Categories
Uncategorized

15 haarkleurideeën voor blondines

Als het gaat om tinten blond en kleuren die u kunt kiezen, zijn de mogelijkheden eindeloos! Omdat u de ideale basis heeft, wordt het gemakkelijker en goedkoper om uw kleur of tint te veranderen wanneer u maar wilt.

Als je op zoek bent naar nieuwe haarkleurideeën voor je volgende Target-run of salonbezoek, bekijk dan deze lijst!

1. Witblond

Deze kleur is perfect voor elk seizoen, of het nu zomer of winter is! Deze kleur zorgt ervoor dat mensen met een lichtere huid er veel bruiner uitzien! Of je ervoor kiest om ijskoud te worden of niet, de beslissing is helemaal aan jou. Raadpleeg uw stylist en doe wat onderzoek om er zeker van te zijn dat u weet hoe u deze kleur thuis het beste kunt behouden! Een beetje huisonderhoud zorgt ervoor dat je haar de exacte kleur behoudt die je wilt.15 haarkleurideeën voor blondines

2. Grijs

Zilver en grijs haar is niet beperkt tot degenen die ouder worden! Als je je moedig voelt, ga dan met een van deze haarkleurideeën! Zolang je kiest voor een kleur die het beste bij je huid en persoonlijkheid past, kun je deze look zonder problemen rocken.

15 haarkleurideeën voor blondines

3. Platinablond

Hoewel deze kleur misschien niet bij iedereen past, is de kans groot dat je deze tint kunt rocken als je haar van nature al blond is of als resultaat van wat tijd en geld in de salon investeren! Als Elle Woods dit haar kan rocken, kunt u dat ook.

15 haarkleurideeën voor blondines

4. Vuile blonde

Dit is een kleur die geweldig werkt op veel verschillende huidtinten! Misschien wil je donkerder worden, maar niet volledig brunette. Vuile blondine is een van de vele geweldige haarkleurideeën die je ooit moet proberen! Het is minder onderhoud nodig dan lichtere tinten blond en ziet er altijd flatterend uit. Als je op zoek bent naar een blonde tint voor de koudere maanden, dan is dirty blonde een geweldige optie!

15 haarkleurideeën voor blondines

5. Rose goud

Dit kleuridee is perfect om dingen op te fleuren zonder een extreem gewaagde kleur te kiezen! Je kunt kiezen voor een subtielere of donkerdere tint, afhankelijk van de look die je zoekt. Welke kant je ook op gaat, deze haarkleurideeën zijn perfect voor iedereen!

15 haarkleurideeën voor blondines

6. Lichtroze

Als je een fan bent van pastelkleuren, is dit misschien een geweldige kleur om te proberen! Hoewel pastelkleuren de neiging hebben snel te vervagen, kan hun kleur gemakkelijk thuis worden behouden. Dit is een van die haarkleurideeën die je ooit in je leven moet proberen! Tenzij uw werk gekleurd haar beperkt, is dit het moment om het te proberen.

15 haarkleurideeën voor blondines

7. Bubblegum Pink

Deze kleur is perfect voor de warmere maanden en zal je dag zeker opvrolijken wanneer je een glimp van jezelf in de spiegel opvangt! Als je niet zeker weet of je je aan deze kleur wilt binden, probeer dan een semi-permanente kleurstof om de wateren te testen. Je haar moet iets zijn waar je blij van wordt, dus doe wat je wilt en wees niet bang om risico’s te nemen!

15 haarkleurideeën voor blondines

8. Lavendel

Net als lichtroze, is lavendel een van die geweldige pastelkleuren die er geweldig uitzien op zoveel huidtinten! Blader door Pinterest of Instagram voor wat inspiratie en ga ervoor! Iemand zei ooit dat het leven te kort is om saai haar te hebben, dus leef het zo lang mogelijk.

15 haarkleurideeën voor blondines

9. Lila

Hoewel lavendel en lila vergelijkbare tinten zijn, zien deze haarkleurideeën er anders uit in uitvoering. Lila is veel levendiger en levendiger! Deze kleur vervaagt misschien niet zo goed als je zou willen, maar er zijn manieren om die prachtige tint langer mee te laten gaan.

15 haarkleurideeën voor blondines

10. Maagdenpalm Blauw

Dit is de perfecte ijzige pastel om je dromen als ijskoningin te verwezenlijken. Maagdenpalm is een kleur waar niet veel mensen voor kiezen, maar het kan leuk zijn als iets tijdelijke (of permanente) verandering als je jeuk hebt om iets anders te doen! Veel plezier met deze kleur en omarm de nieuwe jij!

15 haarkleurideeën voor blondines

Zie ook

11. Aardbeienblond

Dit is een van die haarkleurideeën die iedereen op een bepaald moment in zijn leven zou moeten proberen! U kunt kiezen voor een lichtere of donkerdere aardbeientint, afhankelijk van wat u prettiger vindt om aan uzelf te zien! Het enigszins veranderen van de tint van je haar kan een groter verschil maken dan je misschien denkt.

15 haarkleurideeën voor blondines

12. Rood

Als je aardbei al hebt geprobeerd en een stap verder wilt gaan, ga dan gewoon rood! De kans is groot dat als je al blond bent, je waarschijnlijk elke gewenste tint rood rockt. Haarkleurideeën zoals deze zorgen ervoor dat je haar zijn beste leven zal leiden! We zijn allemaal jaloers op degenen die met deze prachtige lokken zijn geboren of hun perfecte schaduw hebben gevonden, waarom ben je niet de persoon op wie je jaloers bent en ga je er gewoon voor?

15 haarkleurideeën voor blondines

13. Koper

Deze tint is nog opvallender en ziet er absoluut prachtig uit als hij correct wordt aangebracht! Koper is perfect voor de herfst- en wintermaanden. Het zal zeker opvallen tegen je donkere kleding en je onderscheiden van alle anderen!

15 haarkleurideeën voor blondines

14. Gekleurd ombre

Soms brengt een verblijf van weken in uw huis zonder iemand anders dan uw familie te zien u naar een wanhopige plek. Andere keren maken we drastische levensveranderingen door en halen het uit op ons haar. Wat je reden ook is, gekleurd ombre kan er zo schattig en edgy uitzien als het goed wordt gedaan! Ga je gang en probeer dit eens als je impulsief bent.

15 haarkleurideeën voor blondines

15. Brunette

Hoewel blondines zeker meer plezier hebben, zijn we op een bepaald moment in ons leven benieuwd hoe iedereen leeft en voelt over hun haar! Je moet zeker wat tijd besteden aan het onderzoeken en praten met je kapper voordat je donkerder wordt, om er zeker van te zijn dat je een tint kiest die het beste bij je past. Als je aarzelt om echt donker te worden, zijn zelfs lichtbruine tinten perfect voor blondines die willen experimenteren! U kunt niet fout gaan met welke schaduw u ook kiest.

15 haarkleurideeën voor blondines

Welke kleur wil je nu proberen? Reageer hieronder op een schaduw!

Hannah Warren

Hoi! Mijn naam is Hannah Warren en ik ben net afgestudeerd aan de Mercer University met een BA in Engels. Tijdens mijn tijd bij Mercer heb ik zowel creatief schrijven als mediastudies gestudeerd, dus ik heb me toegelegd op verschillende schrijfgenres, waaronder fictie, non-fictie, toneelschrijven en meer! Toneelschrijver en non-fictie zijn mijn favoriete genres, omdat meer mensen zich verhouden tot en begrijpen van het werk als het rauw, oprecht is en verschillende problemen noemt die de meeste mensen kennen of uit de eerste hand hebben meegemaakt. Ik heb de slechte gewoonte om projecten te starten en ze niet af te maken, maar ik ben er trots op te kunnen zeggen dat ik een roman aan het schrijven ben die ik ooit hoop te hebben gepubliceerd! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mij te leren kennen en ik hoop dat je in de toekomst meer van mijn kleine artikelen zult blijven lezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *