Categories
Uncategorized

5 redenen om meteen van je sproeten te houden – Hoe een roodharige te zijn

We kunnen commissies ontvangen van links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan die we geweldig vinden en die we ‘roodharigvriendelijk’ vinden. Volledige openheid.

Mijn reis om van mijn te houden sproeten begon met een laser ontharing afspraak.

Ik was een junior op de universiteit en besloot het te verkennen Laser haar verwijdering. Na jarenlang een pincet te hebben gebruikt, voelde ik me er “over” en bereid om te investeren om nooit meer een pincet te hoeven pakken. Helaas vertelden ze me toen ik naar mijn consultatie ging: “De laser werkt niet met rood haar, maar we kunnen zeker helpen bij het verwijderen van je sproeten.”

Ik bedacht me, “Wat! Mijn sproeten verwijderen ?! “

Dit was verre van mijn oorspronkelijke doel om het pincet buiten gebruik te stellen.

De technicus vertelde me dat ze van mijn sproeten af ​​kon komen en zei het met zoveel opwinding in haar stem. Je zou hebben gedacht dat ze me chocolaatjes aanbood door de vreugde in haar gedrag. Maar in tegenstelling tot chocolade, maakte dit aanbod me gewoon verdrietig. Mijn sproeten maakten deel uit van wie ik was en het gezicht dat ik na zoveel jaren zou leren kennen (en liefhebben). Ik zou niet betalen om ze te verwijderen.

Ik zou ze niet eens verwijderen als iemand me betaalde.

Ik hou van mijn sproeten en hier zijn een paar redenen waarom je ook van de jouwe zou moeten houden:

1. Ze maken deel uit van wat jou, jou, maakt

Dit was mijn belangrijkste reden om haastig mijn afspraak voor laserhaarconsultatie te verlaten. Sproeten maken echt uit wie ik ben en ze maken deel uit van het gezicht waarvan mijn familie, vrienden en ikzelf weten dat ik het ben.

2. Ze helpen oneffenheden te camoufleren!

Een van mijn favoriete dingen aan mijn sproeten is dat dankzij hen vervelende puistjes niet volledig in de schijnwerpers komen te staan.

3. Ze zijn het bewijs dat je van de zon hebt genoten

Sproeten worden gevormd door UV-stralen. Ze zijn mijn fysieke bewijs van mijn persoonlijke liefde voor het strand.

4. Er is genoeg vraag naar sproeten waar mensen ze op laten tatoeëren en Instagram heeft zelfs een sproetenfilter!

Volgens Dit artikelis het proces van het laten tatoeëren van sproeten in het gezicht behoorlijk pijnlijk en kan het tot $ 200,00 per sessie semi-permanente resultaten kosten. Yikes!

5. Ze zijn uniek

Niet iedereen heeft sproeten, vandaar de vraag om ze te maken. Ze zijn een functie waarmee u zich echt kunt onderscheiden.

Hier zijn drie gezichtsproducten die ik graag gebruik om mijn sproeten te beschermen zonder ze te verbergen:

Merle Norman blijvende Stichting (Ik gebruik ivoor)

Ik hoop dat je je sproeten ook omarmt, en als iemand vriendelijk aanbiedt om ze te verwijderen, hoop ik dat je net zo snel weigert als ik. Want laten we eerlijk zijn, het verwijderen van sproeten is niet hetzelfde als chocolade.

Rock het als een roodharige!

Abonneer u op de H2BAR Box: een maandelijkse en driemaandelijkse beauty-abonnementsbox voor roodharigen! Gebruik code: REDHAIR voor 10% korting. Abonneer nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *