Categories
Uncategorized

35 High Top Fade-kapsels voor 2020

Deze zomer wordt nu officieel beschouwd als de zomer van high fade haircuts. Elke man, jongen en zelfs een peuter wordt tegenwoordig gezien met het nieuwe en chique high-top fade-kapsel dat helpt bij het verslaan van de zomerse hitte en er tegelijkertijd stijlvol uitziet.

Mannen met lang haar hebben de perfecte snit gevonden om hun lange haar gewillig op te offeren. Als je ook op zoek bent naar de best geschikte fade om ook je haar op te offeren, ga dan zitten en bekijk deze topkeuzes.

Heetste High Top Fade-kapsels voor jongens

We hebben enkele van de beste vervaagde hoge kapsels voor moderne mannen samengesteld om de hele zomer door te proberen.

1. Quiff Vervagen

hoge top fade met kuif

Een kuif lijkt qua styling en uiterlijk erg op een pompadour, maar heeft minder volume in vergelijking met de pompadour. De kuif is meestal beperkt tot de voorkant van het hoofd en wordt meestal gestyled door het haar in een bepaalde beweging te borstelen.

2. Hoge kale vervaging

hoge kale vervaging voor mannen

Dit type high-top kapsel heeft een hoge fade, wat betekent dat de zijkanten en achterkant van het hoofd bijna volledig worden afgeschoren. Dit bespaart mannen onnodige stress bij het verzorgen van het haar.

3. Faux Hawk Vervagen

hoge top kaal vervagen

De hoge top fade zorgt ervoor dat het haar volledig vanaf de zijkant kan worden afgeschoren, terwijl het haar in de bovenkant van het hoofd in een driehoekige beweging wordt geknipt zodat de langere delen van het haar tot aan het voorhoofd reiken. De hoge fade geeft veel volumes aan fohawk.

4. Geschoren hoofdontwerp

High Top Fade met ontwerp

Deze lang kapsel met korte zijkanten met ontwerp is vergelijkbaar met het normale type fade-kapsels. Het enige grote verschil is dat bij deze het individu de mogelijkheid heeft om een ​​deel van zijn kale haar te stylen en te ontwerpen.

Het belangrijkste plukje haar is de bovenkant van het hoofd; of het nu recht of gekruld is, terwijl de vervaagde zijkanten en achterkant van het hoofd als een open canvas zijn voor een kapper om op je te oefenen.

5. Vervagen met Mini Dreads

dreads met hoge top vervagen

Dit type kapsel is perfect voor mannen die het natuurlijk en door de geboorte hebben gehad dreadlocks in hun haar. De high top fade met dreads heeft een simpele procedure als die van een normale fade. Deze stijlt en positioneert de dreads echter in een staande vorm zoals op de cola.

6. Mannen vlechten

Dit type vervagende kapsel op een gevlochten bovenkant geeft mannen veel opties om hun creativiteit te controleren. Omdat het opnemen van vlechten al in ons dagelijks leven voor mannen is gedaan, kan de vervaging ook worden gecombineerd met een vlecht die eindigt in een Mohawk.

7. Glad achter haar + Hoge fade

slick back high top fade

Dit hoge kapsel heeft langer haar aan de voorkant en de zijkanten zijn afgeschoren om de vervaagde look te geven. De langere lokken aan de voorkant van het hoofd worden verder gebruikt in het stylingproces. De stijlvolle gel kan worden gebruikt om de lange lokken aan de voorkant glad te strijken.

8. High Taper Afro

In tegenstelling tot de gewone afro kapselsDoor deze hoge fade kan een persoon het volume en de definitie van het haar boven op het hoofd behouden, met lange lokken die over het voorhoofd vallen. De korte lokken aan de achterkant van het hoofd gaan naadloos over in de fade.

9. Pompadour Vervagen

hoge top fade met ondersnijding

Het vervagende kapsel maakt kort haar aan de zijkanten en achterkant van het hoofd mogelijk, waarbij de ondersnijding net onder het hoofdhaar begint. Mannen die een stijlvol kort kapsel willen bereiken, moeten hiervoor kiezen.

10. Vervagen met The Part

high top fade met een part

Het meest old-school type high-top fade-kapsel, temp vervagen dat is als een basis Ivy League kapsel waar mannen voor kiezen om het gedoe van het elke dag stylen van hun haar te vermijden.

Bij dit kapsel wordt het haar heel kort geknipt en vervolgens ook met een scheidingslijn aan de zijkant geknipt. Deze lijn is zeer prominent gemaakt en helpt mannen dagen door te brengen zonder zelfs maar hun haar te stylen.

heren hallo top kapsel

heren hallo top kapsel

heren hallo top kapsel

heren hallo top kapsel

heren hallo top kapsel

Hallo Top fade-kapsel

Hallo Top fade-kapsel

Hallo Top fade-kapsel

Hallo Top fade-kapsel

Hallo Top fade-kapsel

Hallo Top fade-kapsel

Hallo Top fade-kapsel

Hallo Top fade-kapsel

Hallo Top fade-kapsel

Hallo Top fade-kapsel

Hallo Top fade-kapsel

Hallo Top fade-kapsel

Hallo Top fade-kapsel

Hallo Top fade-kapsel

Hallo Top fade-kapsel

Hallo Top fade-kapsel

Hallo Top fade-kapsel

Hallo Top fade-kapsel

Hallo Top fade-kapsel

Hallo Top fade-kapsel

Mannen die er trendy en stijlvol uit willen zien, maar niet graag verschillende stylingproducten kopen en hun haar elke dag stylen, moeten kiezen voor een van de vele high-top fade-stijlen die hierboven zijn genoemd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *