Categories
Uncategorized

23 beste make-upideeën voor engelen voor Halloween

Engelmake-up en kostuums zijn een van de klassiekers voor Halloween. Daar zijn veel redenen voor, waaronder dat je er glamoureus uit kunt zien, maar je kunt verkleden voor Halloween en engelen kunnen er ook behoorlijk griezelig uitzien, vooral de gevallenen. Dus vandaag hebben we 23 make-upideeën voor engelen om je te laten zien en we hebben blitse engelen, illusies en zelfs enkele enge make-uplooks voor donkere engelen. Neem een ​​kijkje en beslis of je engelachtig of duivels wilt zijn.

1. White Angel Makeup Look

Als eerste hebben we deze trendy engel. Alles aan deze look is geweldig, van de outfit tot de make-up. Voor de make-up heeft ze een sprankelende zilveren en grijze oogschaduwmix samen met een zachte lipkleur en de look is compleet met zilveren glitter op het gezicht. Dit is een mooi make-upidee en je ziet eruit als een engel met stijl.

White Angel Makeup Look

Bron: @olmostbaby

2. Angel Wing Eyeliner

Als je niet helemaal uit wilt gaan met je engelenmake-up, dan zou je zoiets als dit kunnen proberen. Hier hebben we angel wing eyeliner. De kunstenares heeft nude tinten op het ooglid gebruikt en ze heeft een wit engelenvleugelontwerp gemaakt waar een klassieke eyeliner-flick naartoe zou gaan. We houden van dit idee omdat het eenvoudig en verbluffend is. Je hebt een witte vloeibare eyeliner nodig om deze look te creëren.

3. Griezelige maar geweldige Angel Makeup

Dit volgende make-upidee is perfect voor liefhebbers van Halloween en verkleden. Hier hebben we een make-upontwerp dat een beetje griezelig maar geweldig is. Ze heeft een zilverkleurig gezicht, wimpers en wenkbrauwen. Terwijl het gezicht is versierd met strass steentjes en ze witte contacten draagt. Dit lijkt meer op een bovennatuurlijke engel of misschien op een engelenbeeld. Het is een geweldige look die zal verbazen op Halloween-feestjes.

4. Black Angel-make-up

Omdat het Halloween is, wil je misschien een meer enge route inslaan en in plaats daarvan zwarte engelmake-up kiezen. Als je dat doet, dan is dit perfect. Voor deze look heeft de kunstenaar zwarte lipkleur en eyeliner gebruikt. De make-up is compleet met zwarte druppels en contactlenzen. Dit is een enge make-uplook die perfect is voor Halloween. Maak de look af met zwarte vleugels en een zwarte outfit en je bent klaar om te gaan.

5. Angel and Devil Eye Makeup

Op zoek naar een leuke en unieke makeup look? Als dat zo is, bekijk dit dan eens. Een oog heeft een engelenontwerp terwijl het andere rood is als een duivel. Dit is zo’n leuk idee voor engelenmake-up voor Halloween. Maak dit opnieuw of je kunt aan beide kanten engelachtig zijn. Hoe dan ook, je ziet er schattig en griezelig uit.

Angel and Devil Eye Makeup

Bron: @debra_jenn

Gebruikte producten: Jeffree Star Blue Blood & Jawbreaker-paletten, Suva Beauty Hydra Liner in Space Panda, Mehron Makeup Paradise AQ Face Paint Palette, Sigma Beauty Gel Liner in Wicked en Karity Lashes in Cosette en IL MAKIAGE Icon Mascara.

6. Idee voor engelachtige make-up

Vervolgens hebben we een engelachtige make-uplook om je te laten zien. Zoals je kunt zien, heeft ze engelenvleugels op haar ogen met neutrale oogschaduw en zachte lipkleur. De make-up is compleet met een wolkendesign op haar gezicht. We houden hiervan omdat het ons aan de hemel doet denken. Het is een mooi make-upidee en het zal er voor iedereen geweldig uitzien.

7. Half Angel Half Devil Makeup

Als je van de engel houdt en duivel make-up ideeën, dan moet je dit zien. Door deze make-up zie je er aan de ene kant uit als een heilige en aan de andere kant als een zondaar. De engelachtige kant is licht en mooi, terwijl de duivelse kant rood, donker en griezelig is. Het is een supercool make-upidee en het is perfect voor Halloween.

Gebruikte producten: ColorPop Cosmetics BFF Mascara in Little White Lie & Super Shock Cheek Matte Blush in Sugar Coated, CATRICE HD Coverage Foundation in Golden Beige, Mehron Makeup Paradise AQ Palette, Morphe x James Charles Artistry Palette, Spoiled Lip Cosmetics Liquid Lipstick in Peaches en Tatti Lashes in TL3.

8. Regenboogengel

De volgende engel is meer een unieke versie. Hier hebben we een regenboogengel. Dit is oorspronkelijk gemaakt voor Pride, maar je kunt inspiratie halen uit het idee en het gebruiken voor Halloween. Zoals je kunt zien, heeft deze engel de heldere en lichte make-up achterwege gelaten en in plaats daarvan gekozen voor regenboogkleuren op haar huid. Terwijl haar wenkbrauwen sprankelen en ze witte engelenvleugels op haar ogen heeft. Dit is een mooie en ongebruikelijke engel en kan voor elk Halloween-evenement worden gedragen.

9. Sprankelende make-up met een aureool

Als je niet alles uit de kast wilt halen en een meer ingehouden engelenlook wilt, dan kan dit perfect zijn. Dit zijn slechts engelenogen. Ze heeft dus een neutrale tint op het ooglid, compleet met een witte engelvleugelvoering en een beetje glitter. De make-up is compleet met een kleine halo boven de wenkbrauw. Dit is zo schattig en het ziet er geweldig uit met een halo en engelenvleugels.

Sprankelende make-up met een aureool

Bron: @RTLnieuws

10. Duivelse en engelachtige make-up

Vervolgens hebben we nog een halve en halve blik. Deze kunstenaar heeft het laten lijken alsof ze een engelengezicht heeft, maar met de illusie dat er een duivel onder zit. Ze heeft de illusie gecreëerd dat de engelenhuid is losgelaten om haar donkere kant te onthullen. Het is een griezelig make-upidee en het zal iedereen schrikken.

Duivelse en engelachtige Halloween-make-up

Bron: @wijbenn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *