Categories
Uncategorized

5 tips om te garanderen dat u altijd een goede haardag zult hebben

Heb je ooit geprobeerd een goede haardag te PLANNEN?

Stel dat u vrijdagavond een date heeft, of een belangrijke presentatie op het werk … dus u probeert uw haarwasschema af te stemmen op uw plannen. Soms moet je echter improviseren … misschien was je je haar een dag eerder dan normaal om dat eerste dag twee haar te krijgen. Of misschien wacht je tot de avond ervoor om je haar te wassen, dus als je wakker wordt met frisse en veerkrachtige lokken …

Hoe je het ook laat werken, of hoe het er ook uitziet…. een goede haardag kan je het gevoel geven dat je de wereld kunt veroveren. Het heeft me een paar jaar gekost om mijn formule precies goed te krijgen. Ik weet welke shampoo en conditionercombinatie mijn krullen er goed uit laten zien en ik weet welke shampoo ik moet gebruiken als ik te veel droogshampoo heb gebruikt en ik er een beetje vettig uit ga zien.

Aan het eind van de dag zijn er enkele beproefde producten en tips die ik altijd gebruik om ervoor te zorgen dat ik een goede haardag heb:

1. Ken je haar

Is je haar droog? Vettig? Dun, dik, grof, gekruld, gekleurd … je haar en de textuur kennen kan het verschil maken! Wat bijvoorbeeld werkt voor het grove haar van Chriselle (voeg toe dat ik eindelijk weet hoe ik mijn haarverhaal moet doen) werkt misschien niet voor mijn haar. Het is alsof je je huidtype kent. Als je eenmaal weet wat je haartype is, kun je de tools krijgen die je nodig hebt – inclusief de perfecte haarborstel of kam! Omdat mijn haar aan de gekrulde kant zit, probeer ik het meestal niet te borstelen (maar ik hou van deze!) tenzij ik op het punt sta om onder de douche te springen om het te wassen.

2. Begin bij de wortels

U zou uw hoofdhuid moeten behandelen zoals u uw huid zou moeten behandelen! Het begint allemaal bij de wortels. Hoe je haar er ook uitziet, het is absoluut noodzakelijk om ervoor te zorgen dat je hoofdhuid schoon en verzorgd is! Na een paar wasbeurten gebruik ik een scrub-achtige scrub deze van Christophe Robin of een Micellaire Shampoo (zoals deze van Kristen Ess) om mijn hoofdhuid een beetje liefde te geven! Micellaire shampoos zijn zacht en reinigend, maar ik merk dat ze mijn haar een beetje plat achterlaten, daarom gebruik ik ze sporadisch.

3. Was je haar op de juiste manier

Was je je haar zelfs op de juiste manier? Allereerst moet je je haar zeker niet elke dag wassen, want dat verwijdert je natuurlijke oliën. Schiet 2 tot 3 keer per week. En als je je haar wast, zou je alleen shampoo op je wortels moeten aanbrengen, niet door de lengte van je haar en je hoofdhuid masseren. Breng het product bij het conditioneren alleen aan op de punten van je haar en niet op je hoofdhuid!

4. Vermijd hitte

Warmte vermijden is de beste manier om ervoor te zorgen dat je haar gezond blijft! Ik gebruik geen stylingtools op mijn haar, behalve af en toe als ik me verveel en besluit om mijn haar recht te trekken. Als u hete gereedschappen moet gebruiken, zorg er dan voor dat u deze gebruikt een hittebeschermer!

5. Behandel je haar goed

Geef je haar de volgende keer dat je een avond met gezichtsmaskers hebt ook een beetje liefde! Een haarmasker (deze uit Ouai is mijn favoriet!) is een geweldige manier om je haar te trakteren op wat extra TLC! Als je nog een stap verder wilt gaan, dit Haarontgifting van ACT + ACRE is fantastisch! U kunt het een nacht gebruiken of ongeveer 20 minuten laten staan ​​voordat u het uitspoelt. Ik weet dat het vervelend klinkt, maar je haar zal je dankbaar zijn! Het verwijdert opbouw, voedt en hydrateert uw hoofdhuid en helpt uw ​​gezondste haar ooit te bevorderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *