click to buy AESOP EQUALISING SHAMPOO - click to buy

De Buzz Cut

Brent Pankhurst, oprichter van kapperszaak en verzorgingsmerk Pankhurst Londen

De buzz cut is een tijdloze stijl. Maar om het echt te laten werken, moet je een goed gevormd hoofd hebben (een noggin zoals die van Ryan Gosling of Christian Bale, bijvoorbeeld).

Vernoemd naar het geluid dat ze maken, is het logisch dat het uiterlijk wordt bereikt met een tondeuse, maar er zijn minder ernstige alternatieven voor degenen die niet gezegend zijn met een vierkante kaak en een perfect proportioneel hoofd.

Als jij dat bent, ga dan voor een vorm die overal een beetje vierkant is [clippered at the sides], met iets meer lengte aan de bovenkant. Scharen over kam is de Pankhurst-techniek en ik zou dit ten zeerste aanbevelen in plaats van tondeuse uitsluitend. Door te knippen, kunt u met de vorm van het hoofd werken om de algehele snit flatterend te maken.

Een goede kapper houdt rekening met alles wat hij van je weet, van je persoonlijkheid tot je stijl tot je dagelijkse leven, om een ​​kapsel te bieden dat bij je past. Onthoud dat je je kapsel 24/7 draagt, dus het moet voor alle scenario’s werken.

Buzz Cut / Shaved Hairstyles voor heren

The Body Shop Coconut Oil Hair Shine - click to buy MOROCCANOIL MOLDING CREAM - click to buy BRAUN HC5010 HAIR CLIPPER - click to buy SACHAJUAN Scalp Shampoo - click to buy

The Slick Back

Joe Parker, kapper bij Ruffians Covent Garden

Het moderne glad terug maakte voor het eerst indruk in de jaren twintig. Destijds was het handig om een ​​kapsel te hebben dat niet zou worden verknoeid met het dragen van een hoed (een statussymbool en indicator van iemands klas rond het begin van de 20e eeuw). Sindsdien is het een tijdloze klassieker geworden.

Steil haar is hiervoor het beste – hoe meer krul je hebt, hoe moeilijker het is om goed glad te strijken. Wat betreft welke gezichtsvorm bij deze stijl past, het is behoorlijk veelzijdig, omdat het ervoor zorgt dat gelaatstrekken (zoals baarden, snorren) prominenter worden, waarbij het haar in wezen het gezicht omlijst. Helaas, voor mensen met een teruglopende haarlijn, zal de gladde achterkant niet ideaal zijn, omdat het de recessie veel prominenter zal maken.

De achterkant en zijkanten moeten taps toelopen, natuurlijk en redelijk strak zijn, met schaalverdeling tot aan de iets zwaardere bovenkant. Als je voor een ondersnijding, hier moet de verbinding worden verbroken, maar mengen zou een betere optie zijn voor fijner haar.

Om te stylen, föhn je het haar naar achteren (als je haar hebt dat naar voren groeit, duurt dit langer) – houd er rekening mee dat het oefening vereist om dit effectief te doen. Gebruik voor een traditionele gladde look een pomade op waterbasis en kam deze door als deze vochtig is, of probeer een matte pasta voor een zachtere, meer eigentijdse afwerking.

Slickback-kapsels voor heren

GENTLEMEN'S TONIC HAIR STYLING MATTE PASTE - click to buy american crew POMADE - click to buy KERASTRAIGHT CARBON LARGE COMB - click to buy PARLUX ALYON HAIR DRYER - click to buy

De zijscheiding

Joe Parker, kapper bij Ruffians Covent Garden

Deze stijl, die vooral populair was vanaf de jaren 1920-1940 en opnieuw in de jaren 60, is in het afgelopen decennium nieuw leven ingeblazen als een gemakkelijker te realiseren alternatief voor de gladde rug.

Omdat de basis van het kapsel een simpele korte achterkant en zijkanten is, is het kapsel behoorlijk veelzijdig en past het het meest haartypes en gezichtsvormen. Dat gezegd hebbende, kan dit het risico lopen eruit te zien als een kam-over als het haar aan de bovenkant te lang en dun is.

Vraag in de stoel om een ​​klassieke taps toelopende achterkant en zijkanten, en of de bovenkant lang genoeg blijft om uit elkaar te gaan, maar kort genoeg om netjes en opgeruimd te zijn.

Welk stylingproduct je moet gebruiken, hangt af van je haardichtheid: mensen met dikker haar moeten een pasta proberen, terwijl een matte klei het beste werkt voor fijnere, minder dichte haartypes.

Eigenlijk kan het lastig zijn om het haar te scheiden; de beste aanpak is om het product in het haar te doen als het vochtig (niet nat) is en met een kam te scheiden. U moet proberen vast te stellen waar de natuurlijke scheiding is, in eerste instantie misschien met de hulp van uw kapper. Als je het moeilijk hebt, kam het haar dan naar achteren en je zult zien waar het begint te vallen en uit elkaar valt.

Herenkapsels met zijscheiding

Bumble and bumble Surf Spray - click to buy KERASTRAIGHT CARBON TAIL COMB - click to buy TIGI BED HEAD FOR MEN PURE TEXTURE MOLDING PASTE - click to buy PAUL MITCHELL MITCH MATTERIAL ULTRA-MATTE STYLING CLAY - click to buy

De schouderlengte gesneden

Jamie Stevens, haarstylist voor beroemdheden

Klassiek en verfijnd, deze stijl is al jaren in de mode aanwezig, waarschijnlijk omdat het veelzijdig genoeg is om aan verschillende situaties te worden aangepast. Door je haar langer te houden en je kapper of stylist wat laagjes toe te voegen, kun je wisselen tussen een strandklare gestructureerde look en een Gordon Gecko-directiekamer.

Waarschijnlijk het moeilijkste deel van het bereiken van deze stijl is het laten groeien van je haar. Er zal altijd een dag zijn waarop je het niet kunt uitstaan ​​en alles wilt afknippen, maar probeer, voordat je overhaaste beslissingen neemt, een doellengte vast te stellen en een beslissing te nemen zodra je haar zo lang is gegroeid of je wilt om erbij te blijven.

Als u uw haar laat knippen, neem dan de tijd om dit met uw kapper te bespreken en zorg ervoor dat u vermeldt wat uw beperkingen zijn. Het heeft geen zin om een ​​rommelige, schokkerige gelaagde look te hebben als je er slim en verzorgd uit moet zien voor je werk.

Zoals bij de meeste bezuinigingen, is het succes van deze stijl afhankelijk van de haartextuur. Zeer steil haar blijft niet zo gemakkelijk op zijn plaats als haar met een subtiele golf; evenzo zal overdreven krullend haar moeilijk glad te houden zijn.

Beperk stylingproducten tot een minimum, want deze stijl is het sterkst als het er volledig natuurlijk uitziet. Dat gezegd hebbende, zou je wat zoutspray kunnen proberen om zachtheid toe te voegen voor een rommeligere opname, of wat textuur kunnen aanbrengen om zeer krullend haar te verzachten en het beter beheersbaar te maken.

Heren schouderlengte kapsels

GOLDWELL STYLESIGN TEXTURISER - click to buy KMS HAIRPLAY SEA SALT SPRAY - click to buy HANZ DE FUKO NATURAL CONDITIONER - click to buy Pantene Pro-V Classic Clean 3in1 Shampoo + Conditioner + Treatment - click to buy

De moderne Hi-Top Fade

Jamie Stevens, haarstylist voor beroemdheden

Twee woorden: Will. Smith. The Fresh Prince maakte de weg vrij voor de populariteit van de gevormde afro, wat aanleiding gaf tot variaties en interpretaties zoals dit alternatief nemen de klassieke hi-top fade over.

Dit is niet de meest veelzijdige look, want het is ontworpen om in de vorm te blijven waarin het is gesneden, dus er is niet veel ruimte om het te veranderen. Daarom moet je ervoor zorgen dat je toegewijd bent aan de look en dat deze voor jou werkt. Het spreekt voor zich dat afro of extreem krullend haar essentieel is.

Zorg ervoor dat u, voordat u gaat knippen, de tijd neemt om met uw kapper of stylist te bespreken in welke mate u wilt dat de vorm van uw afro aangeeft; Het is cruciaal om dit onderdeel goed te krijgen, zodat u het gemakkelijk in vorm kunt borstelen.

Er zijn zoveel verschillende variaties op deze stijl, dus het kan de moeite waard zijn om wat afbeeldingen van stijlen die je leuk vindt mee te nemen kapsel. Jongens schamen zich vaak om foto’s met ze te maken, maar hoe meer inzicht de persoon heeft die je haar knipt, hoe beter.

Zorg ervoor dat je naar een kapper gaat die weet hoe hij met je haartype moet werken en zorg voor de juiste hulpmiddelen zoals een afro-kam om te stylen.

Gevormde afro-kapsels voor heren en moderne hoge tops

Boots afro comb - click to buy Bumble and bumble Surf Spray - click to buy FUDGE SKYSCRAPER 600ML - click to buy Moroccanoil Hair Treatment - click to buy

De Pompadour

Alex Glover, meesterkapper bij Murdock in Liberty, Londen

De pompadour is populair in veel verschillende lengtes en variaties sinds het debuut op Madame du Pompadour, de belangrijkste minnares van de Franse koning Lodewijk XV in de jaren 1750. Oorspronkelijk een vrouwelijke stijl, dit is een kapsel met honderden jaren geschiedenis. Klassieker kun je niet worden.

De pompadour werkt voor de meesten, maar vereist wel enige dikte van het haar, zodat het kapsel zichzelf kan ondersteunen zodra het is gemaakt. Verschillende gezichtsvormen kunnen worden gevleid door de structuur van de stijl te variëren. Als u bijvoorbeeld een smal gezicht heeft, kunt u uw pompadour breder en zachter dragen; of als je een rond gezicht hebt, is het de moeite waard om het haar langs de zijkanten van je hoofd glad te strijken om het algehele silhouet slanker te maken.

Om deze stijl te krijgen, moet je beginnen met de voorkant naar buiten te laten groeien. Laat uw kapper of stylist een gegradueerde bovenkant voor u knippen. Elke keer dat u uw haar laat knippen, moet de schaalverdeling iets worden gewijzigd om de hele lengte aan de voorkant te behouden, terwijl de achterkant korter blijft.

Als je aan de voorkant eenmaal vijf centimeter haar hebt gekweekt, kun je hoogte creëren met een haardroger en een mousse of zeezoutspray. Trek het haar omhoog terwijl je het droogt om de wortel te liften. Als het bijna droog is, gebruik je je vingertoppen of een haarborstel om de punten wat beweging te geven, zodat het kapsel naar achteren kan worden geduwd.

Het is de moeite waard om met producten te experimenteren om de beste pasvorm te vinden, maar voorkom dat je je haar met product overbelast. Voeg je product toe aan de achterkant en zijkanten voordat je door de bovenkant werkt – onthoud dat je altijd een beetje meer kunt toevoegen, maar je kunt er niet uithalen zonder te wassen. Tenslotte, verzorg het haar op zijn plaats met haarlak voor fixatie voor de door jou gekozen finish – of het nu een Elvis-geïnspireerde smeerstijl is of een meer James Dean-achtige verwarde versie.

Pompadour-haarstijlen voor heren

WELLA PROFESSIONALS EIMI EXTRA VOLUME MOUSSE - click to buy Schwarzkopf got2b Glued Blasting Freeze Spray - click to buy DENMAN D33 GENTLE STYLING BRUSH - click to buy WAHL CHROME IONIC DRYER - click to buy

De kuif

Dion Padan, een haarstylist en finalist in de L’Oréal Men’s Image Award

Een minder gepolijst alternatief voor de pompadour, de kuif is een iconische stijl die past bij een breed scala aan leeftijden, gezichtsvormen en persoonlijke stijlen. Net als de pompadour is de kuif echter niet het meest geschikt voor mensen met teruglopende haarlijnen omdat het voorhoofd zichtbaar wordt.

Zorg ervoor dat je, voordat je gaat knippen, hebt besloten of een klassieke of moderne versie van de kuif het beste bij je past. De klassieke kuif heeft een zachtere achterkant en zijkanten die kort worden gehouden, maar niet ernstig. De eigentijdse versie kan een dramatisch contrast vertonen tussen lang haar aan de bovenkant van het hoofd en een strak geknipte achterkant en zijkanten, wat een ‘losgekoppeld’ effect produceert.

Gezichtsvorm is ook een belangrijke overweging. Omdat de kuif natuurlijk volume biedt, is het bij een lang gezicht het beste om het haar aan de zijkanten en achterkant niet te kort te nemen.

Breng voor het stylen een nat stylingproduct aan op handdoekdroog haar en kam het door om het gelijkmatig te verdelen. Föhn het haar vervolgens met een haardroger die is ingesteld op de hoogste temperatuurinstelling en de laagste snelheid, terwijl u tegelijkertijd een borstel met ventilatie gebruikt om het haar in de gewenste vorm te vegen.

Vergeet niet om af te sluiten met een sterke greep haarlak om ervoor te zorgen dat uw inspanningen niet meteen verloren gaan.

Quiff-kapsels voor heren

HAWKINS & BRIMBLE WATER POMADE - click to buy Paul Mitchell Firm Style Freeze and Shine Super Spray - click to buy Dyson HD01 Supersonic Hair Dryer - click to buy Denman D200 Skeleton Vented Styling Brush - click to buy

De gestructureerde snit met franje

Daniel Davies, algemeen directeur bij Pall Mall kappers

Allereerst heb je een flinke dosis lengte in je haar nodig voordat je een snit plant voor een stijl als deze. Het is ook vermeldenswaard dat deze gestructureerde stijl het beste werkt met dik in plaats van fijn haar, en zo ja terugwijkend, dan is dit niet de stijl voor jou.

Jongens met dubbele kronen of koeienlikken moeten zeker een gestructureerde look overwegen, want het is een stijl die je haar laat liggen zoals het wil. Het is het beste om hier niet tegen te vechten haarproblemen.

Als het gaat om het bereiken van de gestructureerde look, neem dan een foto met u om precies het type snit te demonstreren dat u wilt. Een goede kapper zal je aan de hand van de foto kunnen zien of het bij jou en je haartype past.

Een ding om op te letten is een uitdunschaar; veel kappers worden er vaak blij mee, maar ze mogen nooit op de bovenkant van het haar worden gebruikt, omdat ze in vergelijking daarmee de punten piekerig kunnen maken en het haar aan de wortel te volumineus. Vraag in plaats daarvan of de bovenkant puntvormig is.

Bij het stylen van een gestructureerde look, moet je ervoor zorgen dat het haar droog is. Eenmaal droog, breng je een beetje textuurverbeteraar, klei of stopverf aan in het haar met je vingers. Maar onthoud dat dit een zorgeloze stijl is, dus je wilt er niet te verzorgd uitzien.

Getextureerde kapsels voor mannen met franje

REDKEN STYLING ROUGH CLAY - click to buy PMB Texture Enhancer - click to buy FUDGE BLOW DRY PUTTY - click to buy GHD AIR HAIR DRYER - click to buy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *