Categories
Uncategorized

50 beste Ryan Gosling-kapsels

Ryan Gosling heeft een stijl die bij hem past en hij verandert die niet zo vaak in tegenstelling tot andere Hollywoodsterren. Hij maakt wel kleine aanpassingen en soms komt hij daardoor meer trendy over, maar vaker wel dan niet is hij te zien met rockende retro looks uit de jaren 90.

Ryan weet wat werkt – de truc is niet de stijl zelf, maar het vertrouwen waarmee je hem draagt! Vandaag kijken we naar 50 van de populairste Ryan Gosling-kapsels:

# 1

Het gladde kapsel van Ryan Gosling

# 2

Iconische Ryan Gosling-kapsel

# 3

Populair kapsel van Ryan Gosling

# 4

Ryan Gosling met kort stekelig kapsel

# 5

Het kapsel van Ryan Gosling
bron

# 6 Zijborstel

Zijborstel
Bron

Op deze foto draagt ​​Ryan een kapsel dat korter is aan de zijkanten en langer aan de bovenkant. Zijn haar heeft een niet-gecentreerde scheiding en elke kant is naar de zijkanten gekamd met een kleine lift op het voorhoofd.

# 7 Ryan’s kleur

Ryan Gosling haarkleur
Bron

Hoewel we hem met lichtere lokken hebben gezien, zijn zijn kenmerkende aardebruine en blonde palet het meest flatterend. Hij draagt ​​een middenscheiding met halflang haar dat een schokkerige snit heeft om textuur en dimensie te geven.

# 8 Welke regels?

Welke regels
Bron

Ryan tart soms moderegels en hij komt er nog steeds knap en trendy uit. Hier draagt ​​hij zijn haar op dezelfde lengte aan de zijkanten en achterkant met scharen en een rommelige scheiding.

Om de look af te maken, werd het haar verward met een klein product om het er geweldig uit te laten zien!

# 9 Kort en sexy

Kort en sexy
Bron

Niet elke man kan op deze manier superkorte stijlen dragen, omdat je het juiste gezicht en hoofd nodig hebt om het uit te trekken. Ryan Gosling heeft natuurlijk de juiste botstructuur en daarom smeult hij in deze brush cut.

# 10 Fotolijst

Fotolijst
Bron

Langere snitten voor jongens waren populair in de jaren negentig en Ryan trekt ze nog steeds uit. Op deze foto kun je de textuur zien die is gecreëerd door deskundige sneden en plagen, evenals de manier waarop het kapsel zijn gezicht omlijst.

# 11 Star Tousle

Star Tousle
Bron

Op deze foto draagt ​​hij zijn haar van gemiddelde lengte met een hoge scheiding. Zijn lokken zijn met de vingers gekamd om een ​​ruwe textuur te hebben en een paar lokken zijn naar voren geborsteld om op zijn voorhoofd te vallen.

# 12 Avondstijl

Avondstijl
Bron

Hier zien we Ryan in een look die een beetje rommelig is, maar toch perfect voor een avondevenement. De stylist is begonnen door hem een ​​scheiding uit het midden te geven en het grootste deel van zijn haar op de zijkant en dan weer terug te stylen.

Aan de rechterkant is het haar een beetje warrig gemaakt om het textuur te geven.

# 13 Romantische Ryan

Romantische Ryan
Bron

Langere lokken zoals deze verzachten Ryan’s gezicht en geven deze look een romantisch gevoel. Op deze foto is zijn haar van gemiddelde lengte en passeert het net zijn kraag aan de achterkant.

Hij draagt ​​een afgeronde, galopperende scheiding waardoor het volume van zijn haar naar rechts valt en langs zijn gezicht strijkt.

# 14 Bleekblond

Bleekblond
Bron

Dit is de look die Ryan droeg om het personage Luke te spelen in de film The Place Beyond The Pines. Hij heeft bleekblonde lokken met een rommelige, losgekoppelde scheiding aan de zijkant en een lichte verhoging over het voorhoofd.

# 15 Korte rug met volume bovenop

Korte rug met volume bovenop
Bron

Ryan draagt ​​hier zijn haar korter aan de zijkant, met langere lokken aan de andere kant van de scheiding. Het langere haar is geborsteld en een beetje gelift om volume te creëren terwijl de rug bijna kort is geknipt.

# 16 Haarteruggooi

Haar throwback
Bron

In deze foto van een jongere Ryan kunnen we zien hoe zijn stijl is gevorderd. Hier werd zijn haar nog gedragen in een stijl die sterk beïnvloed werd door de grunge-beweging: slappe lokken en een grillige scheiding met natuurlijke golven.

# 17 Lanceren

Opstijgen
Bron

Ryan draagt ​​een short taps toelopende zijkanten met iets langer haar bovenop. Al dit haar is netjes naar achteren en naar de zijkanten geborsteld, terwijl een gedeelte aan de voorkant op en achter in de pompadour stijl.

We zien ook een hoog zijdeel dat structuur geeft aan de look.

# 18 Textuurkoning

Textuur koning
Bron

Kopieer deze look door je kapper te vragen om je lokken af ​​te knippen met dikke scharen om dezelfde textuur te krijgen die Ryan hier heeft.

Houd de zijkanten net iets korter en breng de look in balans door de voorkant zo opzij te borstelen. Maak het af met je favoriete product.

# 19 Als het werkt

Als het werkt
Bron

Ryan houdt van dat zijscheiding en weet dat hij er goed uitziet. Wees niet bang om vast te houden aan iets dat voor jou werkt en verander gewoon andere kleine elementen zoals hij doet.

In deze geklede stijl heeft hij scheermesjes aan de zijkanten en lange bovenste lokken die zijn opgepoetst en weer terug in een mooi kapsel.

# 20 zachte kanten

Zachte kanten
Bron

Op deze foto draagt ​​Ryan korte kanten maar in plaats van met het scheermes te worden gesneden, zijn ze iets langer en zien ze er heerlijk zacht uit. Daarentegen zijn zijn bovenste lokken iets langer en zijn ze gestyled met verwarring en product om een ​​kleine golf vooraan te hebben.

# 21 Punk-heropleving

Punk heropleving
Bron

Hier zien we Ryan als het personage Luke die weer een bijna punkachtig kapsel rockt. Zijn haar is een stuk langer dan normaal, met een paar losse lokken die bijna tot aan zijn voorhoofd reiken. Superlichte lokken zoals deze werken goed als je diepblauwe ogen hebt zoals die van hem.

# 22 Gestroomlijnd terug

Gestroomlijnd terug
Bron

Op deze foto zien we Ryan zijn haar dragen in een keurige stijl – netjes getrimd en gestroomlijnd over en achter, op zijn plaats gehouden met het product. Het is een ordelijk kapsel dat er sexy uitziet met de zijne stoppelbaard en snor.

# 23 Rommelig is sexy

Rommelig is sexy
Bron

Het komt niet vaak voor dat we hem smerige looks zien dragen, maar het staat hem goed! Zijn haar werd geplaagd en met de vingers gekamd om het dat losgekoppelde gevoel te geven met een kuif vooraan om het trendy te houden. Hij heeft het gecombineerd met een natuurlijke rommelige baard om de look af te maken.

# 24 Recht op Ryan

Precies op Ryan
Bron

In dit shot draagt ​​Ryan een kant kam over met een klein volume over de voorkant. De zijkanten zijn kort maar lopen nog steeds rond de oren en er zijn een paar losse lokken die over zijn voorhoofd komen.

# 25 Casual karakterhaar

Casual karakter haar
Bron

Op deze foto, uit de film Blue Valentine, zien we Ryan als het personage van Dean. Voor deze film droeg hij zijn haar van gemiddelde lengte, met het haar aan de achterkant net tot aan zijn kraag. De sloten zijn geweest gladgestreken voor een relaxte, casual look.

Idee # 26

Kapsels voor Ryan Gosling 21
Bron

Idee # 27

Kapsels voor Ryan Gosling 22
Bron

Idee # 28

Kapsels voor Ryan Gosling 23
Bron

Idee # 29

Kapsels voor Ryan Gosling 24
Bron

Idee # 30

Kapsels voor Ryan Gosling 25
Bron

Idee # 31

Kapsels voor Ryan Gosling 26
Bron

Idee # 32

Kapsels voor Ryan Gosling 27
Bron

Idee # 33

Kapsels voor Ryan Gosling 28
Bron

Idee # 34

Kapsels voor Ryan Gosling 29
Bron

Idee # 35

Ryan Gosling-kapsels 30
Bron

Idee # 36

Kapsels voor Ryan Gosling 31
Bron

Idee # 37

Kapsels voor Ryan Gosling 32
Bron

Idee # 38

Kapsels voor Ryan Gosling 33
Bron

Idee # 39

Kapsels voor Ryan Gosling 34
Bron

Idee # 40

Kapsels voor Ryan Gosling 35
Bron

Idee # 41

Kapsels voor Ryan Gosling 36
Bron

Idee # 42

Kapsels voor Ryan Gosling 37
Bron

Idee # 43

Kapsels voor Ryan Gosling 38
Bron

Idee # 44

Kapsels voor Ryan Gosling 39
Bron

Idee # 45

Kapsels voor Ryan Gosling 40
Bron

Idee # 46

Kapsels voor Ryan Gosling 41
Bron

Idee # 47

Kapsels voor Ryan Gosling 42
Bron

Idee # 48

Kapsels voor Ryan Gosling 43
Bron

Idee # 49

Kapsels voor Ryan Gosling 44
Bron

Idee # 50

Kapsels voor Ryan Gosling 45
Bron

Na het bekijken van deze foto’s van Ryan Gosling-kapsels is één ding duidelijk. Als je van een stijl houdt, wees dan niet bang om eraan vast te houden – breng liever kleine veranderingen aan, zoals een kuifje of korte kanten om het modern te houden.

Wees zoals Ryan en wees geen slaaf van mode; vind liever uw eigen individuele stijl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *