Categories
Uncategorized

25 Creepy Spider Makeup Ideas voor Halloween

Angst voor spinnen is een van de meest voorkomende angsten. Zelfs als je niet bang bent voor spinnen, vinden niet veel mensen ze leuk. Dat gezegd hebbende, is spinnenmake-up perfect voor Halloween. Je kunt iedereen een beetje schrikken door make-up te dragen die is geïnspireerd op de griezelige crawlies. Om je wat ideeën te geven, hebben we 25 ontwerpen voor spinnenmake-up gevonden. Er zijn enge blikken, ideeën voor illusiemake-up en meer. Neem een ​​kijkje en kijk welke enge spin je wilt zijn.

1. Enge spinmond illusie

Ten eerste hebben we deze enge mondillusie. Dus de visagist heeft haar make-up vrij eenvoudig gehouden, maar de mond ziet eruit alsof er een spin in zit. Dit is zo’n gruwelijke gedachte en de benen zien er zelfs uit dat ze eruit steken. Dit zal iedereen schrikken die bang is voor spinnen.

Enge spin mond illusie

Bron: @elisauroora

Gebruikte producten: NYX Hella Fine Eyeliner, Love Contours All-palet, Jumbo Eye Pencil in Milk and Black Bean, Brow Pencil in Taupe & Cool Neutrals-palet, Lumene Finland CC Cream in Medium, Kat Von D Lock It-poeder en Smash Box Cosmetics Studio Skin Concealer in Fair.

2. Spider Eye Makeup voor Halloween

In plaats van de mond zou je een spinillusie rond het oog kunnen creëren en hier is een coole manier om het te doen. Zoals je kunt zien, heeft ze een donkerbruine en zwarte blend op haar oog en heeft ze er spinnenpoten omheen geschilderd. Als het oog gesloten is, zal het de illusie wekken dat er een spin is maar geen oog. Het is een cool idee en er zijn online tutorials over spinnenpoten.

Spider Eye Makeup voor Halloween

Bron: @satyress

Gebruikte producten: Morphe 9A Always Golden-palet, Clinique Pretty Easy vloeibare eyeliner, Stila Glitter en Glow vloeibare oogschaduw in Kitten Karma, BG lashes in South Beach, PÜR Cosmetics Afterglow highlighter en NYX Lip Lingerie in Bedtime Flirt.

3. Zwarte en paarse make-up met witte contacten

Als je alles uit de kast wilt halen en mensen bang wilt maken, dan zou je zoiets kunnen proberen. De visagiste heeft bepaalde gebieden met paarse make-up getekend en ze heeft ook drie spinillusies gecreëerd. Een op haar oog, een op haar mond en de andere op haar lichaam. Dit is zo’n eng idee, vooral met de witte contacten. Ze ziet eruit als een spook bedekt met spinnen!

Griezelige Spider Halloween-make-up

Bron: @sinairuelas

Gebruikte producten: Jeffree Star Jawbreaker Palette, Magic Star Concealer C5, Velour Liquid Lipstick in Weirdo & Druglord, Benefit Brwvo! Conditioning Primer, Foolproof Brow Powder, Maybelline Superstay Foundation 210 en Tatti Lashes TL10.

4. Spider Queen-kostuumidee

Zie eruit als een koningin deze Halloween met deze make-up. Voor deze look heeft de kunstenaar donkere oogmake-up gebruikt met rode lipkleur. Ze heeft ook de illusie gewekt dat de spin op haar gezicht haar heeft gebeten. We houden van de witte contactlens, waardoor hij er realistisch uitziet. De look is compleet met een kroon en spinnenweb om te laten zien dat ze een spinnenkoningin is.

Spider Queen Halloween-kostuumidee

Bron: @abbyroberts

Gebruikte producten: de gewone serum foundation, NYX Highlight en Contour Palette & Fire Palette, Sugar Pill Love + & Tako, Suva Beauty Hydra Liner in Grease & Space Panda, Makeup Geek Cosmetics Bedrock Shadow, ABH Norvina Noir Shadow, Ben Nye Scab Blood, Urban Decay 24/7 Glide On Liner in Zero, Lilly Lashes Mykonos, ABH Medium Brown Dip Brow, Mac Nighmoth Liner en Buxom Cosmetics Stay The Night Babe Gloss.

5. Mooie make-up met spinnen

Vervolgens hebben we een make-upidee waardoor je er mooi maar ook eng uitziet. Zoals je kunt zien, heeft de kunstenaar prachtige oog- en lipmake-up gemaakt die je normaal gesproken zou dragen, maar ze heeft een spooktacular twist. Ze heeft spinnen op haar lichaam en gezicht geschilderd en ze heeft twee van de illusies gebruikt. Dit is een geweldig idee en het geeft je het beste van twee werelden.

Gebruikte producten: Tatti Lashes TL Mitchell 2 Lashes, Inspire Cosmetics Midnight Pressed Glitter, Sample Beauty Spectrum Palette, Maybelline Gel Liner, Too Faces Better Than Sex Mascara en Snazaroo Black, White & Red Paint.

6. Sprankelende spinnenwebmake-up

Als alle enge illusies niet jouw ding zijn, maar je wilt er toch spookachtig uitzien voor Halloween, dan is dit perfect. Deze artiest heeft prachtige sprankelende oogmake-up gemaakt met een schattig webdesign rond de ogen. De look is compleet met zwarte lipkleur en sprankelende decoratieve spinnen. Dit is een leuk en blitse make-upidee en het zal geweldig zijn voor feestjes.

7. Gruwelijke spinillusies

Dit volgende idee is een van onze favorieten omdat het zo gruwelijk en slim is! De visagist heeft spinillusies op haar oog en mond gecreëerd. Het lijkt erop dat spinnen het volledig hebben overgenomen. De zwarte contacten zien er geweldig uit omdat het ene oog op een spin lijkt terwijl het andere er super eng uitziet. Het is een vrij eenvoudige look, maar zeer effectief. We houden hiervan.

Gruwelijke spinillusies

Bron: @yadirose

Gebruikte producten: Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation in 365C, Milani Cosmetics Conceal + Perfect in 145, ABH Norvina 2 Palette, Maybelline Blackest Black Studio Gel Eyeliner, NYX Jumbo White Pencil en Look-Chic Lashes in Glam.

8. Glamoureuze oogmake-up met kleine spinnen

In plaats van een grote spin zoals in sommige andere make-uplooks, zou je een klein spinontwerp kunnen gebruiken. Hier is een cool idee. Dus voor deze look heeft de kunstenaar glamoureuze ogen gemaakt met een wit webdesign. Ze heeft ook kleine spinnetjes rondom haar oog geschilderd. Dit is een uniek, blitse en leuk make-upidee. Je zou zelfs een grote spin ergens anders kunnen schilderen om hem op de enge mama-spin te laten lijken. Hoe dan ook, je make-up ziet er spookachtig en uniek uit.

Gebruikte producten: P Louise Makeup Academy Base in 2, LA Girl Cosmetics Instinct & Untamed Palette en Suva Beauty Liners in Space Panda & Grease.

9. Zwart en neon oranje make-up

Het volgende make-upidee gebruikt meer coole illusies. Het ene oog heeft een zwart en neonoranje webdesign, terwijl het andere oog de illusie van het spinnenbeen heeft. De kunstenaar heeft ook een spin op haar mond geschilderd die er super eng uitziet. Dit is een stijlvolle en enge make-uplook en we zijn dol op de combinatie van neonoranje en zwarte kleuren. Je kunt ook een video-tutorial bekijken op de Instagram-pagina van de visagist en de link is hier.

Zwart en neon oranje spinnenmake-up

Bron: @valpham

Gebruikte producten: P Louise Makeup Academy Base Rumor 2, Morphe X James Charles Palette, Helene Cosmetics Pigment no.5, ColorPop Cosmetics Pencil Liner in Untz, Lilly Lashes Mykonos, BH Cosmetics Color Highlight Palette, NYX Liquid Black Liner, Dose Of Colors Foundation Light Medium 120 en ColorPop Ultra Blotted Lips Scenic Route.

10. Prachtige make-up met spinnen voor Halloween

Als je er deze Halloween stijlvol, mooi en spookachtig uit wilt zien, dan is dit make-upidee iets voor jou. Hier hebben we prachtige oog- en lipmake-up, compleet met spinillusies op het oog en de mond. Deze make-up geeft je het beste van twee werelden omdat je er mooi uit kunt zien maar ook kunt genieten van Halloween.

Gebruikte productenL BPerfect Cosmetics X Jah Makeup Clientele Palette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *