Categories
Uncategorized

5 hipster-kapsels die er echt goed uitzien

Hipsterhaar heeft de wereld van de herenhaarmode overgenomen. Metroseksuelen, en zelfs gewone jongens, dragen het klassieke kapsel van weleer en dragen het bij hun favoriete hipster-kleding.

Voor het geval je je afvraagt: er is niet één manier om hipsterhaar te dragen. Elke persoon die het draagt, kan het rocken op een manier die volledig en uniek is voor hem. Dat maakt het een van de meest favoriete en meest populaire haarstijlen van deze generatie. Hier zijn vijf manieren waarop je nog meer van hipster-haarstijlen gaat houden.

Hipster-haarstijl # 1

hipster-kapsel (1)

Het is het hipsterhaar met attitude. Elke man kan hipsterhaar hebben, geen probleem. Loop gewoon naar de kapsalon en je komt er een paar minuten later uit met er een. Maar je moet een bepaald soort cool en badassery bezitten om het kapsel echt te laten rocken.

Dit specifieke kapsel is een combinatie van rommelig combover en een licht vervagen kapsel. Het is zo’n eenvoudig kapsel maar ademt veel hipsterstijl uit. Het is niet eens een moeilijk kapsel om te bereiken. Het enige dat je nodig hebt om dit haar te dragen, is een goede oude pommade en een fijne kam.

U wilt het bovenste haar op een langere lengte krijgen om het gemakkelijk te stylen. Zorg ervoor dat de zijkanten en de achterkant glad zijn gevormd, zodat het haar mooi op je hoofd rust. Houd het gepolijst en glad, maar maak het los genoeg om een ​​paar haartjes te laten ontsnappen en op natuurlijke wijze over je voorhoofd te vallen voor een maximaal hipsterhaareffect.

Hipster-haarstijl # 2

hipster-kapsel (2)

Het is het hipsterhaar voor de preppy en stijlvolle nerd. Het beste gedragen in de klas of achter een heel groot en dik boek. Het is gewoon het soort hipsterhaar dat elke hipster-outfit er slimmer en scherper uit kan laten zien.

Dit kapsel werkt op halflang tot dik haar dat steil of golvend is. Het bovenste haar zal veel langer moeten zijn, zodat je meer haar hebt om mee te werken. U wilt uw haar ook aan de zijkant scheiden, waar het dicht bij de hoofdhuid wordt gezoem en bijgesneden voor een lichte vervaging.

Het bovenste haar wordt geknipt en gestructureerd zodat het er mooi uitziet wanneer je het hoog of laag stylt. De truc is om zoveel mogelijk volume in het haar te krijgen zonder het er slap of zwaar uit te laten zien. Het haar moet er nog steeds zacht en lang uitzien.

U kunt dit gemakkelijk bereiken door een goede stylinggel met medium tot sterke hold en een volumeborstel te gebruiken. Borstel het naar de zijkant en verhoog de hoogte naarmate je verder gaat. Je kunt een föhn gebruiken voor extra stevigheid en haarlak om alles vast te houden.

Hipster-haarstijl # 3

hipster-kapsel (3)

Het is het hipsterhaar voor de buurman. Het is het hipsterhaar voor de onwillige hipster die er nog steeds trendy en modieus uit wil zien. Het is het minst hipster-ogende van het stel, waardoor het een van de meest flexibele kapsels voor mannen is om te dragen.

Maar je moet toegeven. Zelfs als je niet gek bent op hipsterhaar of hipstermode, is dit een heel mooi kapsel. Het is trendy en stijlvol genoeg zonder eruit te zien als een wannabe-model. Het is ook zeer geschikt voor op kantoor of op school, en voor andere rust- en ontspanningsactiviteiten.

Het is schoon en visueel aantrekkelijk, en het zal je sexappeal en persoonlijke mode-stijl zeker een boost geven.

Om dit kapsel te rocken, leer je de techniek om de perfecte combover te doen. Er zijn talloze stylinghulpmiddelen om u te helpen. Kies gewoon degene die het meest geschikt zijn voor uw haartype. Onthoud dat uw combover er niet uit hoeft te zien als die van graaf Dracula. Je kunt het los en ontspannen maken, of lang en zacht. Het is echt aan jou, hoe je het ook wilt dragen. Dat is het mooie van hipster-combovers.

Hipster-haarstijl # 4

hipster-kapsel (4)

Het is het hipsterhaar voor de sexy bad boy. Zelfs zwaar getatoeëerde en volledig bebaarde kerels kunnen behoorlijk goed opruimen met het juiste soort hipsterhaar. Over deze man heeft hij een leuk kleintje pompadour bovenop een echt geweldige undercut gaan. De hipster-look is net meer hipster geworden door de volle baard op zijn gezicht.

Net als bij elke andere normale ondersnit, worden de zijkanten en de achterkant geschoren, waardoor de bovenkant lang en vol blijft. Van daaruit kun je eigenlijk alles doen wat je wilt met je haar.

Een pompadour is altijd een goed begin als je er hipster trendy uit wilt zien. Breng gewoon pommade aan op je haar en werk een beetje pracht aan de voorkant. Strijk het helemaal naar achteren glad en laat het er glad uitzien voor een meer gepolijste look.

Hipster-haarstijl # 5

hipster-kapsel (5)

Het is het hipsterhaar voor de rocker-dude. Ja, zelfs regelovertreders en rebellen zijn getroffen door de hipster-manie. Het hipsterhaar ziet er niet alleen geweldig uit bij chique en elegant. Het past ook goed bij de ruige levensstijl van een rockster.

Maar de eerste dingen eerst. Je moet de zijkanten en de achterkant taps toelopen of zo laag of zo hoog als je wilt. Vervolgens moet het bovenste haar lang, golvend en een beetje rommelig zijn.

Je kunt de slanke en elegante poef laten lijken op wat deze man draagt, of je kunt hem helemaal naar achteren kammen, glad en plat, of in een korte paardenstaart. Hoe dan ook, de look is sexy en stoer, en helemaal trouw aan je gevoel voor mode als rockster.

Hoe populair hipsterhaar nu ook is, er zullen nog steeds mensen zijn die zullen denken dat het niet is zoals het allemaal gehyped is. Er zullen nog steeds mensen zijn die een sterke afkeer zullen hebben van de laatste trends. Laat dat je er echter niet van weerhouden om een ​​hipster-kapsel te proberen. Pas het op maat. Staat het je goed, dan moet je het zeker een tijdje dragen. Als dat niet het geval is, is dat ook oké. U kunt gewoon doorgaan naar het volgende kapsel. Probleem opgelost!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *