Categories
Uncategorized

38 Beste Odell Beckham-kapselideeën

Odell Beckham Jr. is altijd een populaire NFL-speler geweest. Niet alleen dat, maar hij heeft door de jaren heen ook behoorlijk coole kapsels. Hij is er een die mannen graag kopiëren. Deze kapsels zijn niet alleen cool, maar ook erg modieus. Als je dit jaar op zoek bent naar een stijlvolle look, bekijk dan deze 38 Beste Odell Beckham-kapselideeën:

  1. Mohawk-stijlen

Zo’n geweldige stijl is leuk en edgy. De zijkanten zijn geschoren terwijl de bovenkant gekruld en geweldig is.

odell-beckham-haar

2. Korte stijlen

Op deze foto heeft hij zijn haar veel korter geknipt en zijn de zijkanten vervaagd.

3. Cool bezuinigingen

Een edgy stijl als deze heeft een vleugje blond erin. De zijkanten zijn geschoren en de hele look is prachtig met een sik.

4. White Hot-stijlen

Als je op zoek bent naar een scherpere look, ga dan voor wat witte hete kleuren. Het is gestileerd in de Mohawk-mode en hij heeft zijn baard lang gelaten voor deze look.

5. Hoge stijlen

Een geweldig kapsel met een hoge top en wat blonde kleur.

6. Coole Mohawk

Zo’n geweldige stijl is super cool als je van mohawks houdt. Hij heeft zijn haar blond geverfd en de zijkanten zijn kort geschoren.

7. Coole krullen

Dit is een andere invalshoek dan de stijl die we eerder hebben gezien. Odell heeft geen probleem omhelsde zijn krullende haar.

8. Coole stijlen

Nog een geweldige stijl die gedurfd en edgy is. Met deze stijl kun je dit jaar niet fout gaan.

9. Helderblauwe stijlen

Odell is niet bang om in kleur te dobberen. Hij probeerde deze edgy stijl die top was met blauwe kleur en de zijkant een geschoren deel heeft.

10. Eenvoudige stijlen

Deze kapsel vervagen wordt heel gemakkelijk om elke dag te stylen.

11. Cool Blond

Odell is zeker verrast op deze foto en het heeft niets te maken met zijn geweldige stijl. Zijn haar is in deze stijl zelfs blonder. De zijkanten zijn geschoren, waardoor je er heel stoer uitziet. Het is een geweldige look die goed past bij een bebaarde stijl. Probeer het dit jaar en verras ook je vrienden.

12. Mohawk-stijlen

Dit is weer een coole mohawk-stijl met een ontwerp aan de zijkant. Je kunt vrijwel elk ontwerp in je haar scheren, dus wees creatief. In dit geval is de geschoren stijl laag in de nek. Het is een coole stijl waardoor je eruitziet als een totale rockstar.

13. Leuke stijlen

Een geweldige stijl die je deze zomer zeker een cool gevoel zal geven. Het is een gewaagde look waar je zeker van zult houden. Odell heeft een geweldige persoonlijkheid en dat kunnen we zien tijdens zijn interviews. In dit geval krijgen we ook zijn vrolijke kapsels te zien.

14. White Hot Blonde

Nog een geweldige stijl die zeker de aandacht trekt, waar je ook gaat. Met zo’n kapsel ben jij de coole kerel op elk feestje. Het beste deel is het contrast tussen zijn natuurlijke haarkleur en het heldere, witte blond.

15. Coole styling

Als je van hanenkammen houdt, dan zul je deze stijl zeker waarderen. Odell houdt zeker van Mohawk-stijlen, omdat we hem nogal wat hebben zien sporten. Deze stijl is er een waar je zeker van zult houden. Rock it out op je volgende feestje en zie de reacties die je krijgt.

16. Hoge styling

Een geweldige stijl die ‘s ochtends eenvoudig en gemakkelijk te stylen is. Als onderhoudsarm is wat u zoekt, dan kunt u niet fout gaan met deze look. Het is een strakke stijl en ziet er goed uit. Je zou deze stijl kunnen dragen naar je werk, naar een formele outfit, of zelfs als je dagelijkse stijl.

17. Geschoren zijkanten

Kapsels met vervagingen zullen altijd populaire stijlen zijn. In dit geval is de Mohawk in het midden korter dan normaal. Het is nog steeds een geweldige look. De vervaging is hier helder en trekt de hele stijl samen.

18. Zomerstijlen

Deze stijl houdt je zeker de hele zomer koel. Het is een korte stijl die best cool en edgy is. Er zit maar een klein beetje kleur in deze stijl, maar het laat de hele look er toch knallen.

19. Glimlachende stijlen

Een coole stijl als deze is geweldig voor die jongens die van hun krullen houden. De mohawk is breder in deze stijl en de fade is korter. We houden ervan hoe de vervaging mooi in de hele stijl past. Als je een frisse stijl wilt, dan zit je bij deze look altijd goed. Probeer het uit en de dames zullen zeker van je houden.

20. Cool Vibes

Nog een geweldig voorbeeld van Odell’s casual en toch totaal coole stijlen. De kleur is hier donkerder dan de meeste van zijn andere stijlen. Het is een meer gepolijste look en het zou helemaal geen tijd kosten om ‘s ochtends in elkaar te zetten.

21. Twee looks

Hij heeft hier twee heel verschillende stijlen, maar het zijn allebei coole voorbeelden van wat je kunt doen met enkele modieuze ideeën. De eerste heeft een meer gepolijste rand. De bovenkant is hoog terwijl de tweede foto’s een minder gepolijste look laten zien met een ruige bovenkant.

22. Contrasterende tinten

Het mooie van deze stijl is dat hij echt opvalt door de contrasterende tinten. Het witblonde kapsel ziet er geweldig uit met de zwart geschoren zijkanten. We moeten zeggen dat deze blondine onze favoriete Odell-stijl is. Het is een geweldige look die elke man tijdens de zomermaanden zou moeten uitproberen.

23. Frisse stijlen

Deze casual stijl kan letterlijk overal gedragen worden. Het is een van de meer samengestelde looks die Odell heeft gehad. Probeer het uit voor uw werkdag en we weten zeker dat u het geweldig zult vinden.

24. Modieuze stijlen

Deze look is modieus omdat hij gemakkelijk te stylen is en toch cool om naar te kijken. Als u een onderhoudsarme look wilt, is dit een andere om te overwegen. Stijlen zoals deze zijn gemakkelijk te beheren als je niet graag veel tijd besteedt aan het stylen van je haar.

25. Edgy en cool

Zo’n geweldige stijl past goed bij een baard. Als je een baard hebt, kun je niet fout gaan met een stijl als deze. Odell heeft door de jaren heen ook veel coole baarden gehad en die stijlen passen altijd goed bij welk kapsel hij ook heeft.

26. Ruwe stijlen

Als je ooit een mohawk-stijl hebt willen proberen, dan is dit iets voor jou. Deze stijlen hebben niets nodig om ‘s ochtends samen te stellen.

27. Gepolijste looks

Als u iets meer gepolijst nodig heeft voor uw professionele omgeving, dan is dit iets voor u. Een formeel evenement is ook een geweldige plek om deze stijl te dragen.

28. Sportieve stijl

Odell is een grote fan van het blond verven van zijn haar, zoals we op veel van de foto’s kunnen zien. Nogmaals, we houden van het contrast van zijn natuurlijke kleur met de witgloeiende blonde kleur.

29. Vervaagde looks

Het vervaagde kapsel ziet er geweldig uit omdat het perfect in de baard past. Het is een coole stijl die geweldig zou zijn voor de zomer.

30. Edgy styling

Sommige van deze krullen lijken bijna op dreadlocks. Het is een erg edgy stijl voor iemand die op zoek is naar iets anders. Probeer deze look deze zomer uit.

31. Donkere ontwerpen

We zien dat Odell een kort kapsel heeft met zijn natuurlijke haarkleur. Het geeft je een heel ander uiterlijk en in dit geval was de Mohawk veel korter.

32. Spirling-stijlen

We zien dezelfde blonde Mohawk maar vanuit een andere hoek. De zijkanten zijn geschoren en de bovenkant is rommelig. Als je een stijl wilt die iets minder gepolijst is, dan is dit de look voor jou.

33. Rommelige stijlen

Deze stijl is absoluut ongepolijst en straalt een leuke sfeer uit waarvan we zeker weten dat je die geweldig zult vinden.

34. Platte stijlen

Je kunt de man niet de schuld geven van wat een voetbalhelm met zijn haar doet. We raden je af om je haar helemaal plat te maken.

35. Formele stijlen

Het mag dan een edgy look zijn, Odell heeft het perfect gepolijst voor een formeel evenement. Aan zijn pak kun je zien dat hij graag pronkt met zijn leuke persoonlijkheid. In dit geval past zijn haar bij zijn persoonlijkheid en laat hij zijn persoonlijke look zien.

36. Gewaagde looks

Deze rommelige Mohawk is een favoriete stijl voor mannen om na te bootsen. Dat komt omdat het zo cool is. Als het op de Mohawk-stijl aankomt, kan deze op zoveel verschillende manieren worden gestyled. Dit is een look die altijd cool zal zijn, dus probeer hem dit jaar eens uit.

37. Vers bovenop

De stijlen van Odell zijn er zeker in veel verschillende lengtes. Deze specifieke look is hoog bovenop en hij laat het rommelig achter. Deze stijlen zijn cool en zo gemakkelijk te stylen. De zijkanten zijn tot op de huid geschoren, wat de bovenkant nog meer laat zien.

38. Vetgedrukte krullen

We houden van een man die graag zijn krullen omarmt en dat is zeker het geval met Odell. Deze populaire stijl is er een die je deze zomer zou moeten uitproberen. Je blaast al je vrienden weg met deze stoere look.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *