Categories
Uncategorized

3 meest trendy Pantone-kleuren voor herfst 2020 | Mode en slijtage

Elk seizoen presenteert het Pantone Colour Institute de meest modieuze kleuren die op de catwalks en in de kledingkasten van fashionista’s van over de hele wereld zullen verschijnen. De top tien ‘heldere’ tinten (die vaak erg op elkaar lijken) worden aangevuld met vier neutrale kleuren. Naast de hoofdkleur van het jaar (blauw), heeft het nog drie andere.

Amandel olie

Leatrice Eiseman, CEO van Pantone Color Institute, wijst erop dat het kleurenpalet van het nieuwe seizoen steeds meer het verlangen naar veelzijdigheid benadrukt. De tint ivoor is overigens voor het eerst niet populair: onthoud Kim Kardashian’s totale uiterlijk een paar jaar geleden.

De kleur is niet praktisch te noemen, maar trends geven ons wat vrijheid: bijvoorbeeld het kopen van een trenchcoat in deze tint van eco-leer (het is veel gemakkelijker schoon te maken dan veel stoffen).

IJzel

De grijsblauwe kleur past universeel in elke garderobe. Bekijk de meest klassieke stukken in deze tint, zoals jassen, pakken en jeans.

Natte natte sneeuw verfrist en vermindert visueel de leeftijd, zodat u het veilig rond uw gezicht kunt dragen.

Militaire olijf

Een donkere olijftint voegt brutaliteit toe aan het palet. Ontwerpers raden niet aan om camouflage te dragen, maar ze wenden zich tot het militaire thema: de schaduw ziet er bijzonder harmonieus uit in dingen met duidelijke vormen: let bijvoorbeeld op jassen met rechte en enigszins overdreven schouders of shirts gemaakt van dichte stof.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *