Categories
Uncategorized

45 geweldige Gatsby-kapsels voor mannen

Het zou onjuist zijn om te zeggen dat de Gatsby kapsel voor mannen is net opgekomen omdat het klassieke kapsel al eeuwen bestaat. Dit pommade-kapsel heeft door de jaren heen talloze variaties gezien rond zijn elegante bestaan.

De stijl is gebaseerd op de naar de zijkant geduwde kapsel geassocieerd met de verfijnde en de elite sinds onheuglijke tijden. De aantrekkingskracht blijft bestaan, waardoor het een van de beste keuzes is voor iedereen die de heer in hem naar voren wil brengen.

Hier zijn vijftig variaties van het elegante kapsel.

# 1

geweldig gatsby-kapsel voor mannen

# 2

gatsby kapsel voor mannen

# 3

iconisch geweldig gatsby-kapsel

# 4

op gatsby geïnspireerde pompadour-kapsel

# 5

modern gatsby-kapsel voor mannen

# 6 Klassiek zijwaartse kapsel

  Klassiek zijwaartse kapsel
Bron

Deze versie van het kapsel heeft een meer jaren 50 benadering met een platte bovenkant en strak opzij geveegd haar.

Dit was populairder bij de heren van weleer, maar kan er nog steeds keurig uitzien als het op halflang tot kort haar wordt gedaan. De vetgedrukte scheidingslijn legt de nadruk op de taps toelopende zijkanten.

# 7 Modern Gatsby-kapsel

Modern Gatsby-kapsel
Bron

Moderne versies van het Gatsby-kapsel hebben een meer prominente bovenkant. Deze specifieke variant heeft een subtiel ruig randje vanwege de enorme lengte van de top.

De zijwaartse beweging wordt benadrukt met behulp van een duidelijke scheidingslijn, waardoor het de klassieke, keurige aantrekkingskracht krijgt die bij het kapsel hoort.

# 8 High Top klassieke zijwaartse beweging

Hoge klassieke zijwaartse beweging
Bron

Dit elegante kapsel is weliswaar niet ieders kopje thee. Het heeft een matig platte bovenkant met een beetje volume richting de wenkbrauw. De klassieke zijwaartse beweging en taps toelopende zijkanten maken de gentleman-aantrekkingskracht van dit kapsel af.

# 9 Modern zijwaarts geveegd kapsel

Modern zijwaarts geveegd kapsel
Bron

Wie kan er beter een side sweep rocken dan DiCaprio zelf? Deze versie van het kapsel heeft een moderne zijwaartse beweging zonder onderscheidbare scheiding.

Het is een geweldige look voor halflang tot lang haar waarbij het grotere volume van de bovenkant de verfijning van het kapsel benadrukt.

# 10 Gatsby-kapsel met taps toelopende zijkanten

Gatsby-kapsel met taps toelopende zijkanten
Bron

De schoonheid van dit kapsel is dat het wegen opent voor creativiteit. In dit geval hebben de zijkanten een duidelijkere versmalling om te benadrukken op de volumineuze bovenkant.

Als u op zoek bent naar een moderne zijwaartse beweging, zelfs met halflang haar, deze klassieke look past precies bij je.

# 11 Gladde achterkant met taps toelopende zijkanten

Gladde achterkant met taps toelopende zijkanten
Bron

Deze variatie dwaalt af van de meest gangbare ontwerpen en pronkt met een lange gladgestreken top met steil taps toelopende zijkanten die de prominentie versterken. Het klassieke kapsel werkt goed met lang tot halflang haar.

# 12 Dikke Top Side Sweep met Razor Fade

Dikke Top Side Sweep met Razor Fade
Bron

Een meer hippe versie van het kapsel dat nog steeds golven maakt (vergeef me de woordspeling) in de mode is de volumineuze top met een vegende boulevardzijde, zij het minimaal.

Het brandpunt van het kapsel is versterkt met vervaagde zijkanten, wat resulteert in een cross-over moderne en klassieke variatie van het kapsel van de heer.

# 13 Gladde achterkant met lage kale vervaging

Gladde achterkant met lage kale vervaging
Bron

De eigentijdse tape-up hair cut fade wordt gecombineerd met de tijdloos stijlvolle side sweep om een ​​elegante cross-over van de twee te creëren.

Het is veilig om te zeggen dat de twee stijlen het beste in elkaar naar boven halen, waarbij de gestroomlijnde vervaging meer nadruk legt op de gladde, langharige top.

# 14 High Fade met golvende pommade top

  Hoge fade met golvende pommade top
Bron

Dit gewaagde kapsel heeft een wilde combinatie van de moderne high-tapering kaal vervagen met een golvende top die op elegante wijze is weggevaagd. De subtiele baardontkoppeling geeft smaak aan de klassieke look in dit perfecte voorbeeld van hoe veelzijdig de klassieke Gatsby is.

# 15 Golvende zijwaartse beweging met gelaagde tapering

Golvende zijwaartse beweging met gelaagde tapering
Bron

In tegenstelling tot de moderne fades, lopen de zijkanten laag na laag taps toe met behulp van een kappersschaar. Deze look belichaamt de klassieke Gatsby van de golvende, opzij vallende lokken op de kruin tot de opvallend elegante scheidingslijn die op één tempel loopt.

# 16 Slicked Back Gatsby met strakke bovenkant

Slicked Back Gatsby met strakke top
Bron

Mannen gaven er de voorkeur aan om het haar overdag kort te houden, zoals in dit voorbeeld te zien is. Dit is een van de originele versies van de look met kort tot halflang haar dat zwaar naar achteren werd geslepen om een ​​duidelijke omtrek en een duidelijke haarlijn te creëren.

# 17 Halfharige gladde rug

Halfharige gladde rug
Bron

Deze look werd vooral geassocieerd met de schurken uit het verleden. Het licht golvende korte haar op de kruin was zwaar gladgestreken en de zijkanten liepen een beetje taps toe om het volume van de bovenkant te benadrukken. Trouw aan de mode van Gatsby, wordt geen voorlok onbeheerd gelaten.

# 18 De vintage Gatsby

De vintage Gatsby
Bron

Dit kapsel mist de flamboyantie van sommige van de expressieve versies van de zijwaartse beweging, maar het maakt het goed met een gewaardeerd gevoel voor klasse. De gladde zijgeveegde bovenkant is helemaal netjes met een lichte tempel vervagen waardoor het kapsel elegantie en uniekheid krijgt.

# 19 Golvende zijwaartse beweging

Golvende zijwaartse beweging
Bron

Dit is een van de vintage versies die door heren van over de hele wereld goed wordt gedragen. De met de vingers gekrulde top straalt verfijning uit met zijn elegante zijwaarts geveegde ontwerp. Een scheidingslijn bij de slaap onderscheidt de bovenkant en de middellange zijkanten.

# 20 High Top Side Sweep met Temple Fade

High Top Side Sweep met Temple Fade
Bron

Een andere creatief verbeterde versie van het herenkapsel is deze crossover met een klassieke zijgevechte bovenkant met een gedurfde taps toelopende zijkanten die eindigen in een tempelvervaging. De look kan verschillende variaties hebben bij gebruik van lang, kort en halflang haar.

# 21 Classic Slick Back met taps toelopende kale vervaging

Klassieke gladde achterkant met taps toelopende kale vervaging
Bron

De dikke bovenkant is op de populaire manier gladgestreken met pommade. De zijkanten nemen een andere manier aan, de tape naar boven, omdat ze consequent taps toelopen en vervolgens snel vervagen in de huid van de slapen.

Het loskoppelen van de baard is een leuke touch, maar de snor van het stuur is geheel een kwestie van persoonlijke voorkeur.

# 22 Regal Side Sweep

Regal Side Sweep
Bron

Dit kapsel is net zo formeel en zo Gatsby als maar kan. De langharige kroon is elegant opzij geveegd en op de slaap gescheiden. Daaronder zijn de zijkanten drastisch versmald tot een scheermesvervaging aan de kant waar het haar ligt.

# 23 Gatsby met sloten

  Gatsby met sloten
Bron

Je kunt nog steeds de zijgevechte look rocken zonder je lokken op te geven. Deze variatie breekt uit de traditie met een paar voorhoofdjes die over het voorhoofd hangen. De gekrulde kroon wordt lichtjes opzij geveegd met een beetje scheiding aan de andere kant van de sweep.

# 24 Vintage hoge top

Vintage hoge top
Bron

Deze klassieke zijwaartse beweging heeft het standaard geveegde haar met een avontuurlijke voorlok opgestapeld op de bovenkant van het voorhoofd. De zijkanten lopen beide taps toe om de bovenkant een volumineuzer uiterlijk te geven en ook om de symmetrische vorm van het hoofd te versterken.

# 25 Bold Side Sweep met taps toelopende huidvervaging

Gedurfde zijwaartse beweging met taps toelopende huidvervaging
Bron

Deze look combineert perfect een artistiek taps toelopende vervaging die direct in de huid past met een elegant zijgeveegd topje met een duidelijke scheidingslijn langs de lengte van de kruin. Het kapsel heeft fijne, gedistingeerde lijnen en grenzen voor een elegante look.

# 26 Gladde achterkant met taps toelopende zijkanten

Gladde achterkant met taps toelopende zijkanten
Bron

Deze look heeft een behoorlijk volumineuze top voor mannen die de lengte van hun haar willen behouden. Het wordt elegant naar achteren geveegd met een lichte vervaging van de slapen aan de taps toelopende zijkanten die alleen dienen om de prominentie te accentueren.

# 27 Side Sweep met Low Skin Fade

Side Sweep met Low Skin Fade
Bron

Als je de voorkeur geeft aan iets met meer uitgesproken contrasten en grenzen, dan is deze hippe en elegante strakke zijwaartse beweging de stijlvolle herenlook met een edgy low huid vervagen ongeveer vijf centimeter van het oor dat de look vet maakt.

# 28 De zachte Gatsby

  De Suave Gatsby
Bron

Dit is een kapsel dat alleen door de meest keurige onder ons mag worden uitgetrokken. Het heeft een heerlijk gladde bovenkant en zijkanten met een gedurfde scheidingslijn die langs de rand van de slaap naar het midden van het hoofd loopt.

Een lichte tapsheid aan de achterkant en zijkanten sluit af wat een van de leukste varianten van de Gatsby is.

# 29 Zachte zijveger met verzorgde baard

  Zachte zijveger met verzorgde baard
Bron

Hoewel de zijwaartse beweging meestal gepaard gaat met gladgeschoren of minimaal bebaarde gezichten, is een volle baard ziet er net zo goed uit met dit kapsel. De zijwaartse beweging is grondig met een scheidingslijn langs de rand van de slaap.

# 30 Golvende zijwaartse beweging met taps toelopende zijden

Golvende zijwaartse beweging met taps toelopende zijkanten
Bron

Deze look is ideaal voor lang haar op de kruin. Een lichte vingerkrul wordt aangebracht op het opzij geveegde haar van de kruin, dat vervolgens overlapt op de vervaagde zijkanten die een constante vervaging behouden tot aan de bakkebaarden en de verzorgde baard, waar het een fijne, elegante look voltooit.

Idee # 31

Geweldige Gatsby-kapsels 26
Bron

Idee # 32

Geweldige Gatsby-kapsels 27
Bron

Idee # 33

Geweldige Gatsby-kapsels 28
Bron

Idee # 34

Geweldige Gatsby-kapsels 29
Bron

Idee # 35

Geweldige Gatsby-kapsels 30
Bron

Idee # 36

Geweldige Gatsby-kapsels 31
Bron

Idee # 37

Geweldige Gatsby-kapsels 32
Bron

Idee # 38

Geweldige Gatsby-kapsels 33
Bron

Idee # 39

Geweldige Gatsby-kapsels 34
Bron

Idee # 40

Geweldige Gatsby-kapsels 35
Bron

Idee # 41

Geweldige Gatsby-kapsels 36
Bron

Idee # 42

Geweldige Gatsby-kapsels 37
Bron

Idee # 43

Geweldige Gatsby-kapsels 38
Bron

Idee # 44

Geweldige Gatsby-kapsels 39
Bron

Idee # 45

Geweldige Gatsby-kapsels 40
Bron

Idee # 46

Geweldige Gatsby-kapsels 41
Bron

Idee # 47

Geweldige Gatsby-kapsels 42
Bron

Idee # 48

Geweldige Gatsby-kapsels 43
Bron

Idee # 49

Geweldige Gatsby-kapsels 44
Bron

Idee # 50

Geweldige Gatsby-kapsels 45
Bron

Al deze stijlen zijn echt elegant. Maar vandaag kunt u ze variëren om er moderner uit te zien. Probeer het gewoon eens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *