Categories
Uncategorized

5 middelgrote kapsels voor mannen 2019

Het aantal populaire herenkapsels voor 2019 is vanwege lang haar. Kort haar, slechts ongeveer 2,5 cm lang geknipt, heeft niet dezelfde flexibiliteit als halflang haar.

Dit is echter niet overal lang haar. De lengte is gericht naar de bovenkant van de geest, waar het kan worden gebeeldhouwd in deze middelgrote kapsels voor mannen.

Geweldige herenkapsels voor dik haar 5 middelgrote kapsels voor mannen 2019

Het geweldige aan middelgrote sloten is dat het op veel manieren kan worden gestileerd. Als je een techniek lager bent, of het nu gaat om spikes, de slimme look of hipsterhaar, moet je vergelijkbare technieken en items voor andere soorten gebruiken.

Herenkapsels voor dik haar in 2017

Dit preppy kapsel is echt een meer casual vorm van gladgestreken haar. Het is een identieke stylingmethode, maar om deze hoogte te verkrijgen zonder zwaar product, gebruik je een föhn, volumemousse en lichtgewicht producten zoals Supremo Miracle Move Light.

Lange stekelige kapsels

Stekelig haar kan worden gestileerd in de Jersey Shoreline-stijl of zelfs formeler, zoals hierboven. Sloten worden naar voren gestyled in de rug, waarna ze rechtop over de haarlijn worden getrokken. Deze hoge sloten zijn geschikt voor werk of speciale gelegenheden.

Lang en stekelig kapsel
Lang en stekelig kapsel

Tall Clever Hair voor mannen

Een uitstekende factor bij halflang haar is dat het lang gedragen kan worden. Maak gebruik van een sterk product zoals Gatsby Moving Rubber om dit slimme haar te verkrijgen. Een scheutje haarsprays zoals Sebastian Shaper Hairspray of Paul Mitchell Fast Drying out Toning Spray bepaalt het ontwerp en de stijl de hele dag door. Houd het blikje een paar centimeter van het haar af en verstuif het gemakkelijk.

Middellange kapsels voor mannen van middelbare leeftijd

Mohawk medium kapsels voor mannen 2019

Met ondersneden zijkanten is het heel gemakkelijk om overdag een hanenkam te krijgen. Het lijkt veel op het aantrekken van stekelig haar, maar het haar in het midden samenknijpen in plaats van het rechtop te trekken.

Trendy Mohawk-haarstijlen voor mannen 2014
Trendy Mohawk-kapsels voor mannen 2019

Middellange kapsels voor mannen

De kuif is stekelig haar dat een plaats aan de voorkant omvat. De middellange lengte voegt extra persoonlijkheid toe aan dit uitstekende kapsel. Kies voor meer aanwezigheid een glanzend eindproduct zoals American Crew Pomade met veel hold die het haar nooit vettig maakt.

Herenkapsel voor halflang haar
Spike-kapsel voor heren voor halflang haar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *