Categories
Uncategorized

7 beste tips om het juiste herenkapsel voor uw gezichtsvorm te kiezen

Het kiezen van een kapsel dat bij u past, kan hectisch en tijdrovend zijn. Er zijn tal van dingen die de juiste haarstijl voor u bepalen, en een daarvan is uw gezichtsvorm. Een ander ding is het haar zelf. Je haartype speelt een belangrijke rol bij het stylen.

Merk op dat een bepaald kapsel kan passen bij de vorm van uw gezicht, terwijl andere misschien niet passen. Korte en strakke kapsels zijn bijvoorbeeld perfect voor jongens met een vierkant gezicht. Het is cruciaal om te begrijpen dat uw kapsel zowel uw persoonlijkheid als esthetisch moet uitstralen. Ook moet je kapsel je zelfvertrouwen geven en je een compleet gevoel geven.

Om die reden zou het kiezen van de juiste herenkapsel een beslissing moeten zijn die je neemt nadat je veel dingen hebt overwogen. Als u geen idee heeft waar u moet beginnen, zijn er genoeg trendy herenkapsels om uit te kiezen van online.

7 beste tips om het juiste herenkapsel voor uw gezichtsvorm te kiezen

Als je je afvraagt ​​hoe je het juiste kapsel voor je gezichtsvorm kiest, dan is dit artikel iets voor jou.

Lees gewoon verder voor meer informatie.

  • Bepaal de vorm van je gezicht

Eerste dingen eerst: voordat u begint met het selecteren van de juiste haarstijl, wat is uw gezichtsvorm? Verschillende mensen hebben verschillende gezichtsvormen en het kapsel dat bij je vriend (in) past, past misschien niet bij jou.

Het bepalen van uw gezichtsvorm is de belangrijkste en eerste stap om u te helpen beslissen welk kapsel het beste bij u past. Als u eenmaal uw kenmerken kent, wordt het selecteren van het juiste kapsel eenvoudig.

Voordat u uw kapsel kiest, moet u ook uw haar erkennen. Er zijn talloze dingen die bepalen hoe de kapper met je haar omgaat, inclusief de dichtheid, textuur en beweging. Onthoud dat je misschien een bepaald kapsel kiest, maar de nasleep kan erger zijn. Een kapsel dat het beste bij dun haar past, werkt bijvoorbeeld mogelijk niet goed bij dik en krullend haar. Daarom is het goed om dat te begrijpen enkele kapsels zijn niet voor jou voordat je begint met het selecteren van de perfecte voor je gezichtsvorm.

  • Overweeg enkele beïnvloedende factoren

Als je eenmaal de vorm van je gezicht hebt bepaald en je bent vrij van de kapsels om het aan te vullen, ken je de textuur van je haar; je moet ook rekening houden met deze overtuigende factoren.

  • Persoonlijke stijl– Zoals we eerder hebben aangegeven, is een kapsel iets heel persoonlijks; je moet de soorten kleding bepalen die je aantrekt. Zorg ervoor dat alles bij elkaar past, zodat u er niet ongemakkelijk uitziet.
  • Onderhoud– Hoe toegewijd ben je aan dat kapsel dat je wilt uitkiezen? Onthoud dat verschillende kapsels verschillende soorten onderhoud en toewijding vereisen. Zorg er dus voor dat u klaar bent om u in te zetten om dat kapsel dat u kiest te behouden.
  • Producten– Producten maken deel uit van het dagelijkse onderhoud van uw kapsel. U moet weten hoeveel u uitgeeft aan het kapsel dat u kiest. In dit geval moet u een kapsel kiezen waarvoor u producten nodig heeft die u zich kunt veroorloven en die u tijd besparen.

  • Bepaal het soort haarstijl dat u wilt

Voordat u begint met het kiezen van het juiste kapsel voor uw gezichtsvorm, is er een stijl die u zeker voelt over uw haar. Wat is het?

Je kunt je vrienden ook vragen of de stijl die je wilt kiezen het beste bij je past, of dat je gewoon je huidige kapsel moet veranderen en welke veranderingen je moet aanbrengen om er beter uit te zien. Als je vrienden suggereren dat je verandert, laat hen dan de stijl voorstellen die volgens hen aantrekkelijker zou kunnen zijn.

Onthoud dat sommige van je vrienden je op dit punt enkele stijlen zullen aanbevelen waar ze naar verlangden. Om die reden moet u voorzichtig zijn, aangezien sommige suggesties mogelijk niet geschikt zijn voor u.

De meeste suggesties die je vrienden je geven, zijn stijlen die ze hebben gezien. Ze zullen je gezicht eenvoudig associëren met een kapsel dat ze bij andere mensen hebben gezien, dus zorg ervoor dat je weet waarom ze denken dat het specifieke kapsel dat ze voorstellen bij jou past. Je kunt ze net zo goed vragen naar de looks van de mensen die ze hebben gezien met het kapsel dat ze suggereren.

Behalve je vrienden, zou je online kunnen zoeken naar kapsels speciaal voor beroemdheden en door de foto’s kunnen kammen totdat je de juiste voor je hebt. Zorg ervoor dat je bij het kammen door kapsels van beroemdheden de gelaatstrekken vindt die op de jouwe lijken. Andere gebieden die u zou kunnen overwegen om inspiratie op te doen, zijn modetijdschriften en sporticonen.

  • Zoek hulp bij de experts

Als u eenmaal op alle bovenstaande punten heeft besloten, heeft u hulp nodig van een expert. We hopen dat je wat foto’s hebt afgedrukt van kapsels waar je je zeker van voelt. Neem deze foto’s mee naar de salon. De kans is groot dat je nog meer suggesties krijgt waar jij of je vrienden niet van op de hoogte zijn.

Onthoud dat u niet naar de duurste salons hoeft te gaan. Uw topprioriteit is echter om hulp te krijgen van iemand die u op uw gemak zal stellen, die u zal begeleiden en adviseren over het kapsel dat het beste bij u en uw gezichtsvorm past, hoewel u uiteindelijk zelf beslist wat goed voor jou.

Nadat je vrienden om suggesties hebt gevraagd, online hebt gezocht naar inspiratie en hulp en advies hebt gekregen van een expert, is het nu tijd om het echte werk te doen in plaats van erover te dromen.

Zoek een goede haarstylist die het vak kent en in dit geval, zorg ervoor dat je iemand kiest die het haar van mannen kent.

  • Vraag om feedback van familie en vrienden

Nadat alles is gedaan, bent u op een nieuwe haar stijl; u kunt feedback krijgen van al uw vrienden en familie. Vraag elk van hen om zijn of haar eerlijke feedback te geven. Vraag hen om het verschil te zien tussen uw nieuwe kapsel en de vorige. Is de nieuwe stijl die dierbare te slim af? Als het je eerste kapsel is, ziet het er dan geweldig uit?

Op deze manier kun je uitstekende feedback krijgen over de vraag of je het kapsel moet behouden of veranderen om het er beter uit te laten zien. U kunt zelfs suggesties krijgen over welke producten u kunt gebruiken om uw nieuwe kapsel te verbeteren.

Laatste woorden

We hopen dat je tot nu toe vertrouwen hebt in je nieuwe kapsel. We hopen dat je suggesties en aanbevelingen hebt gekregen en dat je kapper zijn werk heeft gedaan om je droom waar te maken.

Vergeet niet om dit bericht te delen om anderen te inspireren die vastzitten zoals jij voordat je op deze pagina belandde.

Zie meer als:

Hoe u de kosten van kerstinkopen over het jaar spreidt

De meest voorkomende fouten op het gebied van mode en kleding voor heren om te vermijden

Laatste herfst / winter make-uptrends 2018-19 schoonheidstips – moet ideeën hebben

5 dingen die u moet weten over hydrochinoncrèmes en huidverlichting

Bekijk Gerelateerde mode en stijl

Opmerkingen

opmerkingen

Fazeela Hussain 'src =

24, computerwetenschapper, ondernemer, fashion & style blogger sinds 4 jaar. Bloggen is mijn passie en ik vind het heerlijk om artikelen te schrijven over de laatste modetrends en moderne levensstijlen. Fijn om te weten of je iets interessants vindt op mijn blog.
Deel uw mening en werk met ons samen op: bloggerfazeela@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *