Categories
Uncategorized

7 kapsels voor de lastige groeifase van een bob

De lastige stadia van het uitgroeien van een bob moeten een van de moeilijkste haarbeslissingen zijn die een vrouw ooit heeft gemaakt. Voortdurend vastzitten tussen al je haar willen afknippen en lang zeemeerminhaar willen hebben. Hier zijn 7 kapsels om u te helpen uw bob te laten groeien en ondertussen de lastige stadia te vermijden.

1. De lage knot

Een klassiek kapsel, zelfs als je haar niet op een ongemakkelijke lengte is, is de klassieke lage knot. Hoewel dit kapsel supereenvoudig is, is het de perfecte stijl voor tijdens de lastige stadia van het uitgroeien van een bob. Met alleen een haarband, een scrunchie of zelfs een haarsjaal, een paar haarspelden en haarlak, is deze look gemakkelijk te realiseren. Deze stijl ziet er geweldig uit op alle haarlengtes en alle delen, of het nu midden of zijkant is. Het is ook de perfecte go-to voor alle evenementen. Ziet er goed uit, gekleed en zelfs lekker thuis loungen in je zweet! Dit lage broodje kan ook gemakkelijk worden verwisseld met een verscheidenheid aan accessoires. Maak het de ene dag rommelig en de volgende dag strak en je hebt zojuist twee verschillende looks gecreëerd.

7 kapsels voor de lastige groeifasen van een bob

2. De faux Franse doortrekvlecht

Hoewel je haar misschien niet lang genoeg is om daadwerkelijk te vlechten in je huidige stadium van het uitgroeien van je bob, is dit kapsel perfect voor elke lengte! In plaats van je haar echt Frans te vlechten, hoef je alleen maar je haar in 3-4 secties te verdelen. Het eerste gedeelte wordt vervolgens in een doorzichtig plastic elastiek geplaatst en in zichzelf omgedraaid, zodat het er nu verwrongen uitziet. Je herhaalt dit voor de volgende secties terwijl je haar verzamelt rond de vorige secties en boem, je hebt een nep Franse vlecht. Mijn persoonlijke favoriet is om twee faux Franse vlechten te maken en ze in kleine broodjes te verzamelen. Dit kapsel is gemakkelijk te maken met slechts enkele doorzichtige haarelastieken en mogelijk haarspelden (afhankelijk van de lengte van je haar).

7 kapsels voor de lastige groeifasen van een bob

3. De halfhoge rommelige knot

Dit kapsel is misschien wel het gemakkelijkste en meest gebruikte kapsel op deze hele lijst. Neem de klassieke half-up-half-down look en verander het deel dat half in een rommelige knot is. Dit kapsel is perfect om de paar onhandig lange stukken aan de voorkant van je bob vast te pakken en ze naar achteren en uit je gezicht te trekken. Dit kapsel lost het probleem op van het naar achteren trekken van die stukjes terwijl je toch een behoorlijke hoeveelheid van je haar kunt dragen. Als je bob een pony had, zou dit het moment zijn om die slechte jongens in de steek te laten. Ze zijn de perfecte pony om deze klassieke look op te fleuren. Dit kapsel staat iedereen geweldig en is perfect voor elke haarlengte. Het enige wat je nodig hebt is een enkele haarband! Hoe rommeliger het broodje, hoe beter.

7 kapsels voor de lastige groeifasen van een bob

4. Klassieke ruimtebroodjes

Ruimtebroodjes zijn nogal de trend geweest nu we de zomer naderen. Dit kapsel is geweldig om een ​​beetje pit toe te voegen aan elke outfit. Het is ook perfect om eventuele ongemakkelijke laagjes te verbergen die zijn ontstaan ​​terwijl je haar uit je vorige bobkapsel groeit. Dit kapsel kan op verschillende manieren worden veranderd door dingen die zo simpel zijn als het toevoegen van decoratieve clips en scrunchies aan frans vlechten van elke sectie in het ruimtebroodje. Dit kapsel is perfect voor 3-4 dagen haar en geweldig voor alle gelegenheden. Dit kapsel is dit seizoen super populair onder de festivalgangers! Dit is gemakkelijk te bereiken met slechts twee haarbandjes.

7 kapsels voor de lastige groeifasen van een bob

5. Lage rommelige ruimtebroodjes

Neem de vorige look en verander het nog meer. In plaats van de space buns direct op je hoofd te leggen, pak je ze en plaats je ze in de achterkant van je nek. Deze look is vooral geweldig voor mensen met korter haar op de achterkant van hun hoofd. Low space buns zijn perfect voor alle haarlengtes en kunnen net als klassieke space buns worden aangepast. Alle ruimtebroodjes kunnen rommelig of strak worden gemaakt, afhankelijk van de look die u probeert te bereiken. De rommelige look kan worden bereikt door enkele stukjes uit te trekken om je gezicht te omlijsten en de eigenlijke broodjes ook rommelig te maken. Een slanker uiterlijk kan worden gemaakt door het haar glad te strijken, een slank laag knotje te creëren en de ruimtebroodjes zo compact mogelijk te maken. De lage rommelige ruimtebroodjes zijn ook gemakkelijk te bereiken met slechts twee haarbandjes.

Zie ook

7 kapsels voor de lastige groeifasen van een bob

6. Vlecht het terug

Dit is een geweldige optie voor elk van de vorige kapsels. Neem het voorste deel van je haar en vlecht het terug. Deze look is geweldig voor mensen, vooral met langere voorpanden in hun haar. Door het terug te vlechten kan iedereen voorkomen dat je die lange, ongemakkelijke stukken laat zien die grappig zijn geworden met je bob. Hoewel dit kapsel kan worden toegevoegd aan de meeste van de vorige kapsels, is het op zichzelf een geweldige optie als je haar ook wat langer is. Het is perfect om je haar uit je gezicht te trekken! Als Frans vlechten niet jouw ding is, kun je in plaats daarvan altijd proberen om de doortrekmethode met nep-franse vlecht te gebruiken!

7 kapsels voor de lastige groeifasen van een bob

7. Broodje Faux Hawk

Dit kapsel is perfect voor elk meisje wiens ongemakkelijke stadia van het uitgroeien van een bob hen met een verscheidenheid aan verschillende lengtes in hun haar heeft achtergelaten. Het is een geweldige manier om al je haar naar achteren te trekken, zelfs als je haar niet lang genoeg is om alles in één paardenstaart te stoppen. De knot faux havik maakt het mogelijk om meerdere kleinere secties in elkaar te zetten en te verzamelen, waardoor al je haar naar achteren wordt getrokken en in een rommelige stijl. Rock dit kapsel met elke look. Geweldig om niet alleen thuis te luieren, maar ook voor een avondje uit in de stad. Naar mijn mening is dit kapsel gemakkelijk te bereiken met slechts een paar heldere haarelastieken en wat haarspelden. Hoe rommeliger hoe beter, dus ik raad aan om je haar hiervoor niet gelijkmatig in secties te snijden!

7 kapsels voor de lastige groeifasen van een bob

Ga je een van deze kapsels proberen om uit de lastige stadia van een bob te groeien? Reageer hieronder op je favoriet!

Bron uitgelichte afbeelding: https://www.pinterest.com/pin/786370784922499310/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *