Categories
Uncategorized

7 Super Chick Poetic Justice Braids die op Fleek staan

Ben je een fan van de poëtische rechtvaardigheidsvlechten? Laten we echt zijn, wie niet? Niet alleen dat gekleurde vrouwen ze dragen, maar de laatste tijd heeft iedereen deze trend gevolgd. Wist je dat het eigenlijk Janet Jackson was die vrouwen wereldwijd inspireerde om dit kapsel veel vaker te dragen? Ze versloeg het in de jaren negentig en zag er eigenlijk onberispelijk uit. Deze vlechten zien er relatief nieuw uit, dus je kunt zelfs een trendsetter zijn als je met ze aan op een evenement arriveert. Als je alles te maken hebt met perfecte vlechten en hippe stijlen, lees dan ons artikel verder.

Gracieuze poëtische rechtvaardigheidsvlechten

Ga naar je kapper en laat haar een foto zien van een van onze vlechtideeën. Je kunt bijna overal je inspiratie opdoen, maar je moet bij ons blijven. We hebben tenslotte deze 7 stijlvol ogende poëtische rechtvaardigheidsvlechten.

# 1: Model zoals

mooie poëtische gerechtigheid vlechten kapsel voor meisje

Als je make-up er zo uitziet, moet je er ook een passend kapsel bij hebben! Vrouwen die van gedurfde ogen, lippen, kleuren in het algemeen en funky kapsels houden, zouden deze vlechten moeten krijgen. Je ziet er als deze bom en onweerstaanbaar uit en het kost je niet al te veel tijd om het te bereiken.

Big Poetic Justice Braid for Women

# 2: Hipster-vlechten

Hipster poëtische gerechtigheid vlechten kapsel voor meisje

Vrouwen die een bril dragen, zien er ook chic uit met de rechtvaardigheid poëtische vlechten. Maar je ziet er ook een beetje hipsterachtig uit. Als dat niet de look is, ga je gewoon wat meer make-up op je gezicht aanbrengen. Niemand kan een dame weerstaan ​​die haar make-upgame goed heeft, hete vlechten en een sexy kleine bril.

# 3: Koningin B

poëtische rechtvaardigheidsvlechten

Queen B is zowel ons mode-idool als ons rolmodel. We kennen allemaal haar liedje dat luidt “Wie runt de wereld? Meisjes! ” Dus je moet die quote je laten inspireren met je doelen. Het maakt niet uit of ze super groot of super klein zijn, zoals deze voor je aankomende kapsel. Bedenk dat u alles en overal kunt doen en dat u de controle heeft over uw acties.

# 4: kort en brutaal

zwart meisje poëtische gerechtigheid vlechten haar

Zelfs als je haar kort is, laat dat je er niet van weerhouden om de poëtische rechtvaardigheidsvlechten. Ze zijn perfect voor elk type haarlengte, leeftijd, huidskleur of haarkleur. Als je er van houdt, moet je het omarmen. Wees gewoon bereid om extra uren in die stoel te zitten terwijl de kapper dit meesterwerk aan het maken is.

# 5: muziekvideo

# 6: Kleurrijk kapsel

# 7: Pak het op

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *