Categories
Uncategorized

6 coole zonnebrilstijlen voor de zomer van 2020

Als het gaat om het kiezen van coole zonnebrillen, zijn er twee manieren waarop u kunt gaan. U kunt kiezen voor de klassiekers – modellen zoals Ray-Ban’s Wayfarer die netvliezen beschermen sinds de dag van je grootvader – of je kunt kijken naar wat trending is in termen van vormen, kleuren en tijdperken. Hoe dan ook, het is belangrijk om de oogkleppen te kunnen onderscheiden van het verblindend lelijke.

Maar als je het goed doet, krijg je een face-based upgrade als geen ander cadeau: een ogenschijnlijk eenvoudig stuk gegoten plastic of metaal dat in staat is om schadelijke UV-stralen te blokkeren, kraaienpootjes te voorkomen en het katergezicht onmiddellijk te wissen, en dat alles terwijl je 100 procent extra toegevoegde swag.

Met dat in gedachten, hier zijn de zes stijlen die hard trending zijn, en de essentiële tips van toonaangevende merken om ervoor te zorgen dat je de juiste voor je opzoekt. gezichtsvorm.

Hoe u een zonnebrilstijl kiest

Voordat je je verdiept in de meest gelikte tinten van dit seizoen, moet je weten welke lijsten je mok goed zal laten zien. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van de vakkennis van Bhavisha Parmar van brillenhandelaar Zonnebrilhut die alles weet wat het waard is om te weten over het matchen van jouw zonnebril aan wat moeder natuur je heeft gegeven.

Zonnebril voor een rond gezicht

“De belangrijkste kenmerken van een cirkelvormig gezicht zijn dezelfde lengte en breedte, zachte eigenschappen en een ronde kaaklijn. Een hoekige zonnebril geeft definitie aan deze gezichtsvorm, terwijl diepe kleuren de volheid minimaliseren en gradiëntlenzen helpen om het gezicht langer te maken. Schildpad en warme karamels zijn goede kleuren. Dikkere monturen met brede pootjes passen ook bij ronde gezichten omdat ze breedte toevoegen, maar deze gezichtsvorm mag altijd uit de buurt van ronde zonnebrillen blijven. “

Zonnebrillen voor een hartvormig gezicht

“Hartvormige gezichten hebben een breed voorhoofd en jukbeenderen met een taps toelopende kin. Om dit tegen te gaan, zoekt u naar dunne, lichtmetalen of doorzichtige plastic zonnebrillen met bredere onderkant, zoals hoekige of pilotenvormen om de breedte van de kin in evenwicht te houden. Vermijd donkere kleuren zoals zwart, omdat deze de neiging hebben om de lijn van het gezicht af te snijden. “

Zonnebrillen voor een ovaal gezicht

“Hoewel een ovale gezichtsvorm over het algemeen goed uitgebalanceerd is, is hij langer dan breed, wat in gedachten moet worden gehouden. Licht vierkante, druppelvormige lenzen zien er geweldig uit op dit type gezicht, samen met extra grote lenzen zoals vliegeniers. Vermijd echter hoekige stijlen zoals rechthoekige zonnebrillen, omdat deze het gezicht kunnen verkleinen. “

Zonnebrillen voor een vierkant gezicht

“De kenmerkende kenmerken van een vierkant gezicht zijn een sterke kaaklijn met een even breed voorhoofd. Het doel is hier om de gedefinieerde lijnen te verzachten: dit kan worden bereikt door cirkelvormige stijlen en druppelvormige lenzen te selecteren. Met metalen monturen lijkt het gezicht zachter; zwarte of eenkleurige monturen zijn ook flatterend. Vermijd vierkante of rechthoekige vormen, aangezien deze de aandacht vestigen op de hoeken en de indruk kunnen wekken van een korter hoofd. “

De zonnebriltrends die u op dit moment moet kennen

Ronde zonnebril

Het is overduidelijk dat een groot deel van de reden waarom een ​​ronde zonnebril zo goed werkte bij John Lennon, het feit was dat hij John Lennon was, een stijl icoon. Laat je echter niet afschrikken door relatieve anonimiteit (en absoluut gebrek aan rock-‘n-roll-referenties), want deze vintage zonnebril kan ook worden meegenomen door gewone stervelingen.

“Ronde zonnebrillen zijn een must voor dit seizoen, met de beste voorbeelden die acetaatpoten en metalen fronten combineren”, zegt Marie Wilkinson, design director bij Cutler en Gross. “Degenen met vierkante en ruitvormige gezichten passen het beste bij deze monturen, aangezien ronde ontwerpen het beste werken bij degenen met natuurlijke hoeken.”

Als je hoofd geen lijnen heeft, zijn deze zonnebrillen niet helemaal verboden terrein. Ronde lenzen met een horizontale wenkbrauwbalk bieden een minder meedogenloze manier om dit seizoen rondjes te draaien.

De beste ronde zonnebril voor heren

cutler and gross 1291V2-12 DARK TURTLE sunglasses - click to buy BARSTOW MONOKEL EYEWEAR KEYHOLE SUNGLASSES - click to buy RAY-BAN Clubmaster Round-Frame Polarised Sunglasses - click to buy H&M Sunglasses - click to buy

Geometrische zonnebril

Jongens met ronde profielen die dachten dat ze het korte rietje in de gezichtsvorm loterij kan troost putten uit het feit dat de geometrische zonnebrillen van dit jaar praktisch speciaal voor hen zijn ontworpen. Naast de mogelijkheid om structuur aan orbiculaire botten toe te voegen, zijn deze openlijk hoekige tinten verre van standaardprobleem, dus er is weinig kans dat elke andere Tom, Dick en Harry ze draagt ​​als de zon schijnt.

“Geometrische tinten – of ze nu vierkant of zeshoekig zijn – bieden een gemakkelijke manier om jezelf te onderscheiden van de rest”, zegt Reiss merkstylist Paul Higgins. “Vanwege hun vorm is subtiliteit de sleutel, dus kies voor dunne monturen en klassieke kleuren.”

Je moet het formaat van je geometrische zonnebril onder controle houden: dwalen aan de kleine kant is altijd een veiligere gok, tenzij het je ultieme doel is om eruit te zien als een Elton John-imitator.

oliver peoples ALLAND sunglasses - click to buy river island Gold tone black lens hex sunglasses - click to buy FENDI Hexagon-Frame Gunmetal-Tone Sunglasses - click to buy ray ban HEXAGONAL FLAT sunglasses - click to buy

Kleurrijke zonnebril

Als vuistregel bij het kopen van zonnebrillen geldt dat consequent draagbaar zijn een van uw belangrijkste aankoopoverwegingen moet zijn. Maar voor degenen die al een paar paar brave klassiekers hebben, kleurrijk en zelfs sport zonnebril kan een welkome aanvulling zijn op uw anti-uv-arsenaal.

“De kleuren van de huidige stijlen zijn helder en knallend, en de beste voorbeelden gebruiken dezelfde kleur op het hele ontwerp”, zegt Lauren van der Kolk, hoofd productontwerp bij Ace & Tate. “Met lenzen die in dezelfde kleuren zijn getint als de monturen, zijn ze perfect om het leven in geel, rood en blauw te zien.”

Oké, een kleurrijke zonnebril is misschien niet het soort dat je op wilt gooien met een pak bij a zomer bruiloft, maar als je te simpel getrouwd bent shorts en T-shirts-combinaties, ze bieden een gemakkelijke manier om je look direct een boost te geven.

ace & tate Monty Caramel sunglasses - click to buy chimi ACAI 004 MIRROR sunglasses - click to buy ACNE STUDIOS Aviator sunglasses - click to buy OLIVER SPENCER Sid Round-Frame Acetate Sunglasses- click to buy

Aviator zonnebril

Aviator zonnebril zijn niet zozeer een trend als wel een nietje dat in populariteit afneemt en afneemt. Het ene jaar zijn ze de toast van de stad (denk aan vintage Robert Redford), het volgende jaar zijn ze een optische paria die uitsluitend wordt gedragen op verkleedpartijen in de geest van Top Gun. Op dit moment hebben vliegers een van hun frequente momenten in de zon.

“Al decennia lang populair en bekend als de originele pilotenzonnebril, maken piloten een grote comeback”, zegt Wilkinson. “Deze keer is de belangrijkste update dat ze voornamelijk van acetaat zijn gemaakt, met een enkele wenkbrauwbrug voor extra modieus.”

De sleutel tot het vermijden van de valkuil van doorsnee vliegers is het zoeken naar ontwerpdetails voor plotwendingen. Zoek naar gouden monturen, gekleurde lenzen of acetaatontwerpen met patronen om er zeker van te zijn dat je er niet per ongeluk mee samenwerkt je vader.

cutler & gross 1309-01 GREEN GOLD sunglasses - click to buy ray ban RB3025 AVIATOR GRADIENT sunglasses - click to buy Weekday Tour Aviator Sunglasses - click to buy PERSOL Havana Po3194s pilot-frame sunglasses - click to buy

Jaren negentig zonnebril

Als een verpletterende slag voor iedereen die kwalificeert als millennial, is het Britpop-tijdperk al terug. Samen met parka jassen en pony kapsels, zonnebrillen zijn de nieuwste aflevering van de triomfantelijke terugkeer van het decennium naar herenkleding. Vaak minuscuul en steevast maf, het behoeft geen betoog dat de periode die de wereld verfoeilijke omhulsels gaf met uiterste voorzichtigheid moet worden benaderd.

“Mannen grijpen terug naar de zonnebrillenontwerpen van begin jaren negentig, naar de stijlen die mensen droegen toen luxemerken en Londen Street Style botsten en werden allemaal voor het eerst samen gedragen, ”zegt Gordon Richie, directeur van Kirk Originals.

Om deze look vast te houden, moet je de zonnebrillen kunnen scheiden om te redden van degenen die nooit zouden mogen worden opgewekt. “Degenen die het beste van het decennium willen kanaliseren, moeten op zoek gaan naar kleurrijke lenzen in oranje en blauw, gemengd met titanium monturen, die aansluiten bij het tijdperk waarin Hunter S. Thompson opnieuw werd ontdekt door de nieuwe jaren negentig. Er zijn ook enkele serieus coole oversized acetaatstijlen die doen denken aan Liam Gallagher’s iconische Glastonbury-optreden uit 1994, ”voegt Richie toe.

ace & tate Patti Titanium sunglasses - click to buy KIRK ORIGINALS NOTORIOUS SUNGLASSES - click to buy GENTLE MONSTER Cobalt tinted stainless steel sunglasses - click to buy RAY BAN OVAL FLAT sunglasses - click to buy

Top Bar zonnebril

Laten we één ding uit de weg ruimen: zonnebrillen met een topbar zijn niet subtiel of sober, het zijn zonnebrillen die ontworpen zijn om gezien te worden. En dat is niet per se een slechte zaak. In wezen een gedurfdere versie van het allereerste pilotenontwerp, een zonnebril met bovenrand (of ‘wenkbrauw’) bar heeft een eigen vliegroute genomen en is nu verkrijgbaar in verschillende gedaanten, dus het is moeilijk om niet een paar te vinden dat je leuk vindt.

Voor degenen die op hun hoede zijn om OTT te gebruiken met hun bril, is er goed nieuws, want dit seizoen heeft een nieuwe reeks ontwerpen ingeluid die de framebreedte verkleinen voor een look die meer is gepolariseerd dan polariseren. “Zonnebrillen met een topstang zijn nog steeds een verstandige keuze, maar dikke ontwerpen hebben plaatsgemaakt voor dunnere profielontwerpen, waarbij meestal metaal wordt gebruikt in plaats van acetaat”, zegt Higgins.

Dat wil niet zeggen dat monturen van acetaat geen no-nos zijn: in combinatie met een dunne metalen bovenbalk vallen monturen van acetaat midden op de scheiding tussen verstandig en statement.

oliver peoples REMICK sunglasses - click to buy GENTLE MONSTER Loe tinted D-frame sunglasses - click to buy HAN TIMELESS CLIP-ON SUNGLASSES - click to buy SAINT LAURENT Aviator-Style Metal Sunglasses - click to buy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *