Categories
Uncategorized

18 chique pony-kapsels voor lang haar

Als je lang haar hebt, je typische kapsels verveelt, maar geen zin hebt om het te knippen, probeer dan je look te veranderen met Bangs Hairstyles. De reden waarom Bangs Hairstyles vaak een slechte reputatie krijgen, is dat mensen worstelen met wat voor soort pony ze zouden moeten krijgen!

Dit artikel gaat in op pony-kapsels die chic zijn en voor lang haar. Als het op pony-kapsels aankomt, zijn er zoveel verschillende richtingen die je ermee kunt doen. Ongeacht welke stijl je uiteindelijk kiest, pony-kapsels (ongeacht of je kort of lang haar hebt) voegen een frisheid toe aan je look en geven je haar tonnen volume.

Nu, met dat alles gezegd zijnde, kijk hieronder eens naar de volgende 18 Chic Bang-kapsels voor lang haar:

1. Lange snit met gevederde en gemarkeerde uiteinden:

Als je op zoek bent naar pony-kapsels die mooi, flirterig en perfect zijn voor de zomer, overweeg dan om te kiezen voor de lange snit met gevederde en gemarkeerde uiteinden. Jongens zullen je snel bekijken, want de omlijstende pony van deze look zal je ogen meer accentueren.

18 chique pony-kapsels voor lang haar

2. Gevederde pony:

Gevederde pony is een van de meest populaire en trendy pony-kapsels aller tijden. Het is een langer soort gordijnpony en deze look brengt je terug naar de jaren 70. Een gevederde pony kan zowel opzij geschoven als in het midden worden gedragen.

18 chique pony-kapsels voor lang haar

3. Asymmetrische pony:

Asymmetrische pony is weer zo’n pony-haarstijl die perfect is voor fashionista’s en trendsetters! Deze pony valt op door zijn rechte, schokkerige stijl. Bovendien geeft de ongelijke trim voor deze asymmetrische pony de boodschap dat het je niet kan schelen perfect en correct te zijn.

18 chique pony-kapsels voor lang haar

4. Een pony met een gordijn:

Van alle Bangs Hairstyles die in dit artikel worden genoemd, is de Curtain-Parted Bangs het kapsel dat bij je past als je iets meer moeiteloos en iets minder perfect wilt. Voor degenen onder u met lang en slank haar, voegt Curtain-Parted Bangs een vleugje retro-stijl glamour toe aan uw nieuwe look.

18 chique pony-kapsels voor lang haar

5. Shattered Bronde Shag met pony:

Weet u niet wat Bronde is? Het is een tint ergens tussen blond en bruin die haarstylisten kunnen creëren via de balayage-techniek. De Shattered Bronte Shag with Bangs is chic en vol textuur. Vertrouw me, je zult met deze look je vingers door je haar halen!

18 chique pony-kapsels voor lang haar

6. Dramatische lange brunette shag met golven:

The Dramatic Long Brunette Shag with Waves is een van de Bangs Hairstyles die ten zeerste wordt aanbevolen voor jullie brunettes die er zijn! Het toevoegen van een aantal kortere lagen zal je toch al lange gelaagde haar met pony naar een hoger niveau tillen.

Deze korte en uitgedunde pony kan los over je voorhoofd worden gedragen voor een meer ontspannen look. Je kunt ze weer vastpinnen als je een avondje uit gaat.

18 chique pony-kapsels voor lang haar

7. Schattige en terughoudende pony met ongelijke uiteinden:

Hoewel schattige en terughoudende pony’s met ongelijke uiteinden bedoeld zijn om opzettelijk onvolmaakt te lijken, is het een van die pony-haarstijlen die in je dagelijks leven vrij weinig onderhoud vergen. Een schattige en bedeesde pony met ongelijke uiteinden combineert ongelijke lengtes met geknipt, gelaagd haar, wat resulteert in een onzorgvuldige, maar stijlvolle look. Het is ook een van die Bangs-kapsels waardoor je gezicht er een paar jaar jonger uitziet.

18 chique pony-kapsels voor lang haar

8. Baby pony:

Een andere een van de meest populaire pony-haarstijlen aller tijden is Baby Bangs! Deze korte, schokkerige pony was een favoriet van filmster Audrey Hepburn. Ook al is het een van die ponykapsels die regelmatig moeten worden getrimd, Baby Bangs is het absoluut waard.

18 chique pony-kapsels voor lang haar

9. Pony aan de voorkant:

Front Bangs behoren tot de meest klassieke Bangs-kapsels waardoor je er super schattig, jong en klaar voor alledaagse avonturen uitziet! Dit kapsel werd gepopulariseerd door actrice Zooey Deschanel. De voorste pony wordt recht over het voorhoofd geborsteld en daar achtergelaten zonder enige vorm van laagvorming of vermenging.

18 chique pony-kapsels voor lang haar

10. Gekartelde pony:

Deze look is een van die pony-kapsels die perfect geschikt is voor degenen die een statement willen maken met hun haar. De gekartelde pony wordt in een rechte lijn geknipt die het voorhoofd benadrukt en de aandacht vestigt op de ogen en jukbeenderen.

Als je van alle Bangs Hairstyles die in dit artikel worden genoemd, besluit dat de Jagged Bangs de look is die je wilt proberen, zorg er dan voor dat je ze met veel zelfvertrouwen en pit rockt!

18 chique pony-kapsels voor lang haar

11. Stompe pony:

Stompe pony is de perfecte look voor iedereen met glad, steil haar of een sterke voorliefde voor stijltangen. Het is een van die ponykapsels waardoor het haar van een vrouw er zowel edgy als slank uitziet!

18 chique pony-kapsels voor lang haar

12. Scherpe oogborstelende pony:

Dit kapsel geeft mysterieuze en unieke vibes af.

18 chique pony-kapsels voor lang haar

Zie ook

13. Moderne Brigitte Bardot:

Deze look valt onder de categorie van sexy pony-kapsels voor lang haar en bestaat uit een dikke pony met volumineuze lagen gekruld tot een groot, veerkrachtig kapsel of rond geborsteld.

Met deze look kun je een moderne versie van stijlicoon Brigette Bardot channelen. Als je met dit kapsel voor een rocker-chique uitstraling wilt gaan, verf je haar dan in een effen zwarte kleur.

18 chique pony-kapsels voor lang haar

14. Side Swoop Bangs:

Deze lange, ronde pony is een zachte manier om je gezicht te ordenen zonder je te verplichten aan het stijlonderhoud dat hoort bij een volle pony voor het voorhoofd. Hier is een advies: Side Swoop Bangs is een van die pony-kapsels die je een fles droge shampoo in je tas moet bewaren voor het geval ze overdag zwaar of vettig worden.

18 chique pony-kapsels voor lang haar

15. Clip-in pony:

Als je nog niet klaar bent om je haar te knippen of aarzelt over pony-haarstijlen, kun je eerst experimenteren met deze clip-in pony! Zorg ervoor dat u er een krijgt die op natuurlijke wijze in uw haarkleur passen.

18 chique pony-kapsels voor lang haar

16. Micro-pony:

Van alle Bangs-kapsels voor lang haar is Micro Bangs een uitstekende stijl om bij te dragen als je iets wilt dat tegelijkertijd modern en retro is. Micro Bangs stopt slechts een centimeter voor je wenkbrauwen. Voor degenen onder jullie met extra lang haar, Micro Bangs zien er super chic en opvallend uit!

18 chique pony-kapsels voor lang haar

17. Schokkerig recht tegenover pony:

Choppy Straight Across Bangs is een van de vele ponykapsels die geschikt zijn voor vrouwen van alle leeftijden! Dit kapsel werkt alleen goed met steil en licht golvend haar. Het is jong, hip en vereist niet veel styling.

18 chique pony-kapsels voor lang haar

18. Zijgevechte pony:

Als je aarzelt over Bangs Hairstyles, ga dan voor Side-Swept Bangs. Ze kunnen opzij worden geduwd of achter je oren worden gestopt. Een zijgevechte pony is lang, gelaagd en supergemakkelijk om uit te groeien als je besluit dat pony-haarstijlen niet voor jou werken.

18 chique pony-kapsels voor lang haar

Welke van deze chique pony-kapsels voor lang haar wil je hebben voor een make-over? Laat ons weten welke (en) hieronder in de comments-sectie!

Bron uitgelichte afbeelding: https://glowsly.com/long-haircuts-with-bangs/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *