Categories
Uncategorized

8 beste oogmake-upverwijderaars voor gevoelige ogen

Als het gaat om het verwijderen van je make-up, vergt oogmake-up de meeste moeite. Omdat we de neiging hebben om waterdichte mascara, duurzame voeringen en gepigmenteerde schaduwen aan te brengen, zijn ze moeilijker te verwijderen. Gewone gezichtsreinigers hebben meestal niet de kracht om de wimpers volledig zonder mascara te verwijderen, dus je krijgt de volgende ochtend waarschijnlijk wasbeerogen.

Een andere reden waarom u make-upverwijderaars nodig heeft, vooral voor de ogen, is dat dat gebied het meest gevoelig en delicaat is. Ongemakkelijk wrijven en trekken veroorzaakt brandende, prikkende en zelfs gezwollen ogen. De volgende producten zijn doordrenkt met ingrediënten die over het algemeen goed zijn voor uw huid, waardoor uw gevoelige huid zacht en glad aanvoelt, zonder residu.

We hebben de beste oogmake-upverwijderaars voor de gevoelige huid – en de favorieten van klanten – samengesteld die make-up gemakkelijk doen smelten. Het enige wat je nodig hebt zijn wattenschijfjes of een zachte doek, en zeg gedag tegen hardnekkige resten van mascara-inkt.

Zie ook

presidenten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *