Categories
Uncategorized

7 make-up-hacks die u moet kennen

7 make-up-hacks die u moet kennen

via

Make-up doen kan leuk zijn. Het kan echter ook erg uitdagend zijn en elke ochtend een groot deel van uw tijd in beslag nemen. Door speciale “omwegen” en “snelkoppelingen” naar de make-uptoepassing te leren, kunt u de tijd en frustratie die u elke keer dat u uw make-up doet, verminderen. Als u geïnteresseerd bent in het transformeren van uw dagelijkse schoonheidsroutine blijf lezen om te ontdekken door de “achterafwegen” van make-uptoepassingen te leren zeven make-up-hacks die u moet kennen.

1. Snijd vloeibare make-up

7 make-up-hacks die u moet kennen

via

Ben je het zat om elke maand of twee door containers met vloeibare make-up te gaan? De waarheid is dat wanneer je je vloeibare make-up weggooit, er waarschijnlijk nog een flinke hoeveelheid product aan de zijkanten van de container kleeft waar je er niet bij kunt.

Om dit probleem op te lossen en te stoppen met het verspillen van zoveel product, snijdt u uw vloeibare make-upcontainers doormidden als u voelt dat ze leeg zijn. Gebruik een kleine borstel om het product dat van binnenuit is achtergebleven te verwijderen en doe het in een afsluitbare plastic container voor later gebruik.

2. Gebruik White Liner als oogschaduw

7 make-up-hacks die u moet kennen

via

Door witte potlood eyeliner op je ooglid aan te brengen als oogschaduwbasis, kan je oogschaduw er helderder uitzien en kunnen de kleuren intenser lijken. Breng de potloodvoering gewoon aan waar u van plan bent uw oogschaduw aan te brengen. Breng er dan oogschaduw op aan; het zal echt knallen.

3. Breng wimperlijm aan met een haarspeld

7 make-up-hacks die u moet kennen

via

Het aanbrengen van de juiste hoeveelheid valse wimperlijm op je nepwimpers of direct op je oog kan een enorme uitdaging zijn en wordt vaak een erg rommelig proces.

Om de rotzooi en frustratie van het aanbrengen van wimperlijm te verminderen, knijpt u de lijm rechtstreeks uit de fles op het uiteinde van een bobbypin. Gebruik de pin om je valse wimpers te lijmen. U krijgt elke keer de perfecte hoeveelheid lijm.

4. Maak je eigen lippenstift

7 make-up-hacks die u moet kennen

via

Als je geen lippenstift in de gewenste kleur hebt, maar geen zin hebt om meer te kopen, kun je er zelf een maken met oogschaduw en vaseline.

Meng gewoon vaseline en losse oogschaduwpoeder of geperst oogschaduwpoeder dat is geplet tot het een dunne pasta vormt. Breng het vervolgens met een klein penseel aan op je lippen om instant lippenstift te krijgen in elke gewenste kleur.

5. X markeert de plek

7 make-up-hacks die u moet kennen

via

Lippenstift gelijkmatig op de boog van je cupido aanbrengen kan buitengewoon moeilijk zijn. Om er zeker van te zijn dat je de lippenstift op de juiste plek op je lippen aanbrengt, markeer je rond de bovenkant van je lippen met een X met lipliner.

Breng vervolgens de lippenstift aan zoals u dat normaal ook zou doen langs de X en rond uw lippen. De strik van je cupido ziet er elke keer perfect uit.

6. Blokkeer mascara met een lepel

7 make-up-hacks die u moet kennen

via

Ben je het zat om vijftien minuten aan de perfecte oogschaduw te besteden om het te verpesten met klodders mascara als je klaar bent? Los dit probleem op door een lepel tegen uw bovenste ooglid te houden terwijl u uw mascara aanbrengt.

De lepel past perfect tegen je ooglid en alle verdwaalde mascara blijft aan de lepel plakken in plaats van op je huid.

7. Revitaliseer uw mascara

7 make-up-hacks die u moet kennen

via

Mascara lijkt altijd te snel uit te drogen. Als je voelt dat je mascara opdroogt, maar nog niet naar de winkel wilt om nog meer te kopen, kun je de mascara snel revitaliseren met een paar druppels zoutoplossing.

Druppel gewoon een paar druppels van uw normale contactoplossing in uw mascarabuis. Rol vervolgens de buis rond om de oplossing te verdelen. Je zult versteld staan ​​hoe aanzienlijk deze truc de levensduur van je mascara kan verlengen.

De zeven make-up-hacks die u moet kennen in dit bericht kan je helpen de tijd die je besteedt aan het aanbrengen van je make-up drastisch te verminderen. Bovendien kunnen ze u ook helpen het uiterlijk van uw make-uptoepassing te verbeteren en deze er professioneler uit te laten zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *