Categories
Uncategorized

21 Bat Makeup-ideeën voor Halloween 2020

Halloween is niet compleet zonder vleermuisdecor. Maar waarom voeg je dit jaar niet de klassieke en griezelige wezens toe aan je Halloween-make-up ?! Je kunt zoveel enge of schattige looks creëren en er zijn zoveel unieke make-upontwerpen die kunnen worden gemaakt. Om je te laten zien hoe spooktaculaire vleermuismake-up kan zijn, hebben we 23 van de beste looks voor Halloween. We hebben illusies, vampiervleermuizen, make-upideeën voor glamour en meer. Dus kijk eens, er is voor iedereen wel een Halloween-vleermuis.

1. Griezelige vleermuismake-up

Ten eerste hebben we deze griezelige vleermuismake-up. Ze heeft vleermuisvleugel eyeliner gemaakt en ze heeft zwarte lippen met kleine witte driehoekjes die op tanden lijken. Dit is een leuk en schattig idee dat perfect is voor Halloween. Er zijn online tutorials voor vleermuisvleugel eyeliner, dus je kunt deze look zelf proberen.

Griezelige vleermuismake-up

Bron: @_katrijn

2. Vleermuisgezichtsmake-up

Dit volgende idee is een van onze favorieten omdat het zo’n coole illusie heeft. Ze heeft eenvoudige make-up, maar ze heeft over haar hele gezicht vleermuizen geschilderd. Een vleermuis creëert een illusie op haar mond, maar het is degene op haar oog waar we van houden. Als haar oog gesloten is, ziet het eruit als een vleermuisgrot met kleine ogen die naar je kijken. Dit is zo’n uniek en geweldig idee.

3. Griezelige make-up op de lippen

Op zoek naar iets griezeligs? Kijk hier dan eens naar. Voor deze look heeft ze donkere smokey eyes en het vleermuisontwerp zit op haar lippen. Haar lippen zijn zwart geverfd en er zijn vleermuizen omheen. Dus de vleermuizen zien eruit alsof ze uit haar mond vliegen. Dit is een eenvoudig maar spookachtig idee en het is perfect voor degenen die iets anders willen proberen.

Griezelige vleermuismake-up op de lippen

Bron: @ jolanda42

4. Vleermuisgezicht en lichaamsmake-up

Als je deze Halloween echt een spookachtig statement wilt maken, dan is dit make-upidee perfect. De kunstenaar heeft klassieke oranje en paarse Halloween-kleuren gebruikt. Daarna heeft ze vleermuizen op haar gezicht en lichaam geschilderd, maar sommige van de vleermuizen zijn kaart waardoor ze een 3D-effect hebben. Dit is zo’n gaaf idee en je zult zeker opvallen!

Vleermuisgezicht en lichaamsmake-up

Bron: @minniemcgee

Gebruikte producten: Morphe 35O3 Palette, Kat Von D Tropper Liner, Lime Crime Velvetines Lip Liner in Magic & Poison Cherry Wet Cherry Lipsgloss, Jeffree Star You. Beter. Work Velour vloeibare lippenstift, ABH Brow Pomade in Soft Brown & Clear Brow Gel, Peaches Makeup Eyelashes, Milani Cosmetics Conceal and Perfect foundation en Mac Soft and Gentle highlighter.

5. Glamour make-up met vleermuizen

Het volgende make-upidee is perfect voor degenen die er tegelijkertijd glamour en griezelig uit willen zien. De kunstenaar heeft een rijke rode lipkleur gebruikt en ze heeft deze gecombineerd met gedurfde zwarte eyeliner. Deze look is compleet met kleine vleermuizen die op het gezicht zijn geverfd. De lipkleur en eyeliner zien er mooi en stijlvol uit terwijl de vleermuizen Halloween vieren.

6. Uniek vleermuismake-upontwerp

Misschien wil je iets unieks proberen? Dan is dit perfect voor jou. Voor deze look heeft de visagist een grote vleermuis op haar gezicht geschilderd. De vleermuis omringt de ogen zodat het er bijna uitziet als een griezelig maskerademasker. Dit is zo’n gaaf idee, je zou zelfs vampiertanden kunnen dragen met de make-up. Maak dit opnieuw of probeer de klassieke zwarte vleermuis.

Uniek vleermuismake-upontwerp

Bron: @sareeeb

Gebruikte producten: SUVA Beauty Hydraliner in Scrunchie, Morphe 35b Palette en DiamondFX Black and White Face Paint.

7. Lip illusie

Vervolgens hebben we nog een coole illusie om je te laten zien. Hier hebben we de eyeliner van de vleermuisvleugel en de illusie is op haar lippen. Haar lippen zijn zwart geverfd, maar er is een naaktgedeelte in de vorm van een vleermuis. Naast het naaktgedeelte zijn er vliegende vleermuizen. Dus het lijkt erop dat de vleermuizen op haar lippen zaten en nu zijn ze wakker geworden en zijn ze weggevlogen. Dit is een uniek en griezelig idee.

Lip Bat Illusion voor Halloween

Bron: @kerena_ve

8. Vleermuizen en de maskerade

Dit volgende idee is uniek en het is geweldig als je je vleermuismake-up een vampier-twist wilt geven. Voor deze look heeft de kunstenaar een elegant gemaskerd masker gemaakt, compleet met strass steentjes. Ze heeft ook rode lippen met paarse oogmake-up. Deze look is afgewerkt met kleine vleermuizen die op haar lichaam zijn geverfd. Het is zo’n cool idee omdat ze er prachtig uitziet, maar de vleermuizen geven haar een vampiervibe. Je kunt dit opnieuw creëren of meer vleermuizen toevoegen, misschien op het gezicht. We denken dat giftanden deze look perfect zouden voltooien!

9. Stijlvolle oogmake-up met vleermuizen

Ben je dol op de spookachtige en stijlvolle make-upideeën? Kijk hier dan eens naar. Deze keer hebben we een zeer donkere lipkleur gedragen met een klassieke zwarte voering. Het gebied rond het oog bevat ook kleine zwarte vleermuizen. Dit is een subtielere en meer trendy manier om vleermuizen te dragen. Het is geweldig voor degenen die er glamour uit willen zien, maar zich ook willen verkleden voor Halloween.

10. Griezelige Halloween-vleermuismake-up

Als je iets engs wilt, bekijk dit dan eens! De visagist heeft donkere oogmake-up gemaakt met een rode kleur die lijkt op bloed op de onderste wimperlijn. Ze heeft ook een grote en spookachtige vleermuis op haar mond geschilderd die eruitziet als een vampier. Dit is zo’n geweldig idee voor Halloween-make-up en we houden van het vampierelement.

Griezelige Halloween-vleermuismake-up

Bron: @RTLnieuws

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *