Categories
Uncategorized

45 hartverwarmende Bradley Cooper-kapsels

Bradley Cooper-kapsels veranderen altijd, en het duurt meestal lang voordat je hem ziet met een van zijn eerdere knipbeurten.

Hij weet echter hoe hij zijn haar moet knippen en dus zal alles wat Brad draagt ​​altijd de aandacht trekken, of het nu lang is of een eenvoudig kort scheermesje.

Als trendsetter kijken de meeste fans naar hem op voor inspiratie voor het knippen en stylen van hun manen. De onderstaande fotogalerij toont 45 van zijn beroemdste kapsels dan elke enthousiaste fan kan gebruiken om zijn schattige uiterlijk te repliceren.

# 1

Nieuwste Bradley Cooper-kapsel

# 2

Kapsel van Bradley Cooper

# 3

Bradley Cooper kapsel

# 4

Bradley Cooper's gladde kapsel met baard

# 5

Populair kapsel van Bradley Cooper

# 6 Slanke zijgevechte pony

Slanke zijgevechte pony
Bron

Hoewel deze stijl er vrij verfijnd uitziet, is hij vrij eenvoudig en Bradley creëert hem in een paar eenvoudige stappen.

Het omvat het knippen van zijn strengen met een schaar tot een paar centimeter, geleren en stylen met een zijdeel en door ze naar de zijkanten te vegen.

# 7 Sexy spikes

Sexy spikes
Bron

Sommige mensen noemen Brad de meest sexy man ter wereld en een kapsel als deze laat zien waarom. Hier heeft hij enkele korte spikes met taps toelopende zijkanten en achterkant waardoor hij er extra charmant uitziet.

# 8 Rommelige volumineuze pony

Rommelige volumineuze pony
Bron

Dit kapsel laat een van de weinige keren zien dat deze superster niet past bij kort haar. Hij heeft een mooie volumineuze pony die over het hele hoofd even lang is, en hij stylt door ze een beetje rommelig te maken.

# 9 Gelaagde neklengtesloten

Gelaagde neklengte sloten
Bron

Hier heeft Bradley enkele lokken van natuurlijke neklengte, en hij doet er weinig aan om ze te stylen. Hij heeft prachtig natuurlijk haar met een aangename kleur en textuur, en dus alles wat hij in deze stijl doet, is ze een zacht middendeel geven en ze met de vingers in lichte lagen naar de zijkanten kammen.

# 10 Extra korte Ivy League

Extra korte Ivy League
Bron

Deze stijl is een Ivy League, maar net als bij de meeste van zijn andere kapsels probeert Bradley het er anders uit te laten zien.

Dit bereikt hij door de strengen aan de bovenkant extra kort te maken en de zijkanten te vervagen en ook door de strengen op de kruin naar voren te borstelen.

# 11 The Slick Back

The Slick Back
Bron

Er is niets deftigs aan dit kapsel, en dus elke man met een korte of halflang haar kan het moeiteloos repliceren.

Het enige dat hij hoeft te doen, is een ruime hoeveelheid gel aanbrengen om de lokken een perfecte grip te geven en ze dan gewoon terugborstelen.

# 12 Verbluffende ruige lagen

Bron
Bron

Bradley kan er zelfs met een kaal hoofd goed uitzien en in de meeste gevallen hoeft hij weinig te doen om een ​​gepolijste look te creëren. In deze stijl heeft hij bijvoorbeeld een paar middelgrote strengen en hij hoeft ze alleen maar terug te borstelen in een paar ruige lagen.

# 13 Getextureerde rommelige pony

Getextureerde rommelige pony
Bron

De glans op deze lokken en hun textuur is ongelooflijk, en ze creëren een schattige hoofdtooi. Met zo’n perfect haar heb je geen chique styling nodig, want ze rommelig maken is genoeg.

# 14 Perfect taps toelopend

Perfect taps toelopend
Bron

De schoonheid van dit kapsel komt van de klassieker taps toelopend. Hoewel de lokken erg kort zijn, kun je nog steeds hun fantastische patroon zien en het maakt Bradley er erg sexy uit. En voor het stylen hoeft hij ze alleen maar een kleine puinhoop te geven.

# 15 Gegeleerde zijveger

Gegeleerde zijwaartse beweging
Bron

Haargel is een essentieel onderdeel van het verzorgen en je kunt het ook gebruiken om een ​​prachtige hoofdtooi zoals deze te creëren. In deze stijl maakt het alles anders, aangezien Bradley het gebruikt om een ​​glanzend en perfect opzij geveegd kapsel te creëren.

# 16 Lange ronde snit

Lange ronde hals
Bron

Crew bezuinigingen zijn wijdverspreid, maar Cooper geeft hem een ​​aparte look door hem extra lang te maken en ook de zijkanten taps toelopend om hem er trendy uit te laten zien. Hij brengt ook de pony in lagen en maakt ze een beetje rommelig.

# 17 Zoete natuurlijke krullen

Zoete natuurlijke krullen
Bron

Dit kapsel is een van zijn zeldzaamste en maar heel weinig mensen kunnen zich herinneren dat hij hem zo zag kijken.

Het is echter nog steeds een elegant ontwerp dat hij creëert door zijn krullende lokken kort te hakken en ze over het hele hoofd een gelijke lengte te geven. Het geeft hem een ​​schattige herenlook, en een goede gel is alles wat hij nodig heeft voor onderhoud.

# 18 Zachte pony met een sexy textuur

Zachte pony met een sexy textuur
Bron

Cooper laat alles er gemakkelijk uitzien omdat de meeste van zijn kapsels niet alleen moeiteloos maar ook erg charmant zijn.

In deze stijl heeft hij een zachte pony op de kruin en taps toelopende zijkanten, en hij stijlen door met de vingers te kammen om ze er een beetje ruig uit te laten zien.

# 19 Glamoureuze korte manen

Glamoureuze korte manen
Bron

Deze korte manen zijn zo schattig als een kapsel kan krijgen, maar het is ook heel gemakkelijk te maken. Het vereist slechts matige afwerkingen om de strengen wat textuur en een eenvoudig middendeel te geven voordat ze worden afgewerkt door ze in lagen te leggen.

# 20 Donker en glad

Donker en glad
Bron

Met haar als dit trek je altijd de aandacht, waar je ook gaat. Het is erg glad, maar de verbazingwekkende donkere toon en glans zorgen ervoor dat het opvalt.

De lengte is ook perfect, en een eenvoudige, glad terug met de vingers is genoeg om de lokken een onberispelijke uitstraling te geven.

# 21 Klassieke tapering

Klassiek taps toelopend
Bron

Korte kapsels zijn niet alleen onderhoudsarm, maar ook heel gemakkelijk te maken. In deze stijl hoeft Bradley alles alleen maar kort te knippen en af ​​te werken door de zijkanten en achterkant smaller te maken om een ​​modieuze hoofdtooi te maken die past bij een beroemdheid.

# 22 The Rugged Gentleman

De ruige heer
Bron

Een ruige look zoals deze is hartverwarmend en laat zien waarom Cooper over de hele wereld een bijna cultische aanhang heeft.

Zijn haar heeft een prachtige ruige look die hij creëert door de lokken kort te hakken voor wat textuur en ze vervolgens een rommelige finish te geven.

# 23 Face Hugging Bangs

Gezicht knuffelen pony
Bron

Brad lijkt er nooit genoeg van te krijgen rommelige kapsels, maar het goede aan hem is dat hij altijd nieuwe manieren bedenkt om zijn ruige uiterlijk te dragen.

In deze stijl houdt hij wat langere pony’s en laat een paar van hen zijn mooie gezicht omhelzen om een ​​elegante look te creëren.

# 24 Brad’s Rough and Ready Look

Bradley Cooper kapsel
bron

Deze beroemdheid op de A-lijst heeft geen beperkingen als het om kapsels gaat, en hij draagt ​​alles wat hij leuk vindt.

Gladgeschoren uiterlijk is niet zijn ding, en hij lijkt de voorkeur te geven aan een ruw en kant-en-klaar ontwerp zoals dit met een zacht zijdeel om zijn uiterlijk op te fleuren.

# 25 Leuke stekelige look

Leuke stekelige look
Bron

Een schattige stekelige look zoals deze is perfect voor buiten en Brad ziet er fantastisch uit. Het is ook kort genoeg om minimaal onderhoud te garanderen en om het te repliceren heb je slechts een paar centimeter haar nodig op de kruin en taps toelopende zijkanten en achterkant.

Idee # 26

Bradley Cooper kort kapsel
bron

Idee # 27

Bradley Cooper medium kapsel
bron

Idee # 28

Bradley Cooper
bron

Idee # 29

bron

Idee # 30

bron

Idee # 31

bron

Idee # 32

Bradley Cooper lang kapsel
bron

Idee # 33

Bradley Cooper stekelige kapsel
bron

Idee # 34

Bradley Cooper met blond haar
bron

Idee # 35

bron

Idee # 36

bron

Idee # 37

bron

Idee # 38

bron

Idee # 39

bron

Idee # 40

bron

Idee # 41

bron

Idee # 42

bron

Idee # 43

bron

Idee # 44

bron

Idee # 45

Bradley Cooper-kapsel met baard
bron

De kapsels van Bradley Cooper veranderen altijd, maar het goede is dat ze altijd beter worden dan wat hij in het verleden had.

Hij weet hoe hij zijn lokken moet stylen, of ze nu lang of kort zijn, en dus als je op zoek bent naar een kapsel dat je de uitstraling geeft van een beroemdheid uit de A-lijst, dan kun je een van de 40 hierboven proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *