Categories
Uncategorized

4 toptips om modieus te blijven tijdens het sporten

Met Instagram, gymposters en een gephotoshopte media die onrealistische beelden verspreiden van modellen – zowel mannen als vrouwen – die trainen terwijl ze er fantastisch uitzien, is het gemakkelijk om te praten over je uiterlijk terwijl je fit blijft.

Hoewel de samenleving moet veranderen voordat dergelijke angsten volledig kunnen worden uitgebannen, zijn er een aantal toptips die u kunt volgen om ervoor te zorgen dat u modieus blijft terwijl u naar hartenlust tillen en rennen.

1. Koop niet goedkoop

Om er op je best uit te zien terwijl je een rood gezicht krijgt en zweterig wordt, wil je dat je kleding comfortabel zit en je lichaam zo goed mogelijk laat zien. Voor mannen is dit iets gemakkelijker, zolang je maar een passend topje kunt krijgen en een lichtgewicht short die wrijving voorkomt. Voor vrouwen zijn de mogelijkheden en valkuilen helaas meer gevarieerd.

Goedkoop kopen is zelden een oplossing voor dit probleem. Goedkope sportkleding voor dames kan te strak, te baggy, niet ondersteunend genoeg en van slechte kwaliteit zijn. De juiste sportbeha kiezen is de eerste stap – vooral als je een hardloper bent – met toonaangevende sportkledingbedrijven zoals Nike die uitstekende selecties aanbieden. Over het algemeen is het aanhalen van de riem een ​​prioriteit voor velen op dit moment, maar door een beetje extra uit te geven, voelt u zich comfortabel en ziet u er goed uit tijdens het sporten.

2. Bewegingsvriendelijke sieraden

Afhankelijk van het soort oefening dat u doet, sieraden kunnen al dan niet passen in uw trainingslook. Voor low-impact, langzame oefeningen zoals yoga of Pilates, is het bij uitstek mogelijk dat je nog steeds je beste sieraden draagt ​​om er stijlvol en gecomponeerd uit te zien. Maar hardlopen of boksen kan een andere zaak zijn. Ringen zijn een duidelijke no-go voor de laatste.

Kies tijdens het hardlopen voor bewegingsvriendelijke sieraden zoals een kleinere ketting of ketting en oorstekers in plaats van hangende oorbellen.

3. Beste schoenenmerken

Bij regelmatig sporten staat voet- en enkelverzorging voorop. In de Verenigde Staten was ongeveer 60% van alle voet- en enkelblessures bij personen ouder dan 17 jaar verstuikingen en verrekkingen, waardoor het juiste schoeisel voor sporten met een hoge impact van vitaal belang is voor bescherming.

Om er goed uit te zien en tegelijkertijd uw voeten veilig te houden, moet u naar de beste schoenenmerken zoals Nike, New Balance en Adidas kijken. Overweeg om een Nike cadeaubon voor vrienden en familie die op zoek zijn naar een training die een sterke, comfortabele schoen nodig heeft.

4. Kapsels

De meest praktische kapsels voor lichaamsbeweging zijn natuurlijk degenen met korter haar. Haar kan tijdens het sporten in de ogen en mond komen, u afleiden en u van uw beste spel afhouden, maar misschien wilt u uw haar niet één of twee dagen per week kort knippen als u veel traint.

Om dit probleem op te lossen, draag je lang haar in gedraaide knotjes, een topknoop of een bolle paardenstaart. Boxervlechten hebben tijd nodig, maar zijn ongelooflijk effectief om het haar op zijn plaats te houden en de bruikbaarheid en het uiterlijk van uw haar te verbeteren terwijl u deelneemt aan energieke of competitieve oefeningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *