Categories
Uncategorized

15 virtuele afstudeerkapsels om er mooi uit te zien AF

Virtueel afstuderen is hier en er is nog nooit een belangrijker moment geweest om er zo fantastisch mogelijk uit te zien. Je hebt het verdient! Nu moet je de laatste hindernis nemen: hoe je je haar kunt stylen onder een maatkapje. Hier zijn vijftien looks om je te inspireren voor je fotoshoot na de ceremonie.

Lange golvende lokken

Niets is zo stijlvol voor het meest stijlvolle evenement ooit: virtuele afstuderen. Deze frisse, lange golven geven volume aan je haar terwijl ze pronken met de prachtige lengte en het harde werk. Deze look vereist misschien wat geduld, maar ach, doe het voor de gram. Voeg kleur toe met subtiele highlights die je look opvrolijken. Als je niet van nature golvend of krullend haar hebt, kun je de look nabootsen met een krultang of zelfs een stijltang.

15 virtuele afstudeerkapsels om er mooi uit te zien AF

Strakke Bob

Durf kort te gaan met deze slanke, halflange stompe bob. De bunt-cut geeft je een edgy vibe en houdt tegelijkertijd het haar uit je nek. Voor virtuele afstudeerders die in het voorjaar plaatsvinden, is dat een behoorlijk slim idee. Als je haar niet van nature steil is, is dat geweldig! Golvend haar of krullen verzachten deze look en creëren een meer pittige look.

15 virtuele afstudeerkapsels om er mooi uit te zien AF

Accent vlecht

Accentvlechten zijn een snelle en gemakkelijke manier om zonder veel moeite een beetje flair en glans aan je look toe te voegen. Deze kleine “mini” -vlechten zijn een trendy manier om hoedenhaar te vermijden (zoals het soort dat bij een afstudeerpet wordt geleverd). Laat je niet intimideren door hoe ingewikkeld ze eruitzien – de vlecht met drie weefsels die de meeste vlechten nodig hebben, wordt in een oogwenk spiergeheugen.

15 virtuele afstudeerkapsels om er mooi uit te zien AF

Kroon vlecht

De meest verfijnde vlecht in het boek, een kroonvlecht, zal je look verbeteren, zodat je straalt van verfijning en romantiek. Het is gemakkelijk om je pet op deze omwikkelbare vlecht te spelden. Steek gewoon een paar haarspeldjes tussen de weefsels en het past als een handschoen. Als je fijn haar hebt, gebruik dan droogshampoo of een stylingproduct met textuur om het wat grip te geven. Het zal gemakkelijker zijn om te vlechten.

15 virtuele afstudeerkapsels om er mooi uit te zien AF

Zijwaartse pony

Een pony is een gewaagde en gewaagde keuze die zich terugbetaalt in sexiness en zelfvertrouwen. In tegenstelling tot een schokkerige pony is deze pony zacht, flirterig en leuk. Omdat er geen schaar bij betrokken is, behoudt het uw natuurlijke lengte en zorgt het voor een dramatische verandering in stijl. Voor dun haar kan volumizer een lange weg banen om die schokkerige pony een volle, gedurfde look te geven.

15 virtuele afstudeerkapsels om er mooi uit te zien AF

Retro glamour

Deze golven van Jessica Rabbit zijn prachtig, strak en glamoureus. Dit is de perfecte stijl als je van plan bent om de glitter en glamour te verhogen bij je virtuele afstuderen. Het begint met een zwaar zijdeel, haarkrulspelden en veel haarsprays. Een stevige mousse die op de lengte van je haar wordt aangebracht, zorgt ervoor dat alles goed blijft zitten.

15 virtuele afstudeerkapsels om er mooi uit te zien AF

Gedraaid laag broodje

Een laag knotje houdt je haar de hele dag fris en beschermd en houdt je tegelijkertijd koel. Het is een doorleefde maar elegante sfeer, romantisch en toch stijlvol. De manier waarop hij net boven je nek rust, geeft je voldoende ruimte langs de kruin om je pet vast te spelden zonder dat hij samenklontert of er rommelig uitziet. Instructies omvatten bobby-pinnen en veel geduld.

15 virtuele afstudeerkapsels om er mooi uit te zien AF

Natuurlijke krullen

Omarm je natuurlijke look door die krullen naar buiten te laten komen en te feesten! Natuurlijk haar heeft meer volume dan fijn haar, wat betekent dat wanneer het zonder hitteschade en extensions de lucht kan raken, het bloeit als een grote, donzige bloem. Leren hoe je natuurlijk haar moet verzorgen en stylen, loont door wat vrije tijd van je routine te halen.

15 virtuele afstudeerkapsels om er mooi uit te zien AF

Bow Krullen

Ja, er is een volwassen manier om strikken te dragen en het is fantastisch. Het is niet alleen schattig, maar het is ook een verfijnd accessoire om de gedenkwaardige gelegenheid, die je virtuele afstuderen is, te benadrukken. Draag deze girly, preppy twist over fijne ringetjeskrullen of glanzende golven. Graduaties vinden meestal plaats in de lente, wat een goed moment is om kleurrijke, grillige stijlaccessoires zoals linten of strikken te dragen.

15 virtuele afstudeerkapsels om er mooi uit te zien AF

Rommelige strandgolven

Dit sexy, warrige kapsel is benijdenswaardig voor degenen die het op wonderbaarlijke wijze kunnen bereiken. Het is eenvoudig, moeiteloos en eerlijk gezegd, wie wil er niet uitzien als een oceaangodin die één is met de golven? Je krultang doet hier het meeste werk. De sleutel is om de krullen te ontspannen nadat je ze hebt voltooid, zodat ze meer een golvende vorm aannemen. De laatste stap is plagen, plagen, plagen.

15 virtuele afstudeerkapsels om er mooi uit te zien AF

Zie ook

Double Bubble-paardenstaart

Als je ervan houdt om op te vallen in een menigte, dan heb je misschien al bubble-paardenstaarten geprobeerd. Zo niet, dan is dit het juiste moment. Deze look vereist veel minder inspanning dan het lijkt, wat een enorm voordeel is als je er als een professional uitziet. In wezen gebruikt een bubbel paardenstaart talloze elastische banden om geplaagde, kroezige ‘bubbels’ langs de staart te creëren. Het is niet alleen schattig, maar ook opvallend.

15 virtuele afstudeerkapsels om er mooi uit te zien AF

Godin Wrap Bun

Deze koninginachtige look is een simpele draai met twee weefpatronen in plaats van drie die in een laag knotje worden gewikkeld. Deze stevige, jumbo-vlechtstijl is beschermend, chic en flirterig. De wendingen zijn aanzienlijk eenvoudiger en gemakkelijker dan een normale vlecht, aangezien de meeste vlechten drie weefsels gebruiken en de wendingen slechts twee nodig hebben. De twee strengen creëren een touwvlechteffect dat volumineus en mooi is.

15 virtuele afstudeerkapsels om er mooi uit te zien AF

Gepest laaggewikkelde pony

De paardenstaart is een oudje, maar een goldie omdat het zo veelzijdig is en dramatische stijlen zoals deze kan creëren – een onberispelijke, mollige paardenstaart. Dit is geweldig als je niet geïnteresseerd bent om super ingewikkeld te worden met je haar. Deze stijl klaart de klus en ziet er net zo fantastisch uit als alle andere. Je kunt de paardenstaart voldoende bewerken om hem een ​​sexy poef te geven of de uiteinden krullen met je stijltang voor een lieverdje.

15 virtuele afstudeerkapsels om er mooi uit te zien AF

Lange zijvlecht

Dit is een stijl die je koel houdt door je haar opzij te gooien en er tegelijkertijd super schattig uit te zien. Trouwens, er gaat niets boven een gemakkelijke vlecht om een ​​romantisch, dramatisch effect op je haar te creëren. De look-to-the-side look is geduldig geweven in drie delen en vastgezet met elastische banden. Haarelastieken zonder haken zoals Blax-banden werken hier goed.

15 virtuele afstudeerkapsels om er mooi uit te zien AF

Romantische warrige Bob

Een rommelige bob is cool, edgy, romantisch en komt goed tot zijn recht onder een knusse pet. De bedhead-afwerking laat een zwoele sfeer op een leuke, verleidelijke manier de arena binnenkomen. Het creëren van een warrige look is gemakkelijk te doen met textuurspray en volumemousse voordat je deze uitblaast, dus het resultaat is een rommelige, door de wind geblazen look.

15 virtuele afstudeerkapsels om er mooi uit te zien AF

Hoe gaat je virtuele afstuderen eruit zien? Kleed je je netjes of juist af? Deel hieronder!

Bron van uitgelichte afbeelding: https://www.pinterest.com/pin/362821313725903118/
mm

Aziza Acheson

Hoi! Ik ben een schrijver en stagiair voor de blogsite society19. Ik behandel onderwerpen als actuele trends, horoscoopadvies en waarom Command Hooks de beste huisuitvinding ter wereld zijn (sponsor mij, Command!). Als ik niet op zoek ben naar rare koffiemokken voor mijn verzameling, kun je me meestal vinden op https://www.instagram.com/luree2. Als je mijn spullen leuk vindt, wees dan niet verlegen! Laat een reactie achter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *