Categories
Uncategorized

6 coole fade-kapsels voor zwarte jongens

Vervaag kapsels zijn tegenwoordig allemaal razernij vanwege de manier waarop ze het haar vorm en volume kunnen geven. Wat nog beter is aan het vervagen van kapsels, is dat ze op bijna elk soort haar kunnen worden gedaan. We hebben zes van de coolste fade-kapsels uitgezocht voor zwarte jongens met strak en natuurlijk gekruld haar. Bekijk ze hier:

Kapsels vervagen Stijl # 1

fade-kapsel (1)

Fade-kapsels zijn een leuke en stijlvolle manier om korte en strakke krullen te beheren. Bij fade-kapsels wordt het haar geleidelijk korter naarmate het naar boven gaat.

Bij dit vervagende kapsel worden de slapen echter gezoem, terwijl het haar aan de achterkant en de bovenkant dik en vol blijft. De haren aan de achterkant en aan de bovenkant zijn ook op dezelfde lengte geknipt. Zo’n eenvoudig kapsel dat veel pit heeft als het op stijl aankomt, vind je niet?

Er zijn veel manieren om dit soort kapsel te verfraaien. Maar het is het beste om het gewoon te dragen met een hoogglanzende pommade om je krullen er zacht, glanzend en gehydrateerd uit te laten zien. Als je al vettig haar hebt, kun je de pommade overslaan en je krullen gewoon in een glanzende maar matte finish dragen.

Vervaagde kapsels zoals deze zijn perfect om altijd en overal te dragen. Je kunt het dragen op feesten en formele evenementen. Het zal ook niet zo misstaan ​​in een kantooromgeving. Dit kapsel schreeuwt niet “Kijk naar me! Kijk naar me!”, maar het geeft het normale fade-kapsel een eenvoudige maar stijlvolle draai.

Kapsels vervagen Stijl # 2

fade-kapsel (2)

Van de verschillende fade-cuts op zwarte jongens is dit waarschijnlijk de grootste favoriet. Het is een hoog en strak kapsel dat al het haar bovenaan het hoofd kort en kort houdt. De zijkanten en de achterkant worden dicht bij de huid gezoem. De algehele look is strak en klassiek, en glad en nauwkeurig.

Dit is het soort kapsel dat weinig tot geen onderhoud nodig heeft, afhankelijk van hoe snel je haar groeit en hoe lang je je haar wilt hebben. Maar echt, het kan niet meer wassen en dragen dan dit.

Het wordt het best gedragen met een pak en stropdas, of een overhemd en een spijkerbroek. Hij ziet er ook prima uit in een professionele kantooromgeving, op een waanzinnig wild feestje of bij een intens potje basketbal.

Geen haargel of haarwax? Geen probleem! Dit vervagende kapsel ziet er geweldig uit met of zonder een natte en glanzende afwerking. Sterker nog, we dragen het liever droog of met een matte finish. Het voelt zachter en natuurlijker aan, waar alle dames dol op zijn.

Kapsels vervagen stijl # 3

fade-kapsel (3)

Hier is nog een voorbeeld van een van de coolste fade-kapsels die we hebben gezien. Deze hier is hoog in stijl, evenals draagbaarheid en functionaliteit. De slaap en de rug zijn strak gezoem, terwijl een volle haardos bovenop het hoofd zit.

Het vervagende kapsel krijgt meer diepte en elegantie door de volle baard op zijn gezicht. Maar zelfs zonder de baard kan het kapsel op zichzelf staan. Er is geen zware styling vereist, en je kunt letterlijk gewoon uit de douche stappen, wat kleren aantrekken en de deur uit gaan zonder iets anders aan je haar te doen.

Als je het toch een beetje wilt stylen, kun je altijd wat pommade of hairstyling wax of gel aanbrengen. Ze helpen om meer glans en vorm aan de krullen te geven, en geven je kroon de glans die ze nodig heeft.

Kapsels vervagen stijl # 4

fade-kapsel (4)

Als je dit soort vervagende kapsels draagt, voel je je zeker een moderne en succesvolle heer. Over het algemeen houden we van de strakke lijnen en de gestructureerde look. Je kunt bijna voelen hoe gestructureerd het haar aan de bovenkant aanvoelt door alleen maar naar deze foto te kijken.

Als je zwart krullend haar hebt en dezelfde look wilt, wil je misschien ook wat gezichtshaar laten groeien. We denken dat het gewoon slechter is als het met een baard komt. De zijkanten, de slapen en de achterkant zullen dicht bij de hoofdhuid zoemen en het bovenste haar zal taps toelopen met precies de juiste dikte en textuur.

Fade Haircuts Style # 5

fade-kapsel (5)

Als je op zoek bent naar leuke en stijlvolle fade-kapsels, bekijk deze dan eens. Het eerste dat je ziet, is de sterke vervaging aan de zijkanten en aan de achterkant. Het volgende dat je zult zien, is het indrukwekkende bovenhaar in Mohawk-stijl dat op elk moment kan schoppen.

Net als alle andere vervagende kapsels, blijven de zijkanten en de achterkant vervaagd en strak bijgesneden. Om dit soort tophaar te krijgen, moeten uw krullen langer zijn, zodat ze kunnen worden gevormd en getrimd volgens de lengte die u verkiest. Langer bovenhaar betekent ook meer manieren om je kuif te stylen.

Met een vervaagd kapsel als dit, moet je het in zijn natuurlijke pracht dragen en loslaten. De top kan gemakkelijk worden bijgesneden en gevormd wanneer de lengte verandert. Als u dit kapsel in de toekomst beu wordt, kunt u op elk moment snel overschakelen naar een korter kapsel.

Kapsels vervagen Style # 6

fade-kapsel (6)

Hoe kun je zo coole kapsels als deze weerstaan? Bekijk de precisie en de strakke lijnen. Bekijk dat glorieuze bovenhaar dat erom smeekt om aangeraakt te worden. Alles aan dit haar ziet er zo goed uit. Periode.

Als het haar uitgroeit, ziet het er zelfs nog beter uit. Dit is het soort kapsel dat er ook goed uitziet met meer hoogte en volume bovenaan. Je kunt de zijkanten en de achterkant gewoon weer vervagen om de look consistent te houden.

Het is ook het beste om het haar te dragen met een goede oude stylinggel om het er glanzend en zacht uit te laten zien, hoewel een droge matte er ook prima uitziet.

Vervaag kapsels kan iedereen flatterend overkomen. Ze zijn erg stijlvol en functioneel en zijn meestal erg gemakkelijk te onderhouden. De truc is om het juiste vertrouwen te hebben om het op elke gewenste manier te dragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *