Categories
Uncategorized

15 Taper Fade Cuts voor heren

Voor alle studmuffins die er zijn, deze kapsels zijn speciaal voor jou. Voeg een interessante twist toe aan je kapsel met taps toelopende fade-coupes voor mannen. Ga trendy met deze vervagende kapsels die uw gelaatstrekken verbeteren en een zijontwerp hebben.

15 Taper Fade Cuts voor heren

1.) Gedeeltelijke Caesar Tape Fade

Gedeeltelijke Caesar-tape-fade voor mannen is een van de taper-fade-cuts voor mannen. Het is een combinatie van de twee kapsels. Het kapsel ziet er het beste uit als je het combineert met halve Caesar en de halve tape vervaagt. Probeer deze debonaire look als je niet van veel hoofdhaar houdt.

gedeeltelijke caesar taper fade cuts voor mannen

2.) Choppy Taper Fade

Als je dik haar hebt en wat volume van het haar wilt verminderen, is schokkerige taper fade een goede optie voor jou. Choppy taper fade is een van de tapes fade cut voor mannen. Het kapsel ziet er energiek uit op dik haar. Het is het meest geschikt voor een koelere huidtint. Je kunt je look ook vergroten door je haartextuur te verbeteren met pommade of haargel.

schokkerig taper fade taper fade cuts voor mannen

3.) Flipped Taper Fade

De omgedraaide taper fade is een van de taper fade-cuts voor mannen. Bij dit kapsel is de lengte kort, maar als je wilt dat je kapsel langer meegaat, probeer dan een glad achterover gekamd kapsel. Het kapsel is het beste voor alle studmuffins die er zijn. U kunt ook gaan voor oorpiercings die volledig zichtbaar zijn.

omgedraaide taper fade taper fade snitten voor mannen

4.) Gelaagde tape vervagen

Layered tape fade is een van de taper fade cuts voor mannen. Als je dimensie en diepte aan je kapsel wilt toevoegen, probeer dan gelaagde tape-fade. Het geeft je een volledig vollere look en vergroot ook je krullende patronen. Het is vooral geschikt voor ronde, ovale en vierkante gezichtsvormen.

gelaagde vervagende, taps toelopende vervagende snitten voor mannen

5.) Taper Fade en Handle Bar Moustache

Taper fade en een stuursnor zijn een van de onstuimige taper fade cuts voor mannen. In dit kapsel is de gedeeltelijke pompadour niet zo volumineus en hoog als een volle pompadour, waardoor het een perfect kapsel voor mannen is. Het kapsel is het beste voor alle beefcakes waarmee je graag experimenteert met haar.

taper fade met handvat snorren taper fade cuts voor mannen

6.) Taper Fade met natuurlijk haar

Taper fade met natuurlijk haar ziet er het beste uit bij zwarte mannen omdat ze een natuurlijke geweldige textuur hebben. Het is een van de taps toelopende vervagende snit voor mannen. Zoals de zwarte mannen altijd proberen om de gedurfde en sportieve look te hebben. Om de look te vergroten, probeer dit kapsel met kastanjebruine haarkleur die er interessant uitziet op funky krullen.

taper fade met natuurlijke haar taper fade cuts voor mannen

7.) Asymmetrische Taper Fade

Asymmetrische taper fade is een van de taper fade cut voor mannen. In dit kapsel ziet het zijgedeelte er schattig uit en voegen ze allemaal interesse toe aan de algehele look. Het is het meest geschikt voor een lichte huidskleur. Probeer deze nette en strakke look met asymmetrische taper fade.

asymmetrische taper fade taper fade cuts voor mannen

8.) High Top Taper Fade

High-top tape fade is een van de taper fade-cut voor mannen. Het is trendy hiphop-kapsel uit de jaren 90. In dit kapsel wordt de high top fade gecombineerd met een nette fade cut. Het kapsel past meestal bij alle gezichtsvormen. Zelfs mollige jongens kunnen deze look ook proberen. Probeer dit kapsel met coole overhemden en jeans.

Hoge taps toelopende vervagende snitten voor mannen

9.) Donkerblond Curly Taper Fade

Donkerblonde curly taper fade is een van de taper fade cuts voor mannen. Bij dit kapsel is de tape omgekeerd trapeziumvormig waardoor je een nette haarsnit krijgt met lang haar aan de bovenkant. Om de perfecte look te krijgen, moet je je kapsel stylen door je haar in alle richtingen te kammen.

donkerblonde krullende, taps toelopende fade-coupes voor mannen

10.) Hoge top met gestrekte haarlijn

Hoge top met rekbare haarlijn is een van de taps toelopende vervagende snitten voor mannen. Breng je kapsel in volledig contrast en attitude met een hippe top met een uitgerekte haarlijn. Als je dik haar hebt, is de stijl perfect voor jou. De fade cut is een leuke functie om je look te vergroten.

hoge top met gestrekte lijnen taps toelopende vervagende sneden voor mannen

11.) Kinky Taper Fade

Kinky taper fade is een van de taper fade cuts voor mannen. Als je de hoofdtuner wilt zijn, probeer dan kinky taper fade. In dit kapsel vervaagt het kapsel op een manier dat het er asymmetrisch taps toeloopt of een taps toelopende Mohawk vervaagt. Het is het meest geschikt voor een zwarte man omdat ze van nature een gezegende haartextuur hebben.

kinky taper fade cuts voor mannen

12.) Gemarkeerde Taper Fade

Als je je haarstijl wat meer pit wilt geven, ga dan voor gemarkeerde taper fade. In dit kapsel moet je je haar naar boven borstelen door de secties en verschillende lengtes met textuur te verdelen. Het kapsel vergroot uw gelaatstrekken en maakt het aantrekkelijker.

gemarkeerde taps toelopende vervagende sneden voor mannen

13.) Mohawk Taper Fade voor rond gezicht

Om het traditionele meer natuurlijke te behouden, probeer Mohawk taper fade voor een rond gezicht. Het is een van de taper fade-cuts voor mannen. Het kapsel ziet er zo natuurlijk uit met een gekrulde textuur en een vervaagde ondersnit.

mohawk taper fade voor ronde gezicht taper fade cuts voor mannen

14.) Curly Mohawk met taps toelopend ontwerp

Als je geen kortere lengte wilt en je haar wat langer wilt laten, probeer dan de gekrulde Mohawk met het taps toelopende ontwerp. In dit kapsel vervaagt de taps. Mohawk ziet er geweldig uit met de vierkante haarlijn en de geschoren ontwerpen.

Curly mohawk taper fade met ontwerpen voor mannen

15.) Voorgekamde taper fade

Voorgekamde taper fade is een van de taper fade cut voor mannen. Bij dit kapsel hoef je alleen het voorhaar langer te laten met de taps toelopende kant.

voorgekamde fade-cuts voor mannen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *