Categories
Uncategorized

14 aantrekkelijke korte krullende kapsels voor mannen

Tegenwoordig is krullend kapsel populairder geworden vanwege de unieke look. In plaats van rechttrekken, genieten veel jongens met krullend haar ervan om met hun krullen te leven.

Maar in tegenstelling tot steil haar, kan krullend haar moeilijk te onderhouden zijn. Dus de beste manier voor mannen is om hun krullen kort te houden. Volg deze populairste trends voor kort krullend kapsel en maak je eigen stijlstatement.

Beste korte krullende kapsels voor heren

Als je krullend haar hebt en wat inspiratie wilt voor je volgende kapsel, bekijk dan deze eenvoudige maar stijlvolle korte haarlooks voor mannen.

1. Jimmy Butler

korte krullende kapsels voor mannen

Het kapsel van Jimmy Butler is altijd hetzelfde geweest en is enorm populair geworden onder NBA-spelers. Het heeft korte zijden met relatief langere sloten aan de bovenzijde.

Jongens met wendingen, dreadlocks of afro, iedereen kan dit korte krullende kapsel dragen met slechts eenvoudige aanpassingen. U kunt zijkanten scheren om taps te laten vervagen, hoge vervaging of lage vervaging.

2. Paul Pogba

Paul Pogba's korte gekrulde mohawk

Paul Pogba staat bekend om de manier waarop hij met zijn haar speelt. Zijn diverse kapsels in de afgelopen jaren hebben voor veel opwinding gezorgd onder de fashionista’s, vooral zwarte jongens die verlangen naar coolere stijlen.

Zijn korte krul Mohawk aan de bovenkant met patroon vervaagde geschoren zijkanten en doorgesneden aan de voorkant, allemaal opgeteld voor een edgy look. Niet alleen dit, maar een aantal kapsels zijn door deze speler overgenomen!

3. Drake-kapsel

zeer korte krullende kapsels voor mannen

Drake staat bekend om zijn liedjes. Zijn kapsel is nu echter een nieuwe trend. Mannen met krullend haar volgen dit korte kapsel de laatste tijd en hebben er een nieuwe trend voor gezet.

De stijl heeft geschoren zijkanten en Caesar gesneden bovenop. Het is een gemakkelijk te krijgen, stijlvol en onderhoudsarm kapsel dat u overal mee naartoe kunt nemen.

4. Nick Young

krullende kapsels voor kort haar

Het gekrulde kapsel van Nick Young staat ook bekend als Swaggy P-kapsel. Deze snit heeft veel hype opgeleverd onder de fans. Vooral degenen met strakke krullen of afro kunnen nu hun eigen stijlstatement maken.

Dit is een burst-fade Mohawk met geschoren zijkanten en puntige afro-toplokken die rond het hoofd buigen. Dus als je een zwarte man die een cool kapsel wil, je bent op de juiste plek.

5. Brody Jenner

mannen met kort en krullend haar

Het kapsel van Brody Jenner is zowel sexy als fatsoenlijk. Het is voor de heren die in hun pakken willen doden. Als je kort, golvend of krullend haar hebt, is dit kapsel onderhoudsarm en hoogproductief.

Kam je haar terug, houd ze een beetje rommelig en breng een goede kwaliteit haargel aan om het haar op zijn plaats te houden. Het zal ook wat glans aan het haar toevoegen en de stijl opvrolijken.

Coolste Fade-kapsels voor mannen

6. Mika

Mika is niet alleen popster, maar ook fashionista. Zijn onverzorgde rommelige krullen zijn erg beroemd onder de jonge millennials met krullend haar.

Een zijdeel met rommelige krullen die op hun plaats worden gehouden met een stylinggel van goede kwaliteit, gaat ver. Als je er moeiteloos warm uit wilt zien, zou dit kapsel je keuze voor de nacht moeten zijn.

7. Zac Posen

Zac Posen, een ontwerper, weet ongetwijfeld ook hoe hij met zijn haar moet spelen. Zijn krullen zijn inderdaad de meest rommelige en onverzorgde, maar zien er toch heet uit. Geen extra inspanningen, geen overdreven styling.

Daarom is de stijl van Zac Posen de moeite waard voor degenen die hun korte krullen willen omarmen en dragen zoals ze zijn. Trek vanavond de sterretjes aan zoals Zac dat doet!

8. Eric Dane

Eric Dane is een legitieme Heartthrob. Geen wonder dat hij bekend werd als McDreamy. Via zijn tv-programma Grey’s Anatomy heeft hij de harten van velen gestolen. Niet alleen zijn acteerwerk, maar ook de manier waarop hij zijn krullen draagt, heeft velen geïnspireerd.

Door zijn Ivy League kapsel, kunnen we leren hoe we onze natuurlijke korte krullen op een moeiteloos elegante manier kunnen dragen. Zelfs als je golvend haar hebt, kun je deze stijl volgen. Het krijgen van een haarverf zal ook de look accentueren, je kunt de look aanpassen zoals je wilt.

9. Adrian Grenier

Adrian Grenier, de gekleurde-ogenkunstenaar, heeft de laatste tijd de aandacht van zijn fan getrokken vanwege zijn sexy krullende haar. Zijn korte krullende haar vormt een aanvulling op zijn knappe uiterlijk en maakt hem niet minder dan elk ander symbool van hotness op tv.

Zijn rommelige maar goed onderhouden krullen in combinatie met een lichte baard geven een meer mannelijke uitstraling. Daarom, als je een krullend kapsel wilt voor een natuurlijke look, is Adrian’s haar een meesterwerk.

10. Danny Masterson

mannen krullende kapsels voor kort haar

Het haar van Dany Masterson heeft een conventionele stijl, maar raakt nooit uit de mode. De man maakt altijd indruk op zijn publiek en fans, of het nu gaat om zijn shows of gevoel voor mode.

De niet zo armoedige krullen gecombineerd met een zware baard maken een eigen stijlstatement. Degenen die graag retro-stijlen volgen als het gaat om kapsels, het haar van Dany Masterson is het beste om te volgen.

Verbluffende Mini Dread-kapsels voor mannen

11. Bradley Cooper

We kennen allemaal Bradley Cooper. De acteur en filmmaker hebben een Grammy Award ontvangen. Zijn aparte kapsel is momenteel echter ons onderwerp van interesse. Dit gekruld kort kapsel geeft een fatsoenlijke maar toch hete uitstraling. Een kleine hoeveelheid stylinggel die wordt aangebracht om het kapsel op zijn plaats te houden, zal wonderen doen voor de algehele look.

12. Tom Hanks

Tom Hanks, bekend onder zijn ‘Da Vinci Code’, is onze inspiratie voor zijn krullende kapsel. Zijn krullen zijn kort maar los en hebben een grotere diameter. Dit geeft het algehele haar een volumineus uiterlijk. T

Het beste van zijn stijl is dat het minimale inspanning en onderhoud vereist en de hele dag blijft zitten. Uniforme haarlengte overal geeft een fatsoenlijke uitstraling. Een gladde scheerbeurt in combinatie met dit kapsel ziet er uniek uit.

13. Morgan Freeman

zeer korte krullende kapsels voor mannen

Morgan Freeman is een legende. Zijn films, acteerwerk en legendarische citaten, allemaal liefde in de harten van zijn fans. Niet alleen deze, maar zijn unieke kapsel heeft ook een speciale aanhang. Voor de zwarte mannen met onhandelbare afro die op zoek zijn naar een nette maar stijlvolle haarstijl, is deze korte haarlook de beste optie.

Een gelijkmatig geschoren afro met een bemanning gesneden is alles wat je nodig hebt. Vooral de oudere mannen of degenen met grijs haar, de stijl zal extra pracht geven.

14. Usher Raymond

korte krullende kapsels voor mannen

Het kapsel van Usher Raymond is overal een iconische trend. Het is een fijn geschoren afro Mohawk. De stijl staat bekend als South of France Fade. Nogmaals, als je je onhandelbare Afro er stijlvol en cool wilt laten uitzien, moet Usher-kapsel je favoriete stijl zijn.

Het heeft geen extra inspanning of onderhoud nodig. Deze zeer korte krullende kapsels zijn tegenwoordig erg populair onder de zwarte mannen die altijd bang waren voor hun krullende en moeilijk te beheren haar. Combineer hem met een netjes geschoren dunne baard en wees klaar om de look overal te dragen waar je maar wilt, casual of formeel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *