Categories
Uncategorized

23 olijfgroene nagels die perfect zijn voor de herfst

Dus u beslist welke kleur u vervolgens op uw nagels wilt dragen. Je denkt dat ik klassiek naakt, fel rood of mooi roze moet kiezen. Nou, waarom zou je die niet weggooien en iets nieuws proberen? Hoe zit het met olijfgroen? Olijf is een prachtige groene tint en past bij elk seizoen. Niet alleen dat, maar er kan ook een aantal fantastische nail art worden gemaakt met de kleur. Neem een ​​kijkje en kijk welke stijlvolle olijfmanicures je kunt maken. Olijf wordt hierna je nieuwe favoriete kleur!

1. Eenvoudige olijfgroene nagels

We willen beginnen met het laten zien van deze eenvoudige olijfnagels. Zoals je kunt zien, zijn de nagels kort en zijn ze geverfd in een prachtige olijfgroene tint. Zo’n mani is zo gemakkelijk te dragen en past bij iedereen. De gebruikte kleur is van OROSA en het is de schaduw Succulent. Een kleur als deze past bij alle lengtes en vormen van de nagel.

Eenvoudige olijfgroene nagels

Bron: @miasolx

2. Camo Coffin Nails

Je hoeft olijfgroen niet als blokkleur te dragen, je zou het aan nail art kunnen toevoegen. Hier is hoe je dat in stijl doet. Hier hebben we lange kistnagels. Sommige zijn nude, sommige zijn matgroen en de rest heeft camouflageprint met een olijfgroene tint. Dit is zo’n leuk en trendy nagelidee. Maak dit opnieuw of maak van de matgroene nagel ook een olijftint.

Camo Coffin Nails

Bron: @RTLnieuws

3. Glamour en unieke nagels

Vervolgens hebben we een glamour en uniek ontwerp om u te laten zien. Voor deze look hebben de meeste nagels een lichte olijfgroene tint. Er is ook een accentnagel die bedekt is met gouden glitter. Alle nagels hebben een andere kunst dan een gouden konijn en gouden stippen. Dit is een leuk en mooi ontwerp. Maak dit opnieuw of probeer alleen het olijfgroen met de gouden glitter.

4. Matte olijfkleurige doodskistnagels

Als je op zoek bent naar gedurfde en opvallende nagels, dan is deze mani iets voor jou. Hier hebben we lange kistnagels. Sommige zijn mat olijfgroen en de rest is anders. Twee nagels hebben een vederachtig ontwerp, terwijl de andere naakt zijn met chevron-kunst. Sommige nagels hebben ook strass steentjes. Dit is een prachtig nageldesign en je kunt een soortgelijke look nabootsen met nagelsjablonen.

5. Botanische Nail Art met strass steentjes

Het volgende nagelidee bevat prachtige botanische kunst. De nagels hebben dus de vorm van een lange kist. De meeste zijn olijfgroen en de ene is goud en sprankelend. De nagels zijn voorzien van trendy kunst, waaronder een zwart botanisch patroon en strass steentjes. Dit is een prachtige mani en het bladpatroon kan worden nagemaakt met een sjabloon. Probeer de hele look of gebruik slechts een of twee ontwerpen op alle nagels.

6. Matte olijfnagels met bladgoud

Vervolgens hebben we een eenvoudig maar glamoureus nageldesign om je te laten zien. Voor deze look zijn de nagels lang met de vorm van een kist en zijn twee van de nagels geverfd in een donkere olijfgroene tint. Accentnagels zijn versierd met bladgoud en bladgoud. We houden van dit idee en de goudfolie is prachtig, maar niet overdreven. U kunt goudfolies online kopen en er zijn veel tutorials over hoe u ze kunt toepassen.

Matte olijfnagels met bladgoud

Bron: @RTLnieuws

7. Kort botanisch nageldesign

Op zoek naar korte en artistieke nagels? Kijk hier dan eens naar. Deze nagels hebben een stijlvolle, matte olijfgroene tint. Twee van de nagels zijn versierd met sprankelende zwarte botanische bladeren, terwijl een nagel aan elke hand is versierd met een vleugje glitter rond de nagelriem. De botanische kunst ziet er trendy en modern uit terwijl de glitter wat bling toevoegt. Dit is een leuke mani en het is geweldig voor degenen die graag opvallen met hun korte nagels.

Korte olijfgroene nagels

Bron: @nail_sunny

8. Roze en olijfgroene botanische nagels

Dit volgende nageldesign is een van onze favorieten! Hier hebben we prachtige nagels die olijfgroen of lichtroze zijn. Sommige nagels zijn versierd met botanische kunst zoals bloemen. We houden van de kleurencombinatie, het roze en groen is prachtig. Terwijl de kunst er tropisch en mooi uitziet. Dit is een leuk en elegant ontwerp en het is perfect voor de lente en zomer.

9. Duidelijke nagels met olijfkleur en goudfolie

Je kunt olijfgroen gebruiken met verschillende tinten groen en hier is een mooie manier voor. Deze mani heeft heldere stiletto-nagels en elk heeft willekeurige secties van groene kleur en goudfolie. We houden hiervan omdat het een glamoureus, trendy en modern ontwerp creëert. Het lichtere groen met de donkere olijf ziet er geweldig uit.

10. Stijlvolle nagels met patronen

Als je van kortere nagels of nagelkunst met patronen houdt, dan moet je deze mani zien. Zoals je kunt zien, zijn de nagels korter en zijn sommige nagels groen en sprankelend, terwijl de andere een mooi patroon hebben. Dit is een schattig en gedurfd ontwerp dat bij iedereen past. Olive Tree, Forest Delight, Africa 09, Top Coat & a Crystal Clear Stamper van MoYou London werden gebruikt, evenals Cactus van Picture Polish.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *