Categories
Uncategorized

7 tips voor het kiezen van de beste legging

Leggings zijn onmisbaar in de garderobe van elk meisje. Ze zijn veelzijdig, comfortabel en super schattig: eigenlijk het beste van alle werelden. Het proces van het kiezen van een legging kan echter moeilijker zijn dan het op het eerste gezicht lijkt. Als je het wilt weten hoe je de beste legging kiest voor jou, blijf lezen om erachter te komen.

1. Overweeg het gebruik ervan

Hoe u de beste legging kiest

via

Hoe en wanneer u van plan bent uw legging te dragen, is een belangrijke factor waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een nieuwe legging. Als je wilt dat je legging je warm houdt in de winter, probeer dan een dikker paar met fleecevoering. Aan de andere kant, als u van plan bent uw legging te dragen tijdens het sporten, wilt u waarschijnlijk kiezen voor een paar van een meer ademende stof.

2. Doe een investering

Hoe u de beste legging kiest

via

Het lijkt misschien zonde om veel geld uit te geven aan zoiets eenvoudigs als een legging. Goedkope leggings hebben de neiging om extreem snel te slijten en gaten en scheuren te ontwikkelen. Je zult jezelf op de lange termijn bedanken als je wat meer geld investeert in de leggings die je koopt in ruil voor een paar van hogere kwaliteit. Bovendien zul je na verloop van tijd waarschijnlijk geld besparen door te voorkomen dat je om de paar maanden een vervangende legging hoeft te kopen.

3. Koop veelvouden

Hoe u de beste legging kiest

via

Leggings zijn een kledingstuk en u zou zich nooit slecht moeten voelen als u meerdere paar koopt. Zodra je een goede legging die goed bij je passen en beschikbaar zijn tegen een redelijk goede prijs, leg meerdere paren in voorraad. Hoewel het op dat moment misschien raar lijkt, zult u uzelf op de weg bedanken wanneer u een paar verslijt en een exacte vervanging direct beschikbaar heeft.

4. Test ze uit

Hoe u de beste legging kiest

via

Leggings hebben de frustrerende neiging om te doen alsof ze passen wanneer je ze voor het eerst probeert, en dan laten zien dat ze dat eigenlijk niet doen nadat het te laat voor je is om ze terug te brengen.

Als je een nieuwe legging koopt, bewaar dan de kaartjes erop totdat je ze minstens een paar uur in huis hebt gedragen. Deze truc helpt je te bepalen of je nieuwe legging doorhangt of jeukt, terwijl je toch kunt besluiten om ze indien nodig terug te sturen.

5. Probeer verschillende lengtes

Hoe u de beste legging kiest

via

Leggings zijn er in veel verschillende lengtes. Je zou in de verleiding kunnen komen om te kiezen voor de klassieke enkellegging. Probeer echter verschillende lengtes van leggings, zoals een capri-cut of over de hiel legging, om te zien welke pasvorm u verkiest.

6. Wees creatief

Hoe u de beste legging kiest

via

Leggings zijn niet alleen verkrijgbaar in neutrale kleuren zoals zwart en grijs. Hoewel het belangrijk is om ten minste een of twee paar zwarte leggings in je garderobecollectie te hebben, moet je niet bang zijn om uit de doos te dwalen en ook interessantere leggings te proberen.

Leggings in felle kleuren of patronen kunnen je helpen om unieke outfits en creatieve looks te creëren die nog steeds super comfortabel zijn.

7. Koop stijf in plaats van rekbaar

Hoe u de beste legging kiest

via

Leggings rekken na verloop van tijd uit. Dit feit betekent dat als u ervoor kiest om een ​​legging te kopen die al rekbaar is, u kunt verwachten dat deze snel doorhangt en slecht past. Een betere keuze is om een ​​legging te kopen die aanvankelijk wat stijf is. Ze zullen zich na verloop van tijd uitrekken en zich aan uw lichaamsvorm aanpassen zonder door te hangen.

Het kiezen van een legging zou geen moeilijk proces moeten zijn. Als u echter een verkeerde keuze maakt, kunt u geld verspillen aan een legging die u niet draagt ​​omdat ze niet goed passen of er niet uitzien zoals u had verwacht. Voorkom dit frustrerend door de tips in dit bericht te gebruiken om te leren hoe je de beste legging kiest voor jou de eerste keer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *